Miami is een zich ontwikkelende utopie voor digitale ondernemers en externe werknemers. Nul inkomstenbelasting, stranden, mooi weer en voor dezelfde kosten als een kelderappartement in NYC of SF, kunt u wakker worden met een zonsopgang op het water.

Ondanks de reisbrochure-achtige allure, moet er nog een verwachte vloed van ondernemers komen. Op macroschaal trekken de technologische innovators van de wereld naar steden als de Bay Area en het noordoosten, waar talent en kapitaal in overvloed stromen.

In het afgelopen decennium begon de stroom bekwame ondernemers en investeerders echter kansen te verkennen met asymmetrische voordelen in markten die de verzadigingsniveaus van New York City en San Francisco nog niet hebben benaderd. Miami begint, samen met andere secundaire en tertiaire start-upmarkten zoals Austin, Denver en Atlanta, pieken te zien in beide talent en investeringskapitaal.

COVID-19 dient ook om deze trend te verergeren, aangezien de moderne megalopolis transformeerde van zijn aantrekkingskracht met sterrenogen in een heler landschap met snelle besmetting. Bijna alle bedrijven zijn voorlopig overgeschakeld naar volledig op afstand werken en beginnen samen met hun werknemers de voordelen te zien van werken op afstand..

Dat brengt ons bij blockchain en cryptocurrency in Miami. De kern van de blockchain- en cryptocurrency-ethos is decentralisatie, en startups in de ruimte zijn niet anders. Deze zeer decentralisatie en de impliciete aanmoediging van werken op afstand hebben van Miami een broeinest van blockchain- en cryptocurrency-activiteit gemaakt.

Miami herbergt verschillende community-georiënteerde blockchain-initiatieven, waaronder het Miami Blockchain Center, De Noord-Amerikaanse Bitcoin-conferentie, en de Miami Bitcoin Hackathon (waar het team van deze schrijver het # 1 prijs in 2016.​

We hebben contact gemaakt met Eryka Gemma, de CEO van de Miami Blockchain Center, een hub en incubator voor de blockchain- en cryptocurrency-gemeenschap. Ze heeft nauw samengewerkt met de burgemeester en de stad Miami om Miami Blockchain op de kaart te zetten.

Eryka Gemma, Nick Spanos, burgemeester van Miami Francis Suarez en Scott Spiegel

Kunt u ons een filmtrailer van twee minuten van uw leven geven? Hoe ben je betrokken geraakt bij de cryptocurrency en blockchain-ruimte??

Toen ik jonger was, was ik erg geïnteresseerd in politiek. Ik wilde echt begrijpen wat er politiek gebeurde. Ik zou CSPAN en het nieuws bekijken. Ik herinner me specifiek dat ik op een dag naar de vice-president op het nieuws keek en dat alles wat hij zei gewoon een leugen leek. Hij zei veel cijfers, grote woorden en was erg charismatisch – ik vond hem leuk, maar hij zei eigenlijk niets van coherente waarde.

Ik klaagde erover bij vrienden en ze zeiden dat ik naar die man moest gaan kijken, Ron Paul. Ik deed het, en was meteen verkocht, leerde dat ik een libertariër en minarchist was. Ik hoorde over de Federal Reserve en hoe het geldsysteem gebreken vertoonde. Ik wilde niet dat wat Dr. Paul zei waar was, maar het klopte gewoon. Hij was de eerste politicus die ik tegenkwam en waarvan ik voelde dat ze iets waardevols zeiden in plaats van alleen maar in kringetjes te praten.

Toen ik 19 was, werd ik afgevaardigde voor Ron Paul in de staat Washington. Ik heb zoveel geleerd van de ervaring en heb een aantal van de slimste mensen ontmoet die ik op dat moment in mijn leven had ontmoet. Mensen die op veel verschillende manieren echt intelligent waren, maar vooral allemaal kritische denkers die actie ondernamen.

Dit waren ook de mensen in mijn leven die me kennis hebben gemaakt met Bitcoin. Helaas, zoals de meeste mensen in gewelddadige relaties (ik had een gewelddadige relatie met de staat en de reguliere media), dumpte ik alles uit de ervaring toen Ron Paul bitcoin verloor en vergat en verhuisde naar Florida om de Embry Riddle Aeronautical University bij te wonen, waar ik kwam een Bachelors of Science in Aeronautics.

Maar ik hield nog steeds van mijn economie – ik organiseerde discussies op de campus over Oostenrijkse versus keynesiaanse economie en hield toespraken met titels als ‘de corruptie van de reguliere media’, ‘Wie is Rupert Murdoch’ en ‘het onderbewustzijn’.

