Gaan … Gaan … Omlaag …

Wat begon als een positieve week, eindigde in een teleurstelling over de prijzen van cryptovaluta. Op zaterdag steeg de marktkapitalisatie in minder dan een uur tijd meer dan $ 3 miljard. Het positieve momentum was echter van korte duur. De volgende dag verloor de markt in ongeveer dezelfde tijd bijna $ 5 miljard (~ 3,8 procent). In de loop van de week daalde de marktkapitalisatie van cryptocurrency met ongeveer 1,6 procent en is momenteel slechts $ 120 miljard waard.

Marktstatistieken cryptovaluta (25-01-19)

Marktstatistieken cryptovaluta (25-01-19)

Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, volgden de meeste munten. De enige munten die een beweging met dubbele cijfers vertoonden, waren onder andere Waves (12,99%), Holo (76,98%) en Factom (14,59%). Wat betreft onze top drie munten:

Bitcoin daalde slechts 1,86%, zelfs met nieuws over een ETF-terugtrekking.

XRP daalde de afgelopen week met 3,30%.

Ethereum kreeg een klap met een daling van 4,59% in de afgelopen zeven dagen.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Penn classificeert Crypto positief: In een verklaring die deze week werd vrijgegeven door het Pennsylvania Department of Banking and Securities (DoBS), wierp de organisatie eindelijk enig licht op de classificatie van crypto in de staat. En, goed nieuws: “alleen fiat-valuta, of

valuta uitgegeven door de regering van de Verenigde Staten, is ‘geld’ in Pennsylvania. ” Deze classificatie betekent dat cryptocurrency-uitwisselingen en kiosken zoals Bitcoin-geldautomaten niet vereist zijn om Money Transmitter-licenties (MTL’s) te krijgen.

Volgens de DoBS moet, om een ​​MTL te eisen, “fiat-valuta worden overgedragen met of namens een persoon aan een derde partij, en moet de geldzender een vergoeding in rekening brengen voor de verzending.” Aangezien crypto-entiteiten fiat rechtstreeks inwisselen voor crypto, komen ze niet in aanmerking. Hoewel dit een stap in de goede richting is voor cryptobedrijven in de Quaker State, moeten ze nog steeds de strengere regels volgen van de federale overheid en andere staten waarin ze actief willen zijn..

Overheid stopt met Bitcoin ETF’s: De Chicago Board Options Exchange (Cboe) heeft deze week hun voorstel voor een bitcoin ETF ingetrokken, gedeeltelijk vanwege de sluiting van de overheid. De besprekingen tussen de SEC en Cboe liepen consequent vertraging op door verlof van het overheidspersoneel, waardoor er geen vooruitgang kon worden geboekt. Met de beslissingsdatum van de aanvraag (27 februari) in het verschiet, wilde de organisatie geen overhaaste, of mogelijk geen beslissing riskeren. Een vertegenwoordiger van Cboe zei echter dat ze “van plan zijn om op een later tijdstip opnieuw een aanvraag in te dienen en uitkijken naar voortgezette besprekingen met de SEC.”

Cboe Bitcoin ETF Kennisgeving van intrekking

Cboe Bitcoin ETF Kennisgeving van intrekking

Mensen zeggen dingen

Enige twijfel in Davos: CNBC organiseerde deze week een panel in Davos, Zwitserland, met opmerkelijke namen uit de startup-wereld, cryptocurrency-ruimte en traditionele financiën. Dit is wat ze te zeggen hadden over Bitcoin, cryptocurrency en blockchain-technologie als geheel:

Jeff Schumacher (oprichter, BCG Digital Ventures): “Ik geloof echt dat [bitcoin] naar nul zal gaan. Ik vind het een geweldige technologie, maar ik geloof niet dat het een valuta is. Het is nergens op gebaseerd. “

Glen Hutchins (voorzitter, Noordereiland): “De manier om na te denken over de waarde van de tokens is als een afgeleide van de gebruikswaarde van de protocollen die ze mogelijk maken.”

Brad Garlinghouse (CEO, Ripple): “De langetermijnwaarde van elk digitaal activum wordt afgeleid van het nut dat het levert.”

