Bitcoin op straat, Monero in the Sheets

Het goede nieuws blijft binnenstromen. Na een korte dip midden in de week klom de totale marktkapitalisatie consequent en eindigde op $ 143,3 miljard. Uitgaande van de limiet van $ 140,4 miljard van afgelopen vrijdag, groeide de markt deze week met twee procent. En verschillende munten bliezen die groei uit het water.

Marktstatistieken cryptocurrency (29-3-2019)

Marktstatistieken cryptocurrency (29-3-2019)

Het Basic Attention Token steeg 43,63%, Ravencoin steeg 44,79% en EOS en Cardano stegen respectievelijk 17,92% en 20,27%. Onze top drie munten waren niet zo succesvol, maar hebben toch een prima week achter de rug.

Bitcoin’s prijs tikte 1,36% omhoog.

Ethereum leidde het peloton met een winst van 2,10%.

XRP kon het niet bijhouden, met een verlies van 1,67% in de afgelopen zeven dagen.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Rapport voorspelt Big Blockchain-uitgaven: TechInsight360 heeft een rapport uitgebracht met de titel Blockchain-zakelijke kansen in de Verenigde Staten en Outlook Databook-serie (2016-2025), deze week met enkele gunstige voorspellingen over aankomende Amerikaanse blockchain-uitgaven. Het hoogtepunt van het rapport: de Blockchain-uitgaven zullen naar verwachting …tromgeroffel aub…$ 41,11 miljard in 2025.

Als de voorspelling klopt, zou dat betekenen dat de blockchain-uitgaven in slechts zeven jaar met bijna 2.400 procent groeien. Hoewel deze groei vergezocht lijkt, zijn de uitgaven alleen al in 2018 met 110,1% gestegen. Als je rekening houdt met een heroplevende bullmarkt en een meer volwassen markt, wordt de prognose toch redelijker.

Another Scam Bites the Dust: Welp, je kunt nu Daniel Todd Levine toevoegen aan de steeds groter wordende waslijst van bitcoin-zwendelartiesten. De makelaar in Englewood, Colorado heeft onlangs een brief ondertekend van de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) waarin hij instemt met een verbod voor de effectenindustrie.

Levine zou verschillende soorten wangedrag hebben gepleegd, waaronder het uitvoeren van ongeautoriseerde transacties. De kern van het schandaal betrof echter een bitcoin-operatie met zijn broer, een voortvluchtige Amerikaanse. Blijkbaar heeft Levines broer hem laten geloven dat hij bitcoin kon kopen met een korting van 60 tot 90 procent bij een verkoper in Europa. Nadat Levine meer dan $ 1,5 miljoen aan geld van klanten had overgemaakt, verdween de broer.

Levine heeft sindsdien een deel van het verloren geld terugbetaald, hoewel het specifieke bedrag niet bekend is.

Mensen zeggen dingen

Bankiers Bash Blockchain: In het minst verrassende nieuws van de week klaagden CEO’s van Mastercard en Wells Fargo woensdag op het Fintech Ideas Festival de huidige staat van blockchain aan. Tim Sloan, CEO van Wells Fargo, voerde aan dat “de fundamentele technologie erg interessant is, maar dat deze erg traag is uitgerold.” En Mastercard CEO Ajaypal Banga zei: “Ik denk dat blockchain interessant kan zijn, maar het bedrijfsmodel is niet bewezen.”

Het was echter niet allemaal negatief gepraat. Beide CEO’s geloven nog steeds in de technologie op de lange termijn en hun respectievelijke bedrijven hebben aanzienlijke investeringen in blockchain-ideeën.

wat is nieuw bij coincentral

Bitcoin Money Laundering: hoe u veilig kunt blijven in CryptoLand: Crypto is een toevluchtsoord voor het witwassen van geld. Hier zijn enkele manieren waarop criminelen bitcoin stelen en deze schoon witwassen.

Interview met Michael Meisler, EY Global Blockchain Tax Leader: EY is geen onbekende op het gebied van belastingen, en de blockchain-belastingleider van het bedrijf heeft advies voor alle investeerders die er zijn.

Top Crypto-betaalpassen in 2019: je kunt maar zo lang HODL’s gebruiken. We hebben onderzoek gedaan naar de beste betaalpassen die u kunt gebruiken om uw cryptovoorraad te besteden.

De complete gids voor blockchain-advertenties: we helpen u bij het navigeren door de verboden, witte lijsten en bronnen van de, vaak complexe, blockchain-advertentieruimte.

Robinhood Crypto recensie | Hoe vergelijkt deze uitwisseling?: Robinhood maakt het kapot in traditionele financiën. Maar hoe werkt de gratis uitwisseling voor crypto?

South by Southwest 2019 Cryptocurrency Recap: Editor-in-Chief Alex Moskov geeft een samenvatting van zijn chaos-gevulde, 10-daagse SXSW-ervaring.

Derek Capo op TokenPay, in samenwerking met de Litecoin Foundation en het leiden van Crypto-adoptie: TokenPay werkte onlangs samen met de Litecoin Foundation; we spraken met de CEO van het project voor meer informatie.

[GESPONSORD] Obsidian Bot on Automated Cryptocurrency Trading and Bot Creation: we spraken met het Obsidian Bot-team om te leren hoe het is om een ​​cryptohandelbotbedrijf te runnen.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Bitwise onthult de fakening: Een recente Bitwise-presentatie aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) onthulde verschillende gevallen van vervalst handelsvolume op wereldwijde beurzen. Terwijl bekende uitwisselingen zoals Coinbase Pro en Kraken schoon bleken, hebben kleinere zoals CoinBene en OKEx meerdere voorbeelden van verdachte activiteit.

Over het algemeen concludeerde het rapport dat slechts 10 van de 81 beste beurzen nauwkeurige volumeaantallen rapporteren. Bitwise stelt dat, hoewel beurzen over een periode van 5 dagen ongeveer $ 6 miljard aan handelsvolume rapporteerden, het aantal eigenlijk dichter bij $ 273 miljoen ligt – slechts 4,5% van het oorspronkelijke aantal.

Bitwise rapporteerde verschil in handelsvolume

Bitwise rapporteerde verschil in handelsvolume

Al het Palladium in Rusland: De rijkste man van Rusland en ‘s werelds grootste Palladium-producent is van plan om atoomnummer 46 te tokeniseren. Vladimir Potanin werkt samen met de Zwitserse autoriteiten om de details van de implementatie van tokens voor zijn in Zwitserland gevestigde Palladium-fonds glad te strijken.

Potanin verdedigt zijn aanstaande zet, daarbij verwijzend dat “transacties in tokens eenvoudiger en handiger zijn” dan traditionele middelen. Helaas maken Russische wetten op dit moment de tokenisatie moeilijk. Potanin en zijn team hopen wetgevers te dwingen de regels te wijzigen tijdens de komende hoorzitting in april.