Na mijn studie begon ik te werken in de vliegtuighandel voor een grote bank in Wall Street. De CEO van de bank was een legendarische bankster die de fusie tussen Bank of America en Merrill Lynch deed. Op een dag, aan het einde van een groepsvideoconferentie, stelde hij het open voor q&a voor alle jonge mensen. Ik pijnigde mijn hoofd voor een goede vraag en herinnerde me bitcoin. Ik vroeg hem wat hij van bitcoin vond en hij en de rest van de mensen in de kamer lachten. Later die dag ging ik terug het konijnenhol in.

Hoe ziet een dag in het leven van Eryka Gemma eruit??

Omdat ik in quarantaine zit, is het helemaal niet glamoureus. Sta op, doe mijn ochtendroutine met stretchen, want dat is zo belangrijk voor ons lichaam, dan stap ik meestal op mijn computer en begin ik het nieuws te lezen. Veel computer- en telefoontijd op dit moment, in een poging Blockchain Center virtueel te draaien en veel live webcamevenementen te hosten. Ik zit vast in Seattle, mijn geboorteplaats, omdat ik er vrij zeker van ben dat ik het coronavirus heb en geen mensen in Miami ziek wil maken.

Kun je ons een kijkje achter de schermen geven van hoe het blockchain-centrum is ontstaan??

Terwijl ik fulltime in de handel en het leasen van vliegtuigen werkte, bouwde ik een kleine gemeenschap van mensen op die wilden leren hoe ze bitcoin konden kopen.

Van daaruit begon ik in mijn vrije tijd meetups te organiseren, gewoon om te zien wat voor soort gemeenschap er in Miami was. Ik begon Crypto Mondays Miami en de respons was erg positief, had gemiddeld 80-100 mensen in 2017/2018. Het verkrijgen van het gebouw was slechts de volgende logische stap, aangezien we op willekeurige locaties in de stad hadden gehost.

Miami Blockchain Center

Lint snijden in Miami Blockchain Center

Wie zijn de grootste betrokken partijen?

Nick Spanos die het oorspronkelijke Bitcoin Center in NYC startte en een connectie uit mijn Ron Paul-dagen toonde interesse in het maken van een filiaal in Miami. Zijn connecties in Miami, waaronder Moishe Mana, een vastgoedmagnaat, een van Miami’s grootste vastgoedontwikkelaars, speelden een grote rol bij de opening van het gebouw.

Moishe Mana bezit veel gebouwen in het centrum van Miami en, met de technische tak van zijn bedrijf Mana Tech, heeft hij een visie om de binnenstad om te bouwen tot een millennium tech-hub, en wij maken deel uit van die visie. Wat is een betere manier om dat te doen dan een blockchain-centrum dat jong talent aantrekt?

Scott Spiegel, een lange tijd bitcoin-fanaat en volgeling van het Mises Institute, heeft ook een grote rol gespeeld.

Waarom Miami?

Miami is de siliciumvallei van Latijns-Amerika, de meeste grote technologiebedrijven hebben hun LatAm-hoofdkantoor in Zuid-Florida. Blockchain is een wereldwijde technologie, het heeft alleen zin om op een centrale locatie een hub voor Amerika te maken.

Ik hou van onverzadigde markten, Miami is als een kleine stad in een grote stad. Als je hard werkt, is het gemakkelijker om hier erkend te worden voor je werk en de juiste ondersteuning achter je te krijgen.

De lokale overheid is zo ondersteunend. De burgemeester van Miami kwam naar de opening van het centrum en deed een doorknipceremonie voor het Miami Blockchain Center. Vooral de Downtown Development Authority en Beacon Council zijn interessant om ons te zien slagen.

In termen van bankieren, Miami heeft de op een na meeste internationale banken in de VS. Florida heeft ook geen inkomstenbelasting. Veel steden over de hele wereld wedijveren om de volgende technische hub te worden, aangezien belastingen en levensomstandigheden in NYC en SF verslechteren, verwelkomt Florida en specifiek Miami dit talent.

Moishe Mana heeft bijgedragen aan het creëren van een kans voor Miami die veel steden nog niet eerder hebben gezien. Zijn team is zeer vooruitstrevend en biedt kansen aan bedrijven en startups om van over de hele wereld naar Miami te verhuizen.

Miami heeft het voordeel van een ongelooflijk diverse bevolking en wordt gezien als een kruispunt van zaken doen in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Maar er kan een argument worden aangevoerd dat deze kwaliteit het ondernemerslandschap van Miami vaak heeft gestigmatiseerd – dat een startup niet alleen aantrekkelijk is voor Zuid-Amerika, maar beter af zou zijn in een andere startup-hub zoals NYC, SF, Austin, Boston, enz. Denk je dat dit argument is geldig?

