Tot volgend jaar…

Elke week kan geen goede week zijn. Na de eerste tekenen van een rally midden / eind december te hebben vertoond, is de markt sinds kerstavond aan het tuimelen. Sinds maandag een wekelijks hoogtepunt van ongeveer $ 146,5 miljard is bereikt, is de totale marktkapitalisatie met 17 procent gedaald en ligt momenteel op iets meer dan $ 121,5 miljard..

Marktstatistieken cryptocurrency (28-12-2018)

Marktstatistieken cryptocurrency (28-12-2018)

Verschillende altcoins kregen deze week een zware klap, waaronder Bitcoin Cash (-26,61%), Bitcoin SV (-27,88%), Dash (-14,83%) en EOS (-12,40%). Ethereum Classic (6,20%) en Decred (11,66%) maakten deel uit van een handvol munten die positieve bewegingen lieten zien. Laten we eens kijken naar onze drie belangrijkste munten:

Bitcoin 9,15% korting op de prijs, wat terugloopt op $ 3.600.

XRP daalde met 6,76%, nu met een prijskaartje van $ 0,345.

Ethereum is de winnaar van deze week. De crypto doorbrak zijn dalende trend en steeg de afgelopen zeven dagen met 2,86%. Het is niet veel, maar met de rest van de markt in het rood, betekent het een respectabele week.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Litecoin komt de ring binnen: Aanstaande zaterdag zal Litecoin centraal staan ​​in het UFC light heavyweight-gevecht tussen Jon Jones en Alexander Gustafsson. Deze gebeurtenis markeert het eerste optreden van een officiële cryptocurrency-partner voor de UFC.

Het gevecht zou miljoenen kijkers moeten bereiken, wat op zijn beurt betekent dat meer dan een miljoen sets oogbollen ook Litecoin zouden moeten opmerken. Als je de verklaring van de Litecoin Foundation hierover leest, lijkt het erop dat deze bewustmakingscampagne de eerste stap zal zijn in een meer diepgaande samenwerking met de MMA-organisatie..

Opgewonden om aan te kondigen dat het Litecoin-logo op het canvas zal verschijnen als de officiële cryptocurrency-partner van @UFC 232 op 29/12 in Inglewood CA! Lees verder: https://t.co/y4yvPWb6rj pic.twitter.com/ddML54j5GH

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 26 december 2018

DoD beschouwt blockchain voor rampenbestrijding: Het Defense Logistics Agency (DLA), een onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD), heeft afgelopen vrijdag een verklaring uitgegeven waarin het belang van het bureau voor het gebruik van blockchain-technologie voor rampenbestrijding wordt uitgelegd. Leden van de DLA bespraken het onderwerp tijdens een tweedaagse presentatie die eerder in de maand werd georganiseerd door het Continuous Process Improvement (CPI) -kantoor.

Ze noemen verschillende mogelijke toepassingen van de nieuwe technologie “zoals transactieverwerking en zichtbaarheid van zendingen tijdens het transport om de procesverbeteringen te evalueren.” Hoewel de DLA nog geen blockchain-oplossingen heeft geïmplementeerd, lijken die acties aan de horizon. CPI-managementanalist Elijah Londo benadrukte: “[We] worden zo slim als we kunnen over wat het is, wat de industrie erover zegt, hoe de toekomst eruit zou kunnen zien, hoe het van toepassing is op toeleveringsketens en hoe andere industrieën het. We doen onze due diligence. “

wat is er nieuw bij coincentral

Supply Chain Quality Management – The Future of Commerce: Logistiek kan een complexe nachtmerrie zijn, maar blockchain is er om te helpen.

Handel in Crypto als bedrijf via de status van handelaar: Handelen als bedrijf via de handelaarstatus van de IRS heeft enkele mooie fiscale gevolgen. Hier is hoe u hiervan kunt profiteren.

80 procent lager, is het tijd om in te kopen in de Bitcoin-dip?: De markt heeft dit jaar een pak slaag gekregen. Het kan echter het perfecte moment zijn om te kopen.

Waarom is de cryptomarkt gecrasht?: FUD, walvissen, een onvermijdelijke bubbel? Wat er echt voor zorgde dat de markt crashte?

