Nu zijn er ook cryptocurrencies voor gepensioneerden

Eerst moesten we eraan wennen dat oma een mobiele telefoon had. En we weten allemaal dat het enige dat erger is dan niemand die je Facebook-bericht leuk vindt, een duim omhoog krijgt van Gram. Wees echter niet te snel om de oudere generatie te ontslaan als het om technologie gaat. In feite zijn er nu ook cryptocurrencies voor gepensioneerden.

Het is misschien moeilijk voor te stellen dat gepensioneerde mensen in een verpleeghuis discussiëren over HODL of geld verdienen terwijl ze dominostenen spelen. Maar volgens a verslag doen van door WorldPay geeft de babyboomgeneratie een nieuwe vorm aan de wereldwijde online betalingssector. Ze kopen meer spullen online en een cryptocurrency voor gepensioneerden zou de volgende logische stap kunnen zijn.

Verkopers zien deze demografie vaak over het hoofd, wanhopig om millennials voor zich te winnen. Toch hebben deze “zilversurfers” een betere gezondheid dan generaties voor hen – en een aanzienlijke koopkracht. In feite wordt verwacht dat de wereldwijde online uitgaven door consumenten ouder dan 60 jaar tegen 2020 $ 15 biljoen zullen bedragen (tweemaal zoveel als in 2010).

Ze worden steeds beter in het beheren van hun iPhones. Ze beginnen Alexa te kopen. En ze stellen zich langzaam open voor het concept van Bitcoin. Het zal niet lang duren voordat senioren hun pensioen ook met cryptocurrency financieren.

Bekijk enkele van de nieuwste ideeën voor blockchain en cryptocurrencies voor gepensioneerden.

Een ecosysteem gebouwd voor senioren

De bevolking vergrijst. Volgens een verslag doen van door de Verenigde Naties was in 2015 een op de acht mensen wereldwijd 60 jaar of ouder. Tegen 2030 stijgt die verhouding tot één op zes en tegen 2050 zal minstens één op de vijf mensen 60 jaar of ouder zijn.

Het is geweldig dat we kunnen uitkijken naar een langer leven. Meer tijd om te golfen, naar Florida te gaan, misschien zelfs bingo te spelen. Ik heb gehoord dat er nu online bingospellen kunnen worden gespeeld bingobuddha. Dit is onder andere het eerste dat ik zou moeten doen. Maar met een lager geboortecijfer en minder jongeren om de last te dragen, legt dat een grote druk op de middelen. Het is duidelijk dat er behoefte is aan een efficiënt ondersteuningssysteem voor de groeiende seniorenpopulatie.

GladAge is een ecosysteem dat is gebouwd voor senioren om persoonlijke zorg en volledig gescreende seniorenwoningen te bieden. CEO Sunny Kapoor zegt: “Op het GladAge-platform wordt de controle overgedragen aan de senioren, omdat ze het soort zorg kiezen dat nodig is, apparatuur of diensten kopen en zelfs verzorgers beoordelen die ze op aanvraag kunnen inhuren.”

GladAge probeert de grootste problemen van de sector op te lossen die de traditionele systemen niet hebben kunnen oplossen. “Gebrek aan bejaardentehuizen, een ernstig tekort aan geschoolde werknemers, ongeorganiseerde marktstructuur en chaotische processen zijn er maar een paar te noemen”, zegt Kapoor.

GladAge Infographic

Huidige problemen met de ouderenzorgsector.

“Er is een enorme kloof tussen het beschikbare zorgcentrum en het aantal benodigde zorghuizen”, legt Kapoor uit. “Zelfs degenen die beschikbaar zijn, zijn niet geschikt voor het doel en missen vaak de gewenste standaard om een ​​huiselijke sfeer te creëren.”

Als u ooit een door de staat gerunde seniorenzorginstelling bent binnengestapt, weet u waar hij het over heeft.

De nationale middelen van de meeste landen zijn uitgeput en niet-gouvernementele instellingen werken met beperkte middelen. In veel gevallen is er eenvoudigweg geen mechanisme om de kwaliteit van hun services te evalueren. “Dit vertaalt zich in mentale en fysieke ellende voor onze senioren”, zegt hij.

Om nog erger te maken, worden de meeste zorgverleners niet goed doorgelicht. Een vluchtige controle kan een ex-zedendelinquent of dief aan het licht brengen. Maar hoe zit het met hun reputatie en geschiktheid als verzorger? Immers, wie wil er mishandeld worden door een zure bint, of een gefrustreerde sergeant-majoor?

