De volgende Bitcoin vinden

Je hebt waarschijnlijk wel eens gedacht: “Ik heb de Bitcoin-betaaldag gemist. Hoe bepaal ik in welke cryptocurrency ik moet investeren nu ik iets van de markt weet? “

Het slechte nieuws: Het is onwaarschijnlijk dat een andere cryptocurrency dezelfde astronomische groei zal zien als Bitcoin de afgelopen jaren, en onmogelijk te voorspellen.

Het goede nieuws: Er zijn nog steeds tal van mogelijkheden om te investeren in opkomende cryptocurrencies die u mogelijk 10-100x rendement kunnen opleveren. Dit gaat gepaard met een zware waarschuwing, want zoals u wellicht weet, zijn cryptocurrencies ongelooflijk vluchtig. Dit is geen beleggingsadvies en u zou geld moeten verdienen / verliezen op uw eigen onderzoek en intuïtie.

In dit artikel zullen we enkele basisstrategieën bespreken die u kunt volgen bij het zoeken naar cryptocurrency waarin u vervolgens wilt investeren. We concentreren ons hier op opties met een hoog risico en hoge opbrengsten. Als u op zoek bent naar algemene beleggingstips, lees dan ons artikel over het opbouwen van een goede cryptocurrency-portefeuille..

Scour Initial Coin Offerings (ICO’s)

Initial Coin Offerings (ICO’s) zijn snel de standaard geworden voor blockchain-startups om financiering voor hun project in te zamelen. In een ICO organiseert het team een ​​crowdsale waarin je tokens koopt die je op hun platform kunt gebruiken. U kunt deze tokens ook verhandelen op de secundaire markt (beurzen) na de ICO.

Golem had bijvoorbeeld een ICO om de eerste GNT-tokens te verdelen. Het doel van deze tokens is om rekenkracht in het Golem-netwerk te kopen, maar handelaren kopen en verkopen ze ook op beurzen.

Deelnemen aan ICO’s kan een lucratieve handelsstrategie zijn. Als u zou hebben geïnvesteerd in de NEO crowdsale (op het moment dat het project AntShares heette), zou uw investeringsrendement (ROI) zijn ~ 160.000% momenteel. Populous, ongeveer 5.000%. OmiseGo, rond 4.000%. Je snapt het wel.

ICO ROI's

Bron: ICOBench

ICO-winsten brengen echter het grootste risico met zich mee. De meeste ICO’s zullen falen, en al bijna de helft heeft dit al gedaan.

ICO-onderzoek

Het is belangrijk dat u uw due diligence doet bij het kiezen van welke cryptocurrency u wilt investeren in pre-ICO. Er zijn een heleboel dingen om naar te kijken bij het evalueren van een cryptocurrency, maar de belangrijkste attributen zijn:

  • Team en adviseurs – Het team moet ervaring hebben met blockchain-technologie of in ieder geval de branche waarop ze zich richten. Bij voorkeur beide. Het hebben van gerenommeerde adviseurs is ook een sterk teken dat de ICO zou kunnen slagen.
  • Duidelijk probleem / oplossing – De whitepaper van het project moet duidelijk aangeven welk probleem het project wil oplossen en hoe de cryptocurrency het oplost. Zorg ervoor dat het niet alleen een document vol marketing-BS is.
  • Token distributie – Het team zou meer dan vijftig procent van de tokens moeten verdelen onder crowdsale-deelnemers, zo niet veel, veel meer. Wees terughoudend over projecten waarin het team en de adviseurs een aanzienlijk deel van de tokens bewaren.

Andere dingen om op te letten zijn: eventuele opmerkelijke partnerschappen, of het team al een product heeft gemaakt en de grootte van de branche waarop ze zich richten. Al deze zaken kunnen tot een gunstige investering leiden.

Controleer minder bekende uitwisselingen

Zelfs als je je kans hebt gemist om deel te nemen aan een interessante ICO, kun je nog steeds investeren zodra de munt op de beurzen terechtkomt. Op dit moment is er vaak een korte piek, gevolgd door een onmiddellijke dump, aangezien ICO-investeerders proberen hun kortetermijnwinsten te verzilveren. Dit is een uitstekende gelegenheid om munten te krijgen waarin u geïnteresseerd bent voor ICO-niveau (of zelfs lagere) prijzen.

Na de korte post-ICO-periode heeft u nog steeds tijd om in een munt te investeren voordat grote beurzen deze beginnen te vermelden. Cryptopia en gedecentraliseerde beurzen zoals IDEX zijn goudmijnen voor dit soort munten. Dezelfde onderzoeksstrategieën die hierboven zijn genoemd, zijn ook van toepassing op munten in deze categorie.

IDEX-uitwisseling

Doorzoek munten met een kleine marktkapitalisatie (<$ 100 miljoen) die nog niet op een grote beurs als Binance zijn genoteerd. Je kunt controleren CoinMarketCap om te zien op welke uitwisselingsmunten. Zorg ervoor dat u op de juiste manier onderzoekt en munten vindt waarvan u denkt dat ze solide fundamentals hebben.

Zodra u een munt heeft gevonden waar u zeker van bent, koopt u deze en wacht u (dit is het moeilijkste deel). Het kan dagen, weken of zelfs maanden duren voordat uw munt een respectabele hoeveelheid bekendheid bereikt. Als je echt in de grondbeginselen van de medaille gelooft, zou dit tijdsbestek er niet toe doen. Zodra de munt zich bij een grote beurs voegt, kunt u deze overeenkomstig verhandelen.

Tijd belangrijke gebeurtenissen

Een andere populaire strategie bij het selecteren van welke cryptocurrency u wilt investeren, is door munten te kiezen op basis van projectroadmaps en evenementenkalenders. Dit is een kortetermijnstrategie en meestal veel moeilijker uit te voeren dan de andere die we hebben besproken.

De prijs van cryptocurrency stijgt meestal na een belangrijke aankondiging van een partnerschap of een ontwikkelingsmijlpaal. Als je bepaalde projecten op Twitter volgt of actief bent op hun Telegram-kanaal, kom je deze aankondigingen meestal eerder te weten dan het minder betrokken algemene publiek.

Met die informatie kun je soms vroeg in een project inkopen en de golf na de aankondiging opstijgen. Dit heeft echter enkele mogelijke nadelen. De juiste timing is ongelooflijk moeilijk te bereiken. En in een bearmarkt kunnen zelfs de meest indrukwekkende aankondigingen verpletterd worden door het negatieve sentiment.

Bovendien reageert de rest van de markt mogelijk niet op het nieuws zoals u verwacht. Een recent voorbeeld hiervan is Verge’s Aankondiging van het PornHub-partnerschap. Hoewel sommige supporters dit als positief nieuws zagen, deed het grootste deel van de markt dat niet, en de prijs crashte dienovereenkomstig.

Blijf waakzaam

Het belangrijkste is dat u alleen maar waakzaam moet blijven wanneer u zoekt naar welke cryptocurrency u wilt investeren. Elke dag doen zich nieuwe investeringsmogelijkheden voor wanneer u er actief naar op zoek bent. Word lid van subreddits, volg cryptohandelaren op Twitter, onderzoek voortdurend nieuwe projecten – in wezen dompel je jezelf onder in de blockchain-ruimte. Je weet nooit welke edelstenen je tegenkomt.