Mr.Crypto’s Wild Ride

Als u kijkt naar de begin- en eindmarktlimieten van deze week, denkt u misschien dat het een relatief rustige zeven dagen waren. De markt verloor minder dan twee procent van de waarde, waardoor de totale marktkapitalisatie ongeveer $ 122 miljard bedroeg. In het midden van de week daalde de markt echter met bijna vijf procent in zes uur, voordat dat verlies ongeveer een dag later bijna net zo snel terugkreeg..

Marktstatistieken cryptovaluta (18-01-19)

Marktstatistieken cryptovaluta (18-01-19)

De meeste individuele cryptocurrencies bleven binnen enkelcijferige winsten en verliezen. Een paar uitzonderingen waren Augur (56,85%), Chainlink (20,45%) en TenX (78,94%). Wat betreft onze top drie:

Bitcoin zette zijn prijsstabiliteit voort met een prijsdaling van slechts 0,96%.

XRP daalde 2,54% tijdens de week.

En, Ethereum kwam tekort met een verlies van 3,86% over de afgelopen zeven dagen.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Wyoming om aandelen mogelijk te tokeniseren: The Equality State loopt opnieuw voorop op het gebied van positieve cryptocurrency-wetgeving. Deze week hebben leden van het Huis Bill 0185 opgesteld, die de tokenisatie van aandelencertificaten voor bedrijven zou legaliseren. Naast de uitgifte van aandelen, zou het wetsvoorstel stemmen via blockchain ook juridisch bindend maken.

Dit wetsvoorstel is niet het eerste stuk cryptowetgeving van Wyoming. Zoals we eerder hebben gemeld, heeft de staat wetsvoorstellen gedaan om de regelgeving voor ICO’s te versoepelen, tokens als hun eigen activaklasse te classificeren en een technologische sandbox te creëren om blockchaintechnologie te testen zonder overweldigend regelgevend toezicht..

Blockchain-bedrijven beginnen het ook op te merken. IOHK, het ontwikkelingsbedrijf achter Cardano, heeft plannen aangekondigd om van Hong Kong naar Wyoming te verhuizen.

College Nerds Challenge Bitcoin: En als we zeggen nerds, het is op de best mogelijke manier. Hoogleraren van MIT, Stanford en Berkeley proberen een nieuwe cryptocurrency te creëren die de transactiesnelheden van Bitcoin uit het water blaast zonder de kernprincipes van decentralisatie van crypto op te offeren. De nieuwe crypto, Unit-e, zal naar verluidt tot 10.000 transacties per seconde verwerken met behulp van een nieuwe vorm van sharding.

Unit-e is het eerste project onder Distributed Technology Research, een non-profitorganisatie voor het creëren van gedecentraliseerde technologie en ondersteund door investeerders zoals Pantera Capital.

Hetzelfde liedje, ander refrein. Deze poging is niet de eerste (en zal ook niet de laatste zijn) om koning Bitcoin te onttronen. We zullen moeten wachten tot de munt later dit jaar wordt gelanceerd om te zien of hij de hype waarmaakt.

Mensen zeggen dingen

Soto versus SEC: Darren Soto, de grootste fan van blockchain op Capitol Hill, vertelde Cheddar deze week dat de SEC geen jurisdictie zou moeten hebben over de meeste cryptocurrencies. Hij gelooft dat “effectenwetten erg intens kunnen zijn”, wat de groei van blockchain-technologie remt. Het congreslid heeft ook zijn geld gestopt waar zijn mond is en heeft twee rekeningen geïntroduceerd die zouden helpen om de VS bovenaan de blockchain-voedselketen te plaatsen.. Uw weerlegging, SEC.

JP tegen CZ: Exchange-eigenaren hadden nogal wat te zien als reactie op de recente hack van Cryptopia (zie hieronder). Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) schetste de risico’s van het zelf opslaan van geld en moedigde gebruikers aan om alleen munten op te slaan op gerenommeerde beurzen of, nog beter, gedecentraliseerde beurzen (DEX’s).

Bewaar zelf munten. U bestrijdt zelf hackers en bewaakt zelf dat u geen portemonnee verliest. Computer breekt, USB-sticks gaan verloren.

Bewaar op een beurs. Gebruik alleen de meest gerenommeerde, bewezen veilige uitwisselingen.