Zoals alle dingen hangt het af van de situatie en de behoeften van de startup in kwestie. Willen ze een Latijns-Amerikaans publiek raken? Vinden ze het op prijs om hun belastinggeld te behouden? Hechten ze waarde aan een betere kwaliteit van leven? Een paar dingen zijn zeker: de startup-scene van Miami groeit nog steeds, waardoor het gemakkelijker wordt om herkend te worden. Minder duur technisch talent uit Zuid-Amerika is toegankelijker en er is hier veel rijkdom die wil diversifiëren naar andere activa dan onroerend goed. Miami heeft voordelen en uitdagingen, maar het is hier zeker erg leuk.

De stad Miami heeft blockchain en cryptocurrency omarmd. Waarom denk je dat dat zo is??

Burgemeester Francis Suarez is een vooruitstrevende man die het ermee eens is dat de binnenstad een technologisch knooppunt moet zijn. Hij begrijpt dat onze stad een grote kans heeft om blockchain te gebruiken voor de toeleveringsketen, aangezien we een internationale luchthaven hebben en een van de belangrijkste zeehavens van het land..

Als de eerste in Miami geboren burgemeester geeft hij om de stad en pleit hij ervoor dat jong talent en startups hierheen verhuizen en de kwaliteit verbeteren van de bedrijven waar inwoners van Miami kunnen worden ingehuurd. Suarez is ook partner bij Greenspoon Marder, een advocatenkantoor dat projecten vertegenwoordigt in meerdere blockchain-use cases. Hij begrijpt vanuit een zakelijk perspectief de verwachte exponentiële groei van de blockchain-industrie en wil ervoor zorgen dat onze stad niets mist.

Moishe Mana’s visie om van de binnenstad een millennial tech hub te maken, kan eigenlijk alleen worden vervuld door blockchain-banen te vervullen. Deze industrie zal naar verwachting snel groeien en jong technisch talent aantrekken.

Waar zie je de rol van regeringen als blockchain op grotere schaal wordt toegepast??

In termen van bitcoin zou de rol van overheden hopelijk financieel eerlijker worden, aangezien de mensen een transparant financieel systeem willen.

Er zijn nu meer mensen dan ooit die zich ervan bewust zijn dat de Federal Reserve buitensporig veel geld afdrukt, deze kennis zet mensen op alternatieve valuta, gezond geld en de blockchain.

Wat is uw visie voor de toekomst van Miami??

We willen een millennial tech-hub zijn die San Francisco evenaart, maar met de nadruk op gedecentraliseerde technologieën en een betere kwaliteit van leven.

Ik stel me voor dat het centrum van Miami de eerste plaats zal zijn waar massahandelaren bitcoin en andere digitale valuta accepteren. Dit is een project waar we aan werken in het Miami Blockchain Center.

Laten we een gedachte-experiment doen. Hoe denk je dat de wereld tegen het einde van 2020 zou reageren op een bitcoin van $ 1.000.000? Wat dacht je van een $ 10 Bitcoin tegen eind 2020?

1 miljoen bitcoin – Wall Street kan in paniek raken en een nieuwe poging proberen om de prijs te verlagen (dwz futures-markten.) We zagen al dat de CEO’s van grote banken bitcoin beschamen toen het 20k was en we zagen al dat de BIS de regering rallyde om mee te doen toen Libra op het toneel verscheen. Met $ 1.000.000 bitcoin zullen de instellingen niet blij zijn.

Als dit gebeurt, zal de “vermogensoverdracht” die zo velen hebben voorspeld, hebben plaatsgevonden. De impact zal het meest voelbaar zijn in armere landen waar ik voorspel dat de mensen in staat zullen zijn om corrupte regeringen omver te werpen.

Bij een bitcoin van $ 10 zou iedereen me vertellen dat ik een oplichter ben. Maar het is oké, want de basisprincipes zijn nog steeds aanwezig en het zou een geweldige kans zijn om meer van deze activa te kopen die buiten de controle van de overheid vallen.

Zijn er functies waarvan u denkt dat de meeste blockchain-projecten ontbreken? Hoe kunnen de meeste projecten in het algemeen verbeteren??

Als we het hebben over het gebruik van cryptocurrency van blockchain, dan hebben die bedrijven geen marketingteams. Waarvan, ik ben blij omdat de meeste cryptocurrencies niet gedecentraliseerd zijn en niet zouden moeten worden aangenomen omdat er maar weinigen de controle hebben.

Als we het hebben over blockchain-use case-projecten, missen ze bedrijven die bereid zijn om de status-quo te veranderen en de kosten te betalen om iets nieuws te adopteren dat in de ogen van velen niet getest en onbewezen is. Blockchain-use case-projecten vergroten meestal de interoperabiliteit tussen bedrijven, en het zal een bewezen zijn dat alle bedrijven binnen één branche één project adopteren..

