Wat is Byteball?

Blockchain-technologie heeft de manier veranderd waarop de wereld digitale gegevens vastlegt, maar het heeft ook tekortkomingen die de algehele acceptatie en het gebruik ervan hebben belemmerd. In de hoop veel van de problemen met blockchain te vermijden, heeft Byteball besloten om een ​​geheel andere methode te gebruiken om verbinding te maken en de gegevens volledig te verifiëren.

In tegenstelling tot Bitcoin, dat blokken in een lineaire keten koppelt, voegt Byteball nieuw geüploade informatie toe aan zijn database door deze te koppelen aan meerdere eerdere gegevenstransacties. Voortbouwend op elkaar vormen de transacties een structuur die een DAG wordt genoemd (gerichte acyclische grafiek).

Hoewel het platform onveranderlijke opslag biedt voor elk gegevenstype, is het meest opmerkelijke kenmerk de veelzijdige voorwaardelijke eigenschap betaalsysteem. Het slimme contractsysteem is eenvoudig genoeg voor elke gebruiker om het te begrijpen en stelt u in staat om eenvoudig slimme contracten aan te maken en aan te passen aan elke persoonlijke behoefte.

Byteball Header

Byteball Hoogtepunten

Byteball heeft een breed scala aan functies die het aanzienlijke voordelen geven ten opzichte van sommige van zijn blockchain-concurrenten:

 • Meerdere activaklassen – Byteball kan worden gebruikt om waarden van verschillende activaklassen zoals valuta’s, obligaties en grondstoffen op te slaan en over te dragen.
 • Privacy – Blackbytes geeft gebruikers de mogelijkheid om veilig en anoniem betalingen en berichten te verzenden.
 • Gratis distributie – In tegenstelling tot de meeste cryptocurrencies die ICO’s hebben voor winst, heeft Byteball op unieke wijze besloten om het grootste deel van zijn voorraad gratis weg te geven.
 • Voorwaardelijke betalingen – Byteball stelt gebruikers in staat om eenvoudige, risicovrije voorwaardelijke betalingen te doen die alleen worden voltooid als aan de aangegeven contractcriteria is voldaan.
 • P2P Verzekeringen en weddenschappen – Gebruikers kunnen op maat gemaakte peer-to-peer slimme betalingen maken waarmee gebruikers verzekeringen aan elkaar kunnen verkopen of op specifieke wereldgebeurtenissen kunnen wedden.

Hoe werkt Byteball?

Byteball heeft geen blockchain en ook geen blokkades. Transacties zijn hun eigen blokken en hoeven niet in een rechte keten te worden aangesloten; Ze zijn gekoppeld aan meerdere eerdere transacties en vormen een structuur die een DAG wordt genoemd (gerichte acyclische grafiek).

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Gerichte acyclische grafiek

Opslageenheden, of ballen, zijn met elkaar verbonden zodat elke opslagbal een of meer hashes van eerdere opslagballen bevat. Byteball verbindt transacties door de hashes van eerdere transacties te ondertekenen met de nieuwe.

Deze verbinding tussen de opslagballen bevestigt niet alleen consistent eerdere gegevens die in de database zijn geplaatst, maar zorgt ook voor een gedeeltelijke volgorde waarin naar de opslagballen kan worden verwezen. Byteballs heeft geen problemen met de blokgrootte, simpelweg omdat het geen blokken heeft.

De voordelen van het koppelen van gegevens om een ​​DAG te maken, zijn onder meer:

 • Onmiddelijke bevestiging – Met DAG-technologie kan een transactie vrijwel onmiddellijk bevestiging krijgen van Byteball-peers, omdat het systeem niet afhankelijk is van mijnwerkers om transacties te verifiëren.
 • Finaliteit transactie – Het systeem van Byteball maakt duidelijke waarschuwingen voor het voltooien van de transactie mogelijk. Dit is in tegenstelling tot Bitcoin, waar het aantal bevestigingen kan worden gebruikt om alleen de kans te berekenen dat de transactie is voltooid.
 • Lagere energielast – Byteball heeft aanzienlijk minder energie nodig om zijn netwerk werkend en veilig te houden dan bewijs van werkende cryptocurrencies.

Byteball-grafiek

Byteball Kernfuncties

Byteball wordt geleverd met kernfuncties die het platform extreem krachtig maken:

 • Atoomuitwisseling – Hierdoor is het niet meer nodig om een ​​gecentraliseerde centrale te vertrouwen. In plaats daarvan vinden transacties tussen gebruikers gelijktijdig plaats of vinden ze helemaal niet plaats.
 • Gereguleerde activa – Instellingen kunnen gemakkelijk activa uitgeven die voldoen aan het Know Your Customer- en antiwitwasbeleid.
 • Mogelijkheid tot meerdere handtekeningen – Voor extra beveiliging kunnen gebruikers handtekeningen van meerdere apparaten vereisen voordat een transactie wordt verwerkt. Bovendien creëert de mogelijkheid voor meerdere handtekeningen een proces voor de uitwisseling van gedeelde activa die meer dan één eigenaar hebben.
 • Orakels op de ketting – Oracles zijn geverifieerde datafeeds van wereldgebeurtenissen die verbinding maken met de database. Gebruikers kunnen de geïmporteerde gegevens van een orakel gebruiken om op maat gemaakte voorzieningen voor elk slim contract te creëren.
 • Onveranderlijke opslag – Zodra gegevens in de Byteball-database zijn geplaatst, kunnen deze nooit meer worden gewijzigd of verwijderd.

De valuta van Byteball “Bytes”

In Byteball moet u een commissie betalen met behulp van een valuta genaamd “Bytes” om gegevens aan de database toe te voegen.

De naam van de valuta van Byteball weerspiegelt rechtstreeks de waarde ervan. Uiterst intuïtief, het aantal bytes dat u betaalt om gegevens aan de database toe te voegen, komt rechtstreeks overeen met de gegevensgrootte van uw transactie. Uw commissie voor het toevoegen van 1 kB aan gegevens zou bijvoorbeeld 1000 bytes zijn.

Commissievergoedingen creëren een consistent systeem van waardeoverdracht dat de belangen van alle belanghebbenden van Byteball op één lijn brengt. Het voorkomt ook dat gebruikers nutteloze berichten naar de database sturen.

Naast betaling voor opslagkosten kunt u bytes rechtstreeks aan andere gebruikers betalen voor goederen of services.

Blackbytes

Byteball heeft een tweede valuta die op zijn platform kan worden gebruikt: Blackbytes. In tegenstelling tot byte-transacties die volledig zichtbaar zijn op de DAG, zijn Blackbytes aanzienlijk minder traceerbaar. Blackbyte-gegevens worden niet geregistreerd in de openbare database; In plaats daarvan worden de transactiegegevens rechtstreeks peer-to-peer verzonden.

Blackbytes

Voorwaardelijke betalingen

Misschien wel de meest innovatieve functie van Byteball: voorwaardelijk gebonden betalingen stellen gebruikers in staat een slimme contractvoorwaarde in te stellen die moet gelden voordat de begunstigde gebonden geld ontvangt. Als de begunstigde zijn of haar belofte niet nakomt (of externe gegevens voldoen niet aan de voorwaardelijke contractcriteria), kunt u uw geld veilig terugnemen na de aangegeven wachttijd.

Hoewel andere cryptocurrencies vergelijkbare slimme contracