Bitcoin is terug, oké

Het lijkt erop dat de markt voor cryptocurrency eindelijk kan veranderen. * klopt op hout * Bijna elke cryptocurrency kende deze week een groei met dubbele cijfers, aangezien de hele markt groeide van $ 104,2 miljard tot ongeveer $ 134,5 miljard – net een stijging van 30 procent. Bitcoin Cash steeg 141,68%. Tron groeide 64,82%. Verdorie, zelfs Bitcoin SV steeg deze week met 52,57%.

is dit een bull market meme

Dergelijke cijfers doen je misschien denken aan de bull run van 2017. We moeten de opwinding echter afzwakken en kijken wat de komende weken in petto hebben. Wat betreft onze top drie munten …

Bitcoin groeide deze week het minst, maar boekte nog steeds een meer dan respectabele prijsstijging van 23,81%.

XRP blijft zijn tweede plaats behouden met een verbetering van 28,16% in zijn prijs.

Ethereum leidt het peloton sinds afgelopen vrijdag met een groei van 35,55%.

Marktstatistieken van cryptocurrency (12/21/18)

Marktstatistieken cryptocurrency (12/21/18)

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Congreslid Darren Soto doet het weer: De democratische orkaan blijft aandringen op duidelijkheid over de regelgeving met betrekking tot cryptocurrency. Vorige week rapporteerden we over de gezamenlijke inspanning van Soto met het Republikeinse congreslid Ted Budd om cryptoprijsmanipulatie tegen te gaan. Welnu, Soto reikt opnieuw over de partijlijnen.

Deze week introduceerde Soto, samen met collega-congreslid Warren Davidson, de Token Taxonomy Act. Het nieuwe wetsvoorstel zou de verwarring rond de classificatie van cryptocurrency wegnemen. Het belangrijkste is dat een digitaal activum niet langer een beveiliging is zodra het een volledig functionerend netwerk wordt.

Facebook werpt mogelijk hoed in Crypto Ring: Volgens een Bloomberg-rapport van donderdag hebben “mensen die bekend zijn met de zaak” verklaard dat Facebook werkt aan het creëren van een stablecoin voor WhatsApp-geldoverdrachten. Het bedrijf is blijkbaar van plan om in India te beginnen, waar het land meer dan 200 miljoen WhatsApp-gebruikers en $ 69 miljard aan jaarlijkse overmakingen heeft..

Zoals altijd moet je dit nieuws met een korreltje zout nemen, aangezien de aankondiging niet van Facebook zelf komt. Facebook creëert een cryptocurrency – een verhaal zo oud als de tijd.

Facebook heeft zijn blockchain-team echter uitgebreid met volgens LinkedIn ongeveer 40 leden. Voormalig PayPal-president David Marcus beheert de Facebook Messenger-app sinds 2014 en leidt momenteel de blockchain-divisie.

wat is er nieuw bij coincentral

Hoe sociale portefeuilles de cryptocurrency-industrie zullen veranderen: Crypto-portefeuilles zijn nuttig voor meer dan alleen het vasthouden van uw munten. Hier is hoe ze ook uw digitale identiteit kunnen beschermen.

Vergeet HODLing, besteedt de enige manier om Bitcoin nieuw leven in te blazen?: Veel investeerders adviseren om echo’s te laten klinken in deze bloederige markt, maar datzelfde advies kan onze ondergang zijn.

Wat is een nonce? Een no-nonsense duik in Proof of Work: je moet af en toe terug naar de basisprincipes van blockchain.

Wat is BlitzPredict (XBP)?​Een gids voor beginners: “Hé ho, laten we gaan! Ze vormen zich in een rechte lijn. Ze gaan door een harde wind. De kinderen verliezen hun verstand. BlitzPredict! “

Venezolaanse burgers gedwongen om pensioenfondsen te ontvangen in crypto: Venezolaanse pensioengerechtigden gaan wat crypto bezitten, of ze het nu leuk vinden of niet.

Grote investeringsmaatschappij waarschuwt voor SEC-beperking op illegale ICO’s: de SEC treedt hard op tegen ICO’s, en de acties zijn van invloed op meer dan alleen degenen die ze onderzoeken.

Hoe bitcoin kopen met een prepaidkaart: moet u wat impulscontrole implementeren? Dit zijn de topposities die crypto-aankopen op prepaidkaarten ondersteunen.

Groot Duits bedrijf gaat een hybride cryptobankierenplatform lanceren: laten we allemaal zeggen Goedendag naar een merk, spankin ’nieuw crypto-handelsplatform.

Hoe Bitcoin te kopen met een creditcard: vergeet de prepaidkaarten. Hier leest u hoe u uw Bitcoin op krediet kunt kopen.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

De cryptoklasse in het Verenigd Koninkrijk is in sessie: De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft woensdag een beleidsnota ‘Cryptoassets voor individuen’ gepubliceerd om burgers te helpen hun belastingen te berekenen. Het artikel behandelt alles, van de verschillende soorten tokens (uitwisseling, hulpprogramma, beveiliging) tot voorbeelden die aangeven welke belastingen van toepassing zijn op bepaalde cryptogerelateerde evenementen.

Her Majesty’s Revenue and Customs (HMRC), de tak van de belastinginning in het Verenigd Koninkrijk, is van plan om vervolgens aanvullend materiaal te publiceren over zakelijke transacties. Het lijkt erop dat je niet meer op onwetendheid kunt beroepen door Britse belastingen te ontwijken.

Atari maakt blockchain-versie van populaire spellen: In een recent persbericht kondigde gamemaker Atari een samenwerking aan met Animoca Brands, een wereldwijde app-ontwikkelaar, om een ​​paar blockchain-games uit te brengen. De twee spellen, RollerCoaster Tycoon Touch en Gekke groep vrienden zijn heruitgaven van de populaire Atari-spellen, maar deze keer integreren ze blockchain-technologie.

De spellen implementeren niet-vervangbare tokens (NFT’s), a la CryptoKitties, hoewel niet precies is gespecificeerd hoe. De twee titels zouden ergens in de tweede helft van volgend jaar beschikbaar moeten zijn.