Over het algemeen ontbreekt het aan onderwijs. Een gebrek dat over de hele linie in bijna elk facet van het leven te zien is.

Zijn er projecten in de ruimte die dienen als lichtende voorbeelden van cryptocurrency en blockchain-ondernemerschap??

Ik ben enthousiast over Bitcoin en bliksemnetwerkprojecten. Het meest opwindende facet van blockchain zijn de gedecentraliseerde aspecten en de betrokkenheid van speltheorie. Als deze twee aspecten niet in een project zijn opgenomen, geef ik er meestal niet zoveel om, tenzij het een specifiek brancheprobleem aanpakt.

Ik ben ook enthousiast over Ravencoin en welk STO-project ook slaagt, ook al ben ik er veel van kwijtgeraakt in de hack van Cryptopia. Ik denk dat de tokenisatie van “effecten” een enorme upgrade zal zijn naar financiële markten die een upgrade nodig hebben.

Hoe kunnen blockchain en cryptocurrency het dagelijkse leven veranderen??

Wat betreft cryptocurrency, voor de gemiddelde persoon hangt het er echt van af in welk land je woont. In plaatsen als Venezuela, Argentinië en Zimbabwe is het enorm levensveranderend omdat je een valuta hebt die stabieler is dan je nationale valuta. In plaatsen zoals de Verenigde Staten stelt cryptocurrency jonge, goed geïnformeerde mensen in staat om te diversifiëren en niet het gevoel te hebben dat ze gebonden zijn aan een zinkend schip.

Wat betreft blockchain: het zal het dagelijkse leven van de gemiddelde persoon niet veranderen totdat 5G en IoT wijdverspreid zijn.

Wat is je persoonlijke favoriete verhaal of meest memorabele breaking news-verhaal dat je bent tegengekomen in het Miami Blockchain Center??

Mijn persoonlijke favoriete verhaal gaat over het betalen van mensen die freelancers voor ons werken bij het blockchain-centrum. Op dit moment is de maximale overmakingsvergoeding 56% voor iemand die geld vanuit de VS naar Venezuela stuurt. Een van onze aannemers had een kind en ik wilde hem een ​​geschenk sturen … als ik een fiat zou sturen, zou het minstens 3 dagen duren en tussen beide regeringen zou 56% het niet halen bij het kind dat het nodig had de meest!!! Ik stuurde bitcoin, hij kreeg het binnen tien minuten en een worstelende familie werd niet verder onderdrukt door een stelende regering.

Op welke manieren kan iemand die dit leest en geïnspireerd is en wil helpen, hoe kan hij of zij erbij betrokken raken??

Vertel mensen over Bitcoin en dat het is gemaakt als reactie op het kapitalisme van de financiële crisis van 2008. Vertel hen dat het gevolg van het drukken van meer geld door de Federal Reserve betekent dat de koopkracht van onze dollar afneemt.

Miami Blockchain Center

Miami Blockchain Center

Uw vrienden en familie informeren over het belang van blockchain voor veiligheid en financiële autonomie.

Bij het blockchaincentrum zijn we altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen en delen met de gemeenschap. We hebben middelen als individuen geïnteresseerd zijn in het leren van anderen over bitcoin en middelen voor individuen die thuis willen leren, vooral als iedereen thuis vastzit. U kunt naar blockchaincenter.com of e-mail [e-mail beveiligd]

Een andere goede optie is om naar Miami te verhuizen en het blockchain-centrum en de geweldige kwaliteit van leven zelf te ervaren. Ben je een externe medewerker, kom dan een paar maanden hier en word lid van onze community!

Al het andere dat u onze lezers wilt laten weten?

Wees niet bang voor het Coronavirus in het licht van de tijd. Het is goed om voorbereid te zijn, het is goed om voorzorgsmaatregelen te nemen, maar laat je niet overvallen door angst. Er zijn zoveel mensen voor wie ik het respect heb verloren omdat ze erop aandringen dat de regering de grondwettelijke rechten van iedereen afneemt omdat ze persoonlijk bang zijn.

Tijden veranderen, Bitcoin is voor velen de uittocht en we zullen moeten kiezen tussen het tarten van sociale normen of de regering smeken om een ​​vals gevoel van veiligheid. Kies voor vrijheid, kies voor vrijheid en weet dat Amerika een van de weinige landen ter wereld is die gebouwd zijn op een grondwet die rechten geeft aan het individu. Degenen die aandringen op totalitaire regimes zouden er goed aan doen om naar een land te verhuizen dat niet de Verenigde Staten is.

Bedankt dat je eenover het Miami Blockchain Center, Eryka!