Er zijn een aantal succesverhalen over mensen die Bitcoin-miljonair zijn geworden. Na de publicatie van de eerste jaarlijkse cryptocurrency-vermogensranglijst eerder dit jaar, werden enkele van deze Bitcoin-verhalen bekend. Anderen hebben echter niet zoveel aandacht gekregen.

In dit artikel bekijken we enkele van deze Bitcoin-verhalen om een ​​beter idee te krijgen van de verschillende manieren waarop het mogelijk is om te slagen in de cryptocurrency-markt en een Bitcoin-miljonair te worden..

Kingsley Advani Vroege investeerder

Kingsley Advani kon op 24-jarige leeftijd Bitcoin-miljonair worden. Hij deed dit door te investeren in cryptocurrencies nadat een vriend hem in 2012 in de industrie had geïntroduceerd..

Advani’s proces om Bitcoin-rijkdom te verkrijgen kon als een groot risico worden beschouwd, aangezien Advani zijn wereldse bezittingen verkocht en duizenden dollars aan spaargeld van zijn bankrekeningen haalde. In totaal investeerde Advani $ 34.000 en slaagde erin om in slechts zes maanden tijd zeven lage cijfers te halen.

Nu reist Advani de wereld rond en werkt in Londen, New York en San Francisco met startups voor cryptocurrency als adviseur.

Kingsley Advani

Kingsley Advani

Erik Finman Vroege investeerder

Erik Finman staat bekend als een van de jongste cryptocurrency-miljonairs ter wereld. Finman begon in 2011 te investeren in cryptocurrencies toen de prijs per BTC rond de $ 12 lag. Nadat hij $ 1.000 cadeau had gekregen van zijn grootmoeder, stelde zijn broer Scott voor om Bitcoin te kopen.

Eind 2013 verkocht hij zijn Bitcoin-bezit toen de prijs ongeveer $ 1.200 per BTC bereikte, wat neerkwam op $ 100.000. Met die verdiensten startte hij begin 2014 een onderwijstechnologiebedrijf genaamd Botangle.

In 2015 bood een investeerder aan om het bedrijf van Finman te kopen. De belegger gaf een optie tussen $ 100.000 of 300 BTC. Op dat moment was de waarde per BTC slechts ongeveer $ 200. Finman geloofde echter in de toekomst van cryptocurrency en koos voor de 300 BTC-optie.

In de zomer van 2017 bezat Finman 403 BTC. Vanaf juli 2018 bedraagt ​​de waarde van deze investering in totaal ongeveer $ 2,5 miljoen.

Erik Finman

Erik Finman

Eddy Zillan – Early Investor

Eddy Zillan is een ander goed voorbeeld van hoe het mogelijk is om een ​​kleine investering om te zetten in miljoenen dollars. Toen Zillan nog maar 15 jaar oud was, begon hij te investeren in cryptocurrencies.

Volgens Zillan waren er geen online bronnen (d.w.z. boeken, YouTube-tutorials of andere investeerders) waarop hij kon vertrouwen toen hij voor het eerst begon te investeren. Vergeleken met de andere Bitcoin-verhalen in dit artikel, was zijn initiële investering vrij klein.

Aanvankelijk investeerde Zillan slechts $ 100. Op de eerste dag maakte hij echter $ 10 winst. Terwijl de prijzen van cryptovaluta’s bleven stijgen, investeerde Zillan meer. Binnen slechts een paar maanden bedroeg zijn portefeuille $ 350.000. Begin 2018, op 18-jarige leeftijd, had Zillan’s portefeuille meer dan $ 1 miljoen bereikt.

Eddy Zillan

Eddy Zillan

Ian Balina ICO-investeerder

Ian Balina’s reis rijkdom aan cryptovaluta is om een ​​paar verschillende redenen interessant. In tegenstelling tot de mensen in de Bitcoin-verhalen hierboven die voornamelijk in BTC investeerden in de vroege dagen toen de prijzen extreem laag waren, investeerde Balina in een aantal ICO’s van opkomende cryptocurrencies..

