Vaarwel 2018, hallo 2019

Het nieuwe jaar begon met een rustige week in cryptocurrency, alles bij elkaar genomen. Na een sprong van negen procent afgelopen vrijdag, bewoog de markt zijwaarts en stuiterde tussen een hoogste punt van $ 135,4 miljard en een dieptepunt van ongeveer $ 125 miljard. De week eindigde met een totale marktkapitalisatie van cryptocurrency van slechts $ 129 miljard – iets minder dan zes procent wekelijkse winst.

Marktstatistieken cryptocurrency (1/4/2019)

Marktstatistieken cryptocurrency (1/4/2019)

De meeste muntprijzen bleven relatief vlak met slechts een paar die de dubbele cijfers positief of negatief bereikten. Chainlink (41,30%), ICON (12,48%) en Augur (15,28%) waren enkele van de leiders van de week. Wat betreft onze top drie …

Bitcoin nauwelijks bewogen, met slechts 0,01% verlies.

Ethereum sprong over XRP en liet een indrukwekkende stijging van 17,97% zien gedurende de week.

XRP vertoonde ook horizontale beweging en verloor slechts 1,99% van de prijs.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Overstock + Ohio + belastingen = Crypto-succes: Gisteren kondigde Overstock aan dat het het eerste nationale bedrijf zou worden dat zou profiteren van Ohio’s nieuwe crypto-belastingmogelijkheid. De online retailer zal het komende belastingseizoen een deel van zijn Ohio-belastingen in bitcoin betalen.

Omdat het bedrijf een vroege aanvrager is, worden er bij het betalen geen extra kosten voor betaald. Uiteindelijk zal de staat een vergoeding van één procent in rekening brengen voor bitcoin-betalingen, wat aanzienlijk minder is dan de servicekosten van 2,5% voor creditcardbetalingen..

Nogmaals, Overstock-CEO Patrick Byrne legt zijn geld waar zijn mond is over de acceptatie van blockchain. De liefhebber van digitale valuta was een pionier in het accepteren van cryptocurrency op zijn winkelsite, exploiteert een blockchain-gericht fonds en kondigde onlangs aan dat hij het e-commerce-gedeelte van Overstock zou afbouwen om de focus te verleggen naar blockchain-technologie..

Colorado speelt Double-Reverse Card op Pro-Blockchain Bill: In mei 2018 keurde de Colorado-wetgever een blockchain-gunstig wetsvoorstel goed met één stem, om het kort nadat een paar wetgevers hun stem hadden verworpen, te verwerpen. House Bill 1426, bekend als de Virtuele valuta-vrijstelling Money Transmitters Act, bepaalde crypto-tokens, zoals gedefinieerd in het wetsvoorstel, zou hebben vrijgesteld van effectenwetgeving.

Zeven maanden later probeert senator Jack Tate het opnieuw met een nieuwe en verbeterde rekening. De Colorado Digital Token Act stelt een reeks richtlijnen voor die wetgevers kunnen gebruiken bij het classificeren van de beveiligingsstatus van een digitaal token. Het wetsvoorstel was het geesteskind van de Council for the Advance of Blockchain Technology, een gezamenlijke inspanning van crypto-zwaargewichten, zoals Erik Voorhees, en relevante toezichthouders.

De wetgevers van Colorado zullen op 13 maart over het nieuwe wetsvoorstel stemmen.

wat is nieuw bij coincentral

Hoe Blockchain Cryptography de opkomst van Quantum Machines bestrijdt: Quantum machines vormen een directe bedreiging voor blockchains. Dit is wat sommige mensen doen om terug te vechten.

GPU-maker Nvidia vecht om cryptomarkt Shenanigans te overwinnen: Nvidia zit misschien in deze bearmarkt, maar ze zijn zeker niet uit.

ICO Ethereum Sell-Off Hits All Time High: De Ethereum-prijs werd geraakt in 2018. Hit hard. En verschillende van de belangrijkste ERC20-projecten kunnen de schuld zijn.

Cryptocurrency Exchange Altcoin Delisting Ramps Up en Wraps Up 2018: Exchanges hebben in 2018 snel een paar opmerkelijke altcoins verwijderd. Maar moet u zich zorgen maken?

Wat is Red Pulse (PHX)?​Een gids voor beginners: leer alles over de gouden, of beter gezegd rode gans van NEO.

Bitcoin versus goud: een relatieve sterkte-vergelijking: Bitcoin versus goud – een strijd tussen de twee beste waardewinkels ter wereld.

Bewijs van verbranding | Consensus door muntvernietiging: verbrand babyverbranding, crypto-inferno!

S.Korea Crypto Hacking Slachtoffer geweigerd schadevergoeding na rechterlijke uitspraak: een goede les in niet uw sleutels, niet uw crypto.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Indiase regering waarschuwt nogmaals voor Crypto: Indiase burgers zijn geen onbekende in de pessimistische opvattingen van hun regering over cryptocurrency. Afgelopen woensdag voegde de politie van Jammu en Kasjmir dit sentiment met hun eigen verklaring toe. De wetshandhavingsinstantie heeft een advies uitgebracht en burgers gewaarschuwd dat investeringen in cryptocurrencies een verhoogd risico met zich meebrengen en momenteel niet worden beschermd door enig regelgevend toezicht in het land. Bovendien moet de Reserve Bank of India (RBI) nog geen licenties of autorisatie verlenen aan bedrijven om met cryptocurrencies om te gaan.

Nasdaq-bedrijven die nieuwe Crypto Exchange raken: Het in Estland gevestigde DX.Exchange zal binnenkort de Europese markt betreden met tokenized versies van enkele van de grootste bedrijven van Amerika. De uitwisseling draait op de Ethereum-blockchain met tokens die worden ondersteund door daadwerkelijke aandelen die worden gehouden en verhandeld door partner MPS Marketplace Securities Ltd.

Het bedrijf is van plan de beurs te lanceren met tien aan Nasdaq genoteerde bedrijven, waaronder Facebook, Tesla en Apple.