T.G.F.F. (Godzijdank voor vrijdag)

Als er aanstaande vrijdag geen last-minute rally was geweest, zouden we deze week veel dubbelcijferig rood hebben gezien. De markt bereikte een wekelijks hoogste punt van ongeveer $ 115,8 miljard, voordat hij zakte naar een dieptepunt van iets minder dan $ 111 miljard. Dankzij de rally aan het einde van de week daalde de gehele marktkapitalisatie deze week met minder dan één procent en bedraagt ​​momenteel amper meer dan $ 114 miljard.

Marktstatistieken voor cryptocurrency (2/8/19)

Marktstatistieken voor cryptocurrency (2/8/19)

Een paar altcoins schitterden de afgelopen week echt. Litecoin steeg met 16,57 procent en sprong over een paar valuta om de nummer vier te bereiken. Binance Coin vloog 24,62 procent omhoog om in de top tien te komen. En Ark steeg met 34,83 ​​procent. De beweging van onze top drie munten was niet zo interessant.

Bitcoin daalde slechts 0,52% in de afgelopen zeven dagen.

XRP verloor 2,81% van zijn prijs.

Ethereum groeide deze week een respectabele 1,67%.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Branden, Kopers, en Verwervingen: Te midden van wijdverbreide ontslagen en stilleggingen onder cryptocurrency-bedrijven, bewegen een paar uitschieters de tegenovergestelde kant op. Deze week heeft de Amerikaanse beurs Kraken Crypto Facilities overgenomen, een in Londen gevestigde crypto-indexprovider. Het doel van de aankoop van negen cijfers is om futures en indexproducten toe te voegen aan het kernarsenaal van Kraken. In aanmerking komende klanten hebben binnenkort toegang tot zes cryptocurrency-futures.

Ander positief nieuws uit de branche: Facebook behaalde een persoonlijke primeur met het verwerven van blockchain-startup Chainspace. Voorafgaand aan de overname creëerde het startup-team een ​​slim contractplatform met behulp van sharding. Facebook lijkt echter meer geïnteresseerd in het team dan in hun product. De kolos op sociale media huurde de meerderheid van het Chainspace-team in voor hun relatief nieuwe blockchain-divisie en het oorspronkelijke project wordt stopgezet.

Mensen zeggen dingen

Jack aanval: Twitter-CEO en Square-CEO Jack Dorsey liet de cryptocurrency-wereld deze week gonzen met een reeks pro-Bitcoin-uitspraken. Vroeg in de week verscheen Dorsey op de Joe Rogan Experience-podcast en zei dat Bitcoin de grootste kans heeft om de eigen valuta van internet te worden. Daarna legde hij een reeks tweets uit die hetzelfde sentiment schetsten. De start-up boy liet doorschemeren dat Twitter misschien onderzoek doet naar Lightning Network-integraties.

lnbc28600u1pw9n7g7pp5enjn8exsyymyl6mlxmcvy7fdcwuh04z96swfmtasznppglgdyvsqdqqcqzysc8rve6vdwuvketcn7yp8gu3ltvq29vj588erp3at9z2msqj0yhhjdwsf7qtfy5lwf8favm6u3wr5qklvprlhrz89pknpdfxnc55wy6sqnrxjh7

– jack (@jack) 5 februari 2019

wat is nieuw bij coincentral

Real-Life Potential: Crypto in Latijns-Amerika: Bienvenidos, crypto. Ontdek hoe cryptocurrency door heel Latijns-Amerika populair is.

Fidelity Investment Reported Crypto Custody Service zal de markt waarschijnlijk een boost geven: Fidelity is de eerste van de grote traditionele spelers die van plan zijn crypto-bewaring aan te bieden. En dat zou groot moeten zijn voor de markt.

Hoe Blockchain-beveiligingstoepassingen het internet veiliger maken: het is een gevaarlijke plek daarbuiten (op internet). Maar maak je geen zorgen. Blockchain is hier om u te beschermen.

Achter de Bitcoin-innovaties van Blockstream: duiken in de creatie van Adam Back: Blockstream – de drijvende kracht achter de ontwikkeling van Bitcoin. Lees wat ze doen.

Muziek Cryptocurrency Festivals | Een andere kijk: er zijn een heleboel mislukte muziekcryptoprojecten geweest. En dan is er OMF.

Polybird’s Patrick Springer over de toekomst van asset-tokenisatie: ze zeggen dat 2019 het jaar van tokenisatie is, en Patrick Springer is het daar meestal mee eens.

Hintte Jack Dorsey naar aankomende integratie van Bitcoin-betalingen op Twitter?: Twitter + Bitcoin. De combo ziet er elke dag steeds minder vergezocht uit.

Op Ed: Why 2019 is the Year of the Non-Fungible Token (NFT): Hoewel Ethereum gestaag aan het dalen is, zijn de NFT’s er bovenop niet.

Uphold Exchange Review: kunt u vertrouwen op Uphold with Your Crypto ?: Uphold is een andere veilige optie om cryptocurrency te kopen. Maar is het geschikt voor jou?

Wat is het Essentia Blockchain Framework | Een beginnershandleiding: leer alles over het raamwerk dat u de controle over uw gegevens geeft.

Mode ontmoet de blockchain: hoe blockchain de ellende van de mode kan oplossen: die blockchain … zo hot op dit moment.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Isle of Man (en Blockchain): Je hebt misschien nog nooit gehoord van de kleine, zelfbesturende Britse afhankelijkheid, maar het eiland Man wil naam maken als een wereldwijde blockchain-bestemming. Het eiland heeft onlangs een Blockchain Office en een Sandbox opgericht waarin bedrijven nieuwe blockchain-technologie kunnen testen. Volgens Lyle Wraxall, de CEO van Digital Isle of Man, zijn ze op zoek naar het aantrekken van premium blockchain-bedrijven en de beste beurzen ter wereld naar het eiland.

Bovenop de technologie-sandbox zijn wetgevers van plan om “tech-agnostische regelgeving in te voeren die is geïnspireerd op de beste praktijken die [ze] hebben gezien in andere hoogwaardige rechtsgebieden over de hele wereld”.

Death, Private Keys en Maple Syrup: Deze week bracht een verhaal zo sappig dat het zijn eigen Netflix-special verdient. Eind vorig jaar stierf Gerald Cotten, de CEO van de grootste cryptocurrency-exchange van Canada, QuadrigaCX, plotseling tijdens een reis naar India. Helaas nam hij de wachtwoorden voor de koude portemonnees van de beurs mee naar het graf, waardoor $ 190 miljoen aan gebruikersgeld niet beschikbaar was. Hoewel encryptie-experts eraan werken om die wachtwoorden te achterhalen, is de kans op succes klein.

We hebben duizenden portemonnee-adressen waarvan bekend is dat ze erbij horen @RTLnieuws en onderzoeken het bizarre en, eerlijk gezegd, ongelooflijke verhaal van de dood van de oprichter en verloren sleutels. Normaal gesproken bel ik niet om dagvaardingen, maar als @Politie_Rdam kijken hiernaar, neem contact op @krakenfx

– Jesse Powell (@jespow) 3 februari 2019

Hier wordt het verhaal nog interessanter. Sommige mensen hebben gespeculeerd dat a) de uitwisseling de dood gebruikt als een manier om met het geld weg te lopen, of zelfs b) Cotten zijn eigen dood heeft vervalst om klanten te bedriegen. Het helpt niet dat de mede-oprichter van Cotton naar verluidt een veroordeelde fraudeur en witwasser is die de uitwisseling onder een valse identiteit had uitgevoerd. En je dacht dat de markt de laatste tijd saai is …