Balina heeft zelfs een openbare Google-spreadsheet gemaakt zodat andere investeerders konden zien in welke projecten hij investeerde. Hij ontwikkelde ook een beoordelingssysteem en voegde informatie toe over waarom hij ervoor koos om niet te investeren in een aantal populaire projecten. Echter, voor degenen die mogelijk geïnteresseerd waren, Balina’s document is niet meer online (in juli 2018).

Een ander uniek aspect van Balina’s verhaal is dat hij vaak screenshots van zijn Blockfolio-app plaatste om regelmatig volgers van sociale media te laten zien hoe zijn investeringen het in de loop van de tijd deden. Zijn vermogen begon bij ongeveer $ 100.000 en heeft sindsdien een hoogtepunt bereikt van ongeveer $ 6 miljoen, gevolgd door een hack.

Ian Balina

Ian Balina

Olaf Carlson-Wee – Eerste werknemer bij Coinbase

Hoewel de vorige voorbeelden laten zien hoe een vroege investering en een goede markttiming Bitcoin-miljonairs hebben gecreëerd, hebben niet alle Bitcoin-verhalen betrekking op investeringen. Het Bitcoin-verhaal van Olaf Carlson-Wee laat zien hoe werken voor een kleine startup financieel voordelig kan zijn.

Aanvankelijk investeerde Carlson-Wee in Bitcoin toen de prijs slechts $ 16 per BTC bedroeg. Hoewel dit een fantastische investering lijkt in 2018, zakte de prijs al snel naar $ 2 per BTC. Desalniettemin gaf Carlson-Wee de markt voor cryptocurrency niet op.

Carlson-Wee geloofde in de toekomst van cryptocurrency en meldde zich in maart 2013 aan om Coinbase’s eerste werknemer te worden. In plaats van een salaris in dollars te accepteren, accepteerde Carlson-Wee cryptocurrency-betalingen.

In juli 2016 verliet Carlson-Wee Coinbase om zijn eigen cryptocurrency hedgefonds, Polychain Capital, op te richten.. Volgens een rapport, De activa van Polychain zijn gestegen van een initieel bedrag van ongeveer $ 4 miljoen tot $ 300 miljoen in 2017.

Olaf Carlson-Wee

Olaf Carlson-Wee

Barry Silbert – Ondernemer

Barry Silbert is de CEO en oprichter van Digital Currency Group (DGC) en heeft naar verluidt geïnvesteerd in ongeveer 75 cryptogerelateerde bedrijven. DGC wordt erkend als ‘s werelds toonaangevende bedrijf wat betreft het aantal en de waarde van investeringen in cryptocurrency. DGC bereikte naar verluidt in 2017 $ 300 miljard aan beheerd vermogen.

Silbert is ook eigenaar van een paar andere bedrijven die zich richten op de cryptocurrency-markt. Deze omvatten Genesis, Grayscale en Bitcoin Investment Trust. Het Bitcoin-verhaal van Silbert is een goed voorbeeld van hoe ondernemers die kansen vinden, kunnen slagen in de cryptocurrency-markt.

Wat het verhaal van Silbert boeiend maakt, is het feit dat hij begon als investeringsbankier op Wall Street, een traditioneel financieel klimaat. Hij zag echter het potentieel van deze nieuwe markt om de toekomst van technologie en financiën te veranderen.

Barry Silbert

Barry Silbert

Bitcoin Stories Wie is de volgende miljonair??

Het zal interessant zijn om te zien wat de Bitcoin-miljonairs op deze lijst in de toekomst met hun rijkdom doen. Zullen ze HODL, of zullen ze uitbetalen? Welke rollen zullen ze spelen in de toekomstige ontwikkeling van de cryptocurrency-markt? Zoals we eerder hebben gezien, is er een verscheidenheid aan nieuwe zakelijke kansen die mogelijk worden gemaakt door blockchain en cryptocurrency.

Hoewel het misschien niet zo eenvoudig is om grote winsten te maken met een kleine investering als slechts een paar jaar geleden, kan de markt veel veranderen, waardoor het potentieel ontstaat voor een nieuwe golf van Bitcoin-verhalen en ook de opkomst van nieuwe Bitcoin-miljonairs..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me