Of ga naar DEX, ontwricht onszelf. https://t.co/Ci4ux9I3VD

– CZ Binance (@cz_binance) 15 januari 2019

De CEO van Kraken, Jesse Powell, is het daar niet mee eens. In navolging van CZ’s tweet, smeekte Powell zijn volgers om “niet meer munten op een beurs (inclusief [Kraken]) op te slaan dan je nodig hebt om actief te handelen.”

GELIEVE niet meer munten op een beurs op te slaan (inclusief @krakenfx) dan u actief moet handelen. Gebruik @LodgerHQ of @Trezor. DEX-en zijn geen wondermiddel – kijk naar The DAO. Open source betekent gewoon dat exploits eerder worden ontdekt (waarschijnlijk niet door goeden). &# 128591; https://t.co/LmzhtCjpM0

– Jesse Powell (@jespow) 16 januari 2019

Onthoud altijd: Niet uw sleutels, niet uw crypto.

wat is nieuw bij coincentral

Mexicaanse narcos gebruiken Chinese crypto-witwassyndicaten: het is een verhaal zo goed dat het zijn eigen Netflix-serie zou moeten hebben.

Wat is Nimiq (NIM)? De browsergebaseerde blockchain: moeilijk te spellen maar gemakkelijk toegankelijk. Bekijk onze gids over de browsergebaseerde cryptocurrency.

Blockchain Kadaster: The New Kid on the Block: van Vermont tot Dubai, het opnemen van uw grondbezit op blockchain neemt toe.

Wat is Theta Token (THETA) ?: Deel je bandbreedte en je video’s met deze binnenkort te lanceren blockchain.

Ethereum Classic, Consensys, Bitmain en meer: ​​Crypto-startups voelen de prijsdip: als je dacht dat je hard werd geraakt door deze bearmarkt, wacht dan tot je over deze zwaargewichten hoort.

Ethereum Constantinople Fork | Wat u moet weten: alles wat u moet weten over de aanstaande vertraagde Ethereum-hard fork.

CryptoCompare | Een overzicht van de gegevensprovider voor cryptocurrency-markt: meer informatie over de one-stop-shop voor al uw behoeften op het gebied van cryptocurrency-gegevens.

Interview: Zilliqa Team over sharding, schaalbaarheid en veilige slimme contracten: het Zilliqa-team geeft vandaag hun mening over de drie grote S’s van blockchain.

Blockchain-toepassingen | Waar kan crypto echt een verschil maken?: Mensen noemen vaak belachelijke toepassingen voor blockchain. Dit zijn degenen waar het een echt verschil echter.

Ontbundeling van CryptoNight en de Enigmatic CryptoNote: een gids voor de technologie die enkele van uw favoriete privacymunten aandrijft.

Crypto-belastingparadijzen: een beginnershandleiding voor soepele crypto-belastinglocaties: wilt u geen belasting betalen over uw crypto? Het is misschien de moeite waard om het land te ontvluchten. (Grapje natuurlijk)

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

De eerste hack van 2019 gaat naar …: * cue drumroll * Cryptopia! Dinsdag liet het Cryptopia-team gebruikers via Twitter weten dat ze “een inbreuk op de beveiliging hadden gehad die tot aanzienlijke verliezen had geleid”. De centrale heeft sindsdien de activiteiten onderbroken en de site in de onderhoudsmodus gezet totdat ze erachter zijn gekomen wat er precies is gebeurd.

pic.twitter.com/0ZwqFfwwHi

– Cryptopia Exchange (@Cryptopia_NZ) 15 januari 2019

Hoewel de uitwisseling en wetshandhaving het totale bedrag aan gestolen geld niet hebben bekendgemaakt, variëren de schattingen tussen de $ 3 miljoen en $ 13 miljoen. Volgens Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) probeerde de dief blijkbaar een deel van de gestolen goederen naar Binance te verplaatsen, waar ze onmiddellijk werden ingevroren..

Vertegenwoordiging nodig, hè ?: Onze grote buur in het noorden herbergt nu zijn allereerste volledig crypto-advocatenkantoor. Het bedrijf is gevestigd in Toronto en werd opgericht door Addison Cameron-Huff, een prominente advocaat op het gebied van cryptocurrency. Voordat hij het bedrijf startte, was Cameron-Huff advocaat voor tal van crypto-startups en op tokens gebaseerde bedrijven.

Het bedrijf implementeert een vast bedrag voor een reeks diensten, variërend van ‘deal-specifiek advies’ tot ‘hulp bij DMCA-verwijderingen’. Omdat cryptocurrency zich nog steeds binnen een legaal grijs gebied bevindt in Canada, zou het bedrijf het komend jaar volop bezig moeten blijven.