“Non-profilering van verzorgers leidt tot een marktfenomeen van‘ alles is goed ’,” zegt Kapoor. “Een scoresysteem zorgt voor gezonde concurrentie tussen de belanghebbenden. Om hun welvaart en levensonderhoud te behouden, moeten ze goed presteren op hun werk. “Het doel waarop GladAge gedijt, is om een ​​gedecentraliseerde seniorenzorgsector te ontwerpen die is uitgerust om dynamisch te evolueren. Het doet dit door de meest futuristische technologie te introduceren in een traditionele industrie die meer dan een eeuw oud is. “

Slimme contractgestuurde pensioenplanningsplatform

Toen Bitcoin in het publieke geweten kwam, was het vrij moeilijk voor te stellen dat cryptocurrency over een paar korte jaren grote woordproblemen zou oplossen. Of dat er cryptocurrencies zouden zijn voor gepensioneerden.

Maar alleen de Amerikaanse pensioensector is de moeite waard $ 27 biljoen. Het is dus logisch dat blockchain-bedrijven meer naar deze ruimte zullen kijken.

We weten allemaal dat we moeten sparen voor ons pensioen, maar veel millennials worstelen nog steeds met studentenschulden – en veel boomers worstelen ook met de studentenschuld van hun kinderen. De meeste Amerikanen spaar niet genoeg voor hun pensioen, waardoor ze klaar zijn voor een minder dan aantrekkelijke toekomst.

Daar komt bij dat de huidige pensioenregelingen eigendom zijn van een centrale entiteit, die niet transparant is en onduidelijk is over de uitbetalingen en wanneer u ze kunt verwachten..

Actus werkt eraan om deze problemen op te lossen en het sparen voor pensioen gemakkelijker te maken door slimme contracten te gebruiken om tussenpersonen uit te schakelen en transparantie te creëren. Spaarders kunnen een portefeuille van beleggingen aanhouden die voor hun pensionering zijn bestemd, van gereguleerde 401k / IRA-plannen tot beleggingen in cryptocurrency.

Actus-platform

Het doel is om de besluitvorming weer in handen te geven van de spaarder, in plaats van een anonieme fondsbeheerder in een groot bedrijf. Het zal ook jongere mensen stimuleren om te sparen voor hun toekomst.

Koop Bitcoin met uw 401k of IRA

Voor crypto-investeerders die diehard geloven in de waarde van hun toekomst, Bitcoin IRA laat hen geld van hun 401k- of IRA-plannen gebruiken om Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen.

Beweren de veilige overdracht van uw pensioenfondsen naar een rekening voor Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en een aantal andere grote cryptocurrencies te garanderen, stelt dit nieuwe digitale investeerders in staat een actievere rol te spelen bij het sparen voor hun pensioen.

Het maakt sparen voor de ouderdom ook aantrekkelijker, want laten we eerlijk zijn, het vooruitzicht van een bejaardentehuis, gehoorapparaat en kunstgebit is niet bepaald sexy.

Zoals bij elke investering, is het misschien geen verstandig idee om al uw spaargeld hiervoor te gebruiken. Het lot van uw gouden jaren overleveren aan een bullish of bearish markt kan een beetje stressvol zijn als u met pensioen gaat.

Cryptocurrencies voor gepensioneerden

GladAge is een Australisch blockchain-bedrijf dat de vergrijzing in die uithoek van de wereld wil aanpakken. Maar als het succesvol blijkt te zijn, is het een model dat over de hele wereld kan worden uitgerold.

“Het is ook nuttig om micro-economieën op te bouwen waarin alle transacties efficiënter kunnen worden gevolgd. Dit helpt om de impact nauwkeuriger te volgen en om de investeringen te leiden naar activiteiten met de hoogst mogelijke impact ”, stelt Kapoor.

Niemand wil in een verzorgingstehuis terechtkomen, maar we hebben niet altijd controle over de koers van ons leven. Het is dus geruststellend om te weten dat we misschien op zijn minst zeggenschap hebben – en een aandeel hebben – in de kwaliteit van onze zorg met cryptocurrencies voor gepensioneerden, gevarieerde beleggingsportefeuilles en de kans om meer te doen met onze 401ks.