Edith Yeung (partner, 500 startups): “Ik denk dat het een heel goede zaak is dat de secundaire cryptomarkt nu op de een of andere manier is weggevallen, omdat de mensen die hier nu bouwen, degenen zijn die echt in de technologie geloven.”

wat is nieuw bij coincentral

Hackers geven nog steeds de voorkeur aan cryptojacking-malware ondanks bearish cryptocurrency-marktomstandigheden: zelfs met een markt die zo somber is als de huidige, moet u nog steeds op uw hoede zijn voor cryptojackers.

Blockchain-miljardair | The Upcoming Class of the Mega-Wealthy: de volgende golf van blockchain-acceptatie zou ‘s werelds eerste biljonair kunnen opleveren. Maar wie zou het kunnen zijn?

Wat is Blockfolio? Hoe stapelt de Cryptocurrency Portfolio Tracker zich op?: Als u een soort cryptoportfolio heeft, zou deze tracking-app op uw radar moeten staan.

Een uitgebreide gids voor de verschillende Ethereum-tokenstandaarden: ERC20, ERC721, ERC1644 en een heleboel daartussenin. We weten wat ze betekenen.

Van zk-SNARKs tot zk-STARKs: de toepassing van Zero-Knowledge Proofs: ze hebben misschien grappige bijnamen, maar deze cryptografische bewijzen zijn essentieel voor iets dat niet zo grappig is: je privacy.

20 actieve crypto-beïnvloeders om te volgen op sociale media: leer meer over de (soms) onbezongen helden, laat dagelijks kennis vallen op sociale media.

Blockchain versus PayPal: het verschil en de evolutie begrijpen: het zijn beide gewoon peer-to-peer betalingssystemen, toch? Fout.

Lessen uit het Dotcom-tijdperk – Het voordeel van de Blockchain First Mover: de blockchain-industrie deelt een hele reeks overeenkomsten met het doctom-tijdperk. En we kunnen ook veel leren van de fouten uit het verleden.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Coinstar? Meer zoals BitCoinstar, Amiright ?: Met de favoriete wisselomzetter van een supermarkt kunt u nu bitcoin kopen bij een van hun meer dan 20.000 kiosken. Eind vorige week kondigde Coinstar een samenwerking aan met Coinme, de eerste door de staat gelicentieerde bitcoin-geldautomaat in de VS. Met deze nieuwe samenwerking is het bemachtigen van wat BTC net zo eenvoudig als het vinden van een in Coinme geïntegreerde machine, het overhandigen van wat geld (tot $ 2.500) en het inwisselen van de Bitcoin-voucher die je ontvangt..

Als je je spaarvarken in een digibank wilt veranderen, heb je helaas pech. Coinstar accepteert momenteel alleen papieren valuta voor zijn bitcoin-transacties.

Geïnteresseerd in het kopen van Bitcoin, maar weet u niet zeker hoe? Nu is het net zo eenvoudig als boodschappen doen. Coinme heeft een service gelanceerd waarmee consumenten Bitcoin met contant geld kunnen kopen bij geselecteerde Coinstar-kiosken! Kom meer te weten: https://t.co/NUl9K8sT2c @BuienRadarNL pic.twitter.com/n5zNsCv3jM

– Coinstar (@coinstar) 23 januari 2019

De SET zet bezienswaardigheden op Crypto: De Stock Exchange of Thailand (SET) is van plan om binnenkort een exploitatievergunning voor digitale activa aan te vragen, meldt de Bangkok Post. Het doel van de organisatie is om een ​​nieuwe beurs voor digitale activa te openen, los van de huidige beurs. Indien goedgekeurd door het ministerie van Financiën, zou de SET een van de weinige wereldwijde effectenbeurzen worden die ook een afzonderlijke, gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling hebben..

Bovendien bereiden leden van de SET-beveiligingsbedrijven zich voor om gereguleerde makelaars en dealers te worden na goedkeuring van de SET-licentie. Afgelopen mei heeft de Thaise regering een koninklijk besluit uitgevaardigd om cryptocurrency te reguleren. Met de uitstekende reputatie en ondersteuning van de SET zou het geen probleem moeten zijn om goedkeuring te krijgen onder het nieuwe decreet.