Nu een beetje hoger

Een beetje hoger nu. En nu een beetje hoger. De cryptomarkt bleef deze week een consistente groei vertonen en won meer dan $ 2,5 miljard in de totale marktkapitalisatie. Onder leiding van Litecoin (18,63%), Binance Coin (27,50%) en BAT (18,03%) groeide de markt deze week met een gezonde twee procent. Wat betreft de top drie munten:

Marktstatistieken cryptovaluta (8-3-19)

Marktstatistieken cryptovaluta (8-3-19)

Bitcoin won de week met een prijsstijging van 1,43%. Het blijft steeds dichter bij de $ 4.000 komen.

Ethereum nauwelijks bewogen, een groei van slechts 0,36%. De prijs blijft net geen $ 140.

XRP ervoer een lichte terugval van 2,57% richting $ 0,30.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Tot ziens, Visa. Hallo, Bitcoin: Vorige week kondigde Kroger, een prominente Amerikaanse supermarktketen, vanaf april een winkelbreed verbod op Visa-betalingen aan. De stap is een reactie op de exorbitante verwerkingskosten van Visa, die het blijkbaar moeilijk maken voor de keten om lage prijzen voor klanten te handhaven.

Voorstanders van Bitcoin waren natuurlijk snel binnengekomen. Anthony “Virus verspreidt zich” Pompliano deed op Twitter een verzoek aan alle volgers om hem in contact te brengen met het managementteam van Kroger. En Satoshi verdomme, het werkte echt. Pompliano volgde deze week op en informeerde de Twitter-massa dat hij met het digitale team van Kroger had gesproken, en de zaken lijken te vorderen. Betalingen van Bitcoin Lightning Network kunnen naar een supermarkt bij u in de buurt komen.

Supermarkt @kroger stopt de acceptatie van @Visa in meer dan 250 winkels vanwege netwerkkosten.

Wie kent daar iemand van het leiderschapsteam?

Het Morgan Creek Digital-team zal vliegen om hen te ontmoeten en hen in contact te brengen met het landelijke Lightning Network. &# 128293;&# 128591;&# 127997;

Pomp &# 127786; (@APompliano) 2 maart 2019

Denver om Blockchain-gebaseerd stemmen uit te proberen: De mijl hoge gemeente is van plan om een ​​mobiele stem-app te testen voor zijn verkiezing in mei. Ze stellen de op blockchain gebaseerde app beschikbaar voor militairen in actieve dienst en hun in aanmerking komende personen ten laste, evenals voor buitenlandse kiezers. Door het stemproces bij afwezigheid naar een mobiele app te verplaatsen, wordt het vervelende proces van het afdrukken en scannen van alle vereiste documentatie verbeterd. En over het algemeen zou het moeten helpen om de opkomst te verhogen.

De progressieve stemactie is in samenwerking met Tusk Philanthropies, een organisatie met een missie om “mobiel stemmen en anti-hongerprogramma’s in het hele land te bevorderen”.

Mensen zeggen dingen

Dorsey, meer zoals Hoardsey: Bitcoin-fanboy en Twitter / Square-CEO Jack Dorsey zorgt ervoor dat hij aan de goede kant van de geschiedenis staat wanneer Bitcoin mainstream wordt. Deze week onthulde Dorsey in de Tales from the Crypt-podcast dat hij onlangs elke week $ 10.000 aan crypto opslokt, het maximale bedrag via de Cash-app.

wat is nieuw bij coincentral

IoTeX-oprichter Raullen Chai op het internet der dingen (IoT) en privacy: we spraken met het team om ervoor te zorgen dat uw slimme koelkast u op een dag niet voor bitcoin zal afpersen.

De Argentijnse cryptomarkt trotseert Crypto Winter: je zou een oorzaak op het halfrond of de twijfelachtige banksector kunnen plaatsen, maar de Argentijnse cryptowinter is hot.

Social Media Giants Facebook en Telegram gaan eigen digitale valuta lanceren: omdat u uw financiële middelen uiteraard moet toevertrouwen aan het bedrijf dat soo ethisch verantwoord met persoonsgegevens.

Meer dan 150.000 Bitcoins verzameld door Bitcoin Whales in 60 dagen: Nom, nom, nom. Het lijkt erop dat de walvissen eindelijk hun lunch beginnen te eten.

Bitcoin gaat niet dood, het is gewoon in winterslaap: “ Bitcoin is dood! ” We hebben het al een miljoen keer gehoord. Dit is waarom dat duidelijk niet het geval is.

Wat is het Pastel Network (PSL)?​Een gids voor de Digital Art Blockchain: we geven aan hoe dit blockchain-platform digitale kunst aantoonbaar zeldzaam en absoluut verhandelbaar maakt.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

En, achter Quadriga deur nummer drie …: Niets, blijkbaar. Bloomberg meldt dat vijf van de zes cold wallet-adressen waarvan de Canadese uitwisseling QuadrigaCX beweert dat ze het merendeel van het geld van de gebruikers hebben, leeg zijn sinds april vorig jaar. Om samen te vatten, de CEO van Quadriga, Gerald Cotton, stierf dit jaar abrupt en zou naar verluidt de wachtwoorden meenemen naar het merendeel van de cold wallets van de beurs..

Nu controleren Ernst en Young de beurs in een poging de honderden miljoenen dollars aan gebruikersfondsen te vinden. Tot nu toe hebben ze geen geluk gehad. Hun volgende aanval is via Amazon Web Services (AWS). Ze zijn op zoek naar de rechtbank om Amazon te bevelen details van de gegevens van het platform te verstrekken. Omdat het account op naam van Cotton staat, kan Amazon het niet (of wil) overhandigen zonder aanwijzing van een rechtbank.

Als mijnbouwcrypto cool is, beschouw mij dan als Myles Davis: Het vonnis is uit. Volgens een recent onderzoek van Cisco zijn campussen van hogescholen officieel de op een na coolste plek om cryptocurrency te delven. De geboorteplaats van bierpong- en vatkraampjes kwam op de tweede plaats na energie- / nutsvoorzieningen. Tweeëntwintig procent van alle cryptocurrency-mijnactiviteiten vindt plaats op universiteitsterreinen, waarschijnlijk als gevolg van de gratis elektriciteit die door de school wordt geleverd.

Top Crypto Mining-branches

Top Crypto Mining Verticals (Bron: Cisco)

Behalve studenten gelooft Cisco-dreigingsonderzoeker Austin McBribe echter dat hackers ook campuscomputers hebben geïnfecteerd met mining-malware, AKA cryptojacking. Hij merkt op: “Als je die kosten niet hoeft te betalen, dan zit je op een goede plek om geld te verdienen met het dubbeltje van de universiteit.”