Een kijkje in de UPS Blockchain: UPS en blockchain – het is gewoon logisch.

Documenten opslaan op de blockchain: waarom, hoe en waar: na geldoverdrachten was gegevensopslag een van de eerste use-cases voor blockchain. Leer er alles over.

Wat is Dropil Coin (DROP)?​Automatiseringstools voor Crypto: alles wat u moet weten over het crypto-automatiseringsplatform.

Hoe Zcash (ZEC) te kopen | Een beginnershandleiding: het wordt tijd dat je leert hoe je wat Zcash kunt bemachtigen.

De belangrijkste gedistribueerde toepassingen en projecten van 2019: 2018 zag veel nieuwe blockchaintoepassingen, maar het is niets in vergelijking met wat 2019 in petto heeft.

Wat is een blockchain-transactie eigenlijk?: We breken de kern van misschien wel de belangrijkste blockchain-functie uit.

Bitcoin Mining Company Bitmain wordt geconfronteerd met IPO-regelgevingskwesties: na wat een veelbelovende IPO-aanvraag leek te zijn, lijkt het er nu op dat Bitmain mogelijk meer heeft afgebeten dan hij kan kauwen.

Allianz CEO roept op tot het verbieden van Bitcoin, hier is waarom dat niet zal gebeuren: wanneer zullen mensen het begrijpen? U. Kan niet. Ban. Bitcoin.

Facebook richt zich op Indiase geldovermakingsmarkt met behulp van crypto: de volgende stap van Facebook op weg naar wereldheerschappij – Indiase overmakingen.

Wat is Bitwage? Banen en cryptobetalingen voor externe werknemers: wordt u betaald in cryptocurrency? Schrijf ons in!

Heeft Bitcoin een toekomst?: Oh, magische achtbal. Antwoord alstublieft: “Ja!”

Een grote beeldanalyse van cryptocycli en sleutelniveaus: soms moet u naar het grote geheel kijken om echt een idee te krijgen van de markt.

Pomp- en dumpgroepen | Navigeren door de Crypto-wateren: in de open zeeën van cryptocurrency zijn pump-and-dump-groepen de piraten. Ook niet de leuke soort.

Wat is Odyssey Coin (OCN)?​Een gids voor beginners: een gids voor een gedecentraliseerde deeleconomie die wil concurreren met Airbnb en Uber.

De berenmarkten van Bitcoin: een gids voor crashes en comebacks van Bitcoin: we worden neergeslagen. Maar we staan ​​weer op. Zal ons nooit tegenhouden!

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Crypto op weg naar legalisatie in India: Zoals het er nu uitziet, kan het bezitten van cryptocurrency in India u achter de tralies brengen. Volgens een rapport van De nieuwe Indian Express, dit kan binnenkort veranderen. Een hoge functionaris vertelde de krant dat een regeringscommissie tweemaal is bijeengekomen om de legaliteit van digitale valuta te bespreken, en tot een andere conclusie is gekomen dan voorheen..

“Er is een algemene consensus dat cryptocurrency niet kan worden afgedaan als volledig illegaal. Het moet worden gelegaliseerd met sterke ruiters. De beraadslagingen zijn begonnen. We zullen binnenkort meer duidelijkheid hebben ”, aldus de ambtenaar. Het is meer dan een jaar geleden dat de Indiase regering cryptocurrency illegaal verklaarde. Misschien zien we dat besluit eindelijk teruggedraaid na de volgende commissievergadering in januari 2019.

Taiwanese man steelt elektriciteit ter waarde van miljoenen: Een man met de achternaam Yang werd deze week in Thailand gearresteerd op beschuldiging dat hij voor meer dan drie miljoen dollar aan elektriciteit had gestolen om meer dan $ 14 miljoen aan cryptocurrency te delven. Yang opende naar verluidt 17 winkelpuien, vermomd als poppenwinkels en internetcafés, met als doel energiemeters te omzeilen om gratis cryptocurrency te delven.

Yang gebruikte zijn illegale mijnactiviteiten om Bitcoin en Ethereum te verkrijgen.