Bitcoin is zo hooghhhh, hoog boven mij

We beginnen zonder woordspelingen te komen voor deze consistente marktgroei. Maar we denken dat dat een goed probleem is. De hele cryptomarkt groeide deze week tot meer dan $ 179 miljard en bewoog drie en een half procent in de positieve richting.

Marktstatistieken voor cryptocurrency (4/19/19)

Marktstatistieken voor cryptocurrency (4/19/19)

Enkele van de beste winnaars deze week waren Binance Coin (29,61%), Tezos (42,48%) en Basic Attention Token (31,49%). Craig Wright en zijn clownshow zorgden voor een daling van 17,33% voor Bitcoin SV. Wat betreft onze top drie:

Bitcoin steeg met een gezonde 3,92%.

Ethereum liep voorop met een groei van 4,87%.

XRP behaalde een mooie stijging van 1,16% van de top.

Binnenlands nieuws

De blockchain-uitgaven van de overheid gaan omhoog, omhoog, omhoog: Een rapport dat donderdag is vrijgegeven door IDC Government Insights voorspelt dat de blockchain-uitgaven van de Amerikaanse overheid in 2022 $ 123,5 miljoen zullen bedragen. Dit cijfer is aanzienlijk meer dan de $ 10,7 miljoen die Uncle Sam in 2017 heeft uitgegeven, meer dan 1.000 procent meer als je nieuwsgierig bent..

Bovendien zullen de uitgaven van de staat en de lokale overheid naar verwachting in 2022 meer dan $ 48 miljoen bedragen, wat ook een stijging van 1.000 procent zou omvatten.

Shawn P. McCarthy, onderzoeksdirecteur IDC Government Insights, verklaarde dat ze geloven dat “vermogensbeheer, identiteitsbeheer en slimme contracten de leidende blockchain-oplossingen voor de overheid zullen zijn.” Hij voegde eraan toe: “De eerste uitgaven zullen gericht zijn op oplossingen voor supply chain en asset management, terwijl de uitgaven in latere jaren zullen worden uitgebreid met meer identiteitsbeheer en complexe financiële transacties.”

Yaaang Gaaang: Presidentskandidaat Andrew Yang voegde deze week cryptoregulering toe aan zijn platform. De democratische kandidaat schetste plannen om duidelijkheid te scheppen over de regelgeving op het gebied van digitale activa om de consument te beschermen en tegelijkertijd zoveel mogelijk innovatie te stimuleren.

Yang nam foto’s van ‘zware regelgeving’ zoals BitLicense in New York, met het argument dat deze ‘een huiveringwekkend effect hadden op de Amerikaanse markt voor digitale activa’. In plaats daarvan vindt hij dat we progressieve wetgeving moeten verdedigen, zoals de Token Taxonomy Act en die van Wyoming.

Nieuw beleid # 22 – Digital Asset / Cryptocurrency-verordening. Investeringen in cryptocurrencies en digitale activa hebben onze regelgevingskaders ver overtroffen. Investeerders moeten weten wat hun behandeling zal zijn om goed te kunnen innoveren in de VS.. https://t.co/PyzRfy1t9a

– Andrew Yang (@AndrewYang) 18 april 2019

Yang verwierf enige bekendheid met zijn plan om een ​​universeel basisinkomen (UBI) te implementeren en is op verschillende media verschenen, zoals de Joe Rogan Podcast. Zijn pro-crypto-standpunt kan hem een ​​nieuwe boost geven in de peilingen.

Mensen zeggen dingen

Craig Wright’s Suing Spree: Craig Wright, zelfverklaard Satoshi Nakamoto, een ander uitgeroepen gek persoon, begon deze week zijn ronde met rechtszaken. Vitalik Buterin, podcaster Peter McCormack en Twitter-persoonlijkheid Hodlonaut ze lijken allemaal gevangen te zitten in zijn kruisvuur. Wright wil dat Buterin en McCormack publiekelijk verklaren dat hij Satoshi Nakamoto is of dat hij juridische gevolgen ondervindt. Deze circusact leidde tot de schrapping van BCHSV van verschillende platforms, waaronder Binance, ShapeShift en Kraken.

De reactie van McCormack is puur goud:

Mijn formele antwoord op de brief van de advocaten van Craig Wright en @CalvinAyre. Dit is vandaag verzonden. We kijken ernaar uit om dit snel en efficiënt op te lossen. pic.twitter.com/ANSmF1kH8k

– Dr.Peter McCormack (@PeterMcCormack) 14 april 2019

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

IOST: Interview met CEO Jimmy Zhong: we nemen opnieuw contact op met Jimmy Zhong, CEO van IOST, om te zien hoe het gaat sinds de belangrijkste netlancering van het project.

Crypto Market Trader veroordeeld voor witwasmisdrijven: Californië is niet alleen voor filmsterren en tech-ondernemers. Het is ook de thuisbasis van een behoorlijk deel van het witwassen van geld.

Zal Bitcoin ooit Fiat vervangen?: Ah, Bitcoin vs. Fiat. De strijd tussen de twee monetaire titanen. Maar wie zal er winnen?

Bitcoin Mining Energiegebruik: het goede, het slechte en de toekomst: we bekijken de energiekritieken van bitcoin-mijnbouw en onderzoeken waarom deze binnenkort misschien tot het verleden behoren.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Ethereum heeft een grote week: Een paar grote aankondigingen voor Ethereum deze week. Ten eerste werkte de Enterprise Ethereum Alliance samen met Microsoft om het Token Taxonomy Initiative te vormen. Het initiatief is een technologieneutraal project dat werkt aan het standaardiseren van tokens in alle netwerken. Leden van het initiatief zijn onder meer Ethereum, Hyperledger, R3, EY, IBM, Intel, Microsoft en J.P.Morgan en vele anderen.

Ook deze week, Ernst en Young (EY) kondigde het vallen van de avond aan, een protocol om bedrijven te helpen de Ethereum-blockchain te gebruiken. Het professionele servicebedrijf zal de code in mei onder het publieke domein vrijgeven, zodat iedereen deze kan gebruiken zonder licentie of toeschrijving.

Forbes onthult de Blockchain 50: Dinsdag publiceerde Forbes De Billion Dollar Babies van Blockchain – een lijst van 50 miljard dollar bedrijven die op de een of andere manier blockchaintechnologie gebruiken. De club met drie komma’s bevatte veel bedrijven die u waarschijnlijk had verwacht, zoals Coinbase, Ripple en Bitfury. Er waren echter ook enkele verrassingen.

Verzekeringsmaatschappijen State Farm, Allianz SE en MetLife implementeren technologie van Hyperledger, Corda en Ethereum. En Nestle, evenals CVS Health, werken met IBM Blockchain voor hun systemen.