Bitcoin wil je oppompen!

De goede tijden blijven binnenstromen. De markt was deze week redelijk rustig. Nou ja, stil tot laat op maandag, toen het ‘s nachts meer dan 10 procent omhoogschoot. En deze pomp werd ook niet gevolgd door een puinhoop. De totale marktkapitalisatie bleef de rest van de week stijgen en eindigde ruim 22 procent hoger dan afgelopen vrijdag.

Marktstatistieken voor cryptocurrency (4/5/19)

Marktstatistieken voor cryptocurrency (4/5/19)

Als u deze week een altcoin was zonder groei met dubbele cijfers, deed u iets verkeerd. Van de top 100 munten (exclusief stabiele munten), waren er de afgelopen zeven dagen slechts drie munten in het rood. Maar hoe zit het met onze drie leiders??

Bitcoin, hoogstwaarschijnlijk de katalysator voor deze rally, schoot 22,56% vooruit. Het zit nu boven de $ 5.000.

Ethereum lag dicht achter met een winst van 17,19%. De prijs is nu comfortabel boven de $ 160.

XRP kwam op de derde plaats met een stijging van 16,83%. De prijs zweeft rond de $ 0,35.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

SEC geeft enkele richtlijnen: Woensdag heeft de SEC een Kader voor analyse van “investeringscontracten” van digitale activa, maar de inhoud liet sommige leden van de gemeenschap teleurgesteld achter. In plaats van juridisch bindende richtlijnen te geven, geeft het raamwerk alleen “de mening van het personeel weer en is het geen regel, verordening of verklaring van de Commissie”.

Bovendien beschrijft het document niets dat de SEC nog niet heeft uitgelegd. Het doorloopt effectief de verschillende onderdelen van de Howey-test en beschrijft hoe deze van toepassing kunnen zijn op cryptocurrencies en initiële muntaanbiedingen (ICO’s). De formulering van het raamwerk impliceert dat een groot deel van de digitale activa het niet zo goed doet met deze test.

Met andere woorden, uw “utility” -token is waarschijnlijk nog steeds een beveiliging in de ogen van de SEC.

SEC geeft het goede doel: In het tweede SEC-nieuws deze week heeft de organisatie haar eerste “geen actie” -brief uitgegeven, waardoor een ICO tokens mag verkopen. De ontvanger, TurnKey Jet, Inc. (TKJ), schreef dinsdag aan de SEC met de vraag of de commissie actie zou ondernemen als ze een ICO zouden houden. De 13 pagina’s tellende brief schetste verschillende aspecten van het bedrijf, waaronder de details van de tokenverkoop, de behoefte aan blockchain en interne analyse van de Howey-test.

In reactie daarop schreef de SEC dat ze geen actie zouden ondernemen zolang het bedrijf aan bepaalde criteria voldeed. Concreet vereisen ze dat:

  • “TKJ zal geen geld van Token-verkopen gebruiken om het TKJ-platform, -netwerk of -app te ontwikkelen”
  • “TKJ beperkt de overdracht van tokens naar alleen TKJ-portefeuilles”
  • En “… elk token vertegenwoordigt een TKJ-verplichting om luchtcharter-diensten te leveren tegen een waarde van één USD per token”

Als TKJ deze regels kan volgen, samen met een paar extra regels, kunnen ze hun ICO behouden zonder zich te hoeven registreren bij de SEC.

Mensen zeggen dingen

Voormalig CEO van Dogecoin Elon Musk: Als onderdeel van een April Fools Joke onder leiding van het Dogecoin Twitter-account, veranderde Elon Musk tijdelijk zijn Twitter-beschrijving in de voormalige CEO van Dogecoin. En op ware internettrollen, bleven ze positieve Doge-uitspraken en memes tweeten. Sindsdien heeft hij de titel verwijderd, maar we zijn er zeker van dat het slepen zal doorgaan.

Het lijkt erop dat u nu de CEO bent @Elon Musk, Stuur ons een bericht waar we de toegangscodes moeten e-mailen &# 128512; pic.twitter.com/xaftsRZ8MA

– Dogecoin (@dogecoin) 2 april 2019

wat is nieuw bij coincentral

8 van de beste blockchain-ontwikkelingstools voor Ethereum-ontwikkelaars: geïnteresseerd in het ontwikkelen van enkele slimme contracten, maar weet u niet waar u moet beginnen? We hebben je gedekt.

Hoe Blockchain de markt voor huurwoningen verandert: er zijn drie dingen waarmee u rekening moet houden bij het waarderen van een huurwoning: blockchain, blockchain, blockchain.

Wat doet een blockchain-adviesbureau eigenlijk?: Het is veel meer dan alleen een arm en een been opladen.

Ethereum-voorspellingen voor 2019: zullen de Bulls of de Bears het winnen?: Ethereum Bears vs. Ethereum Bulls. Wie zal er winnen? De tijd zal het leren.

Het meten van de Blockchain-buzz in South by Southwest: Steven Buchko van CoinCentral ging de straat op in South By dit jaar om te zien of blockchain het nog steeds in de bearmarkt heeft.

Wat is Holochain (HOT) | Een gids voor de agent-centrische niet-blockchain: leer meer over het project dat probeert de manier waarop we denken over gedistribueerde apps te hervormen.

MimbleWimble | Een antwoord op schaalbare blockchain-privacy: Hocus. Pocus. Alakazam. MimbleWimble werkt eraan om uw transacties zo privé mogelijk te maken.

Het potentieel van cryptocurrency: hoe het de beste vorm van geld zou kunnen zijn: de ideale vorm van geld heeft zes fundamentele kenmerken. We onderzoeken hoe Bitcoin zich opstapelt.

[GESPONSORD] Obsidian Bot on Automated Cryptocurrency Trading and Bot Creation: we spraken met het Obsidian Bot-team om te leren hoe het is om een ​​cryptohandelbotbedrijf te runnen.

Airbnb verdient beter: waarom IPO’s te gedateerd zijn om de deeleconomie te rechtvaardigen: deze ICOBox-gastpost bekijkt hoe crypto eigenaren in de deeleconomie zou kunnen helpen.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Terroristen houden niet van cryptocurrency: Volgens een recent onderzoek van de RAND Corporation gebruiken terroristen simpelweg geen cryptocurrency om hun operaties te financieren. Meer specifiek zijn er “nog maar een klein aantal publiekelijk gedocumenteerde en bevestigde gevallen van TF [terrorismefinanciering] waarbij virtuele valuta [virtuele valuta] betrokken zijn”.

De redenen zouden niet als een schok moeten komen. Veel cryptocurrencies, zoals Bitcoin, zijn niet anoniem en gemakkelijk te traceren. Bovendien is cryptocurrency nog steeds relatief moeilijk te gebruiken als je het vergelijkt met traditionele media. En het uitgeven van cryptocurrency vormt een andere uitdaging vanwege de huidige lage acceptatiegraad. Zelfs privacymunten zoals Monero worden nauwelijks gebruikt.

Dat gezegd hebbende, concludeert de studie dat aankomende verbeteringen aan virtuele activa cryptocurrency in de toekomst een veel waarschijnlijkere keuze voor terroristen zullen maken..

Maar blijkbaar doen banken: Een rapport dat woensdag door het World Economic Forum werd gepubliceerd, schetste dat ten minste 40 centrale banken over de hele wereld onderzoek doen naar de digitale valuta van de centrale bank, CBDC. Daarnaast voeren velen van hen ook CBDC-pilots uit.

De lijst met banken omvat onder meer de Bank of Thailand, Central Bank of Brazil, Hong Kong Monetary Authority, Bank of France. De Bank of France heeft bijvoorbeeld haar proces van verstrekking van SEPA Credit Identifier vervangen door een blockchain-gebaseerde oplossing. En de upgrade is geslaagd. De bank heeft onder het systeem een ​​grotere tijdsefficiëntie, procescontroleerbaarheid en noodherstel gezien.

Gesponsorde Spotlight – Obsidian Bot

obsidian bot-logo

Tegenwoordig nemen cryptocurrency-handelaren elke voorsprong die ze maar kunnen krijgen. Een van die kanten is automatisering. Waarom zou je jezelf verleiden met irrationele transacties als een bot het risico op menselijke fouten voor je kan verkleinen??

Obsidian Bot biedt aanpasbare bots voor 24/7 handsfree handelen zonder langetermijncontracten. Handel met uw bots, verkoop ze of koop die van iemand anders – de keuze is aan u. Bezoek de Obsidian Bot-website vandaag om uw gratis proefperiode van 14 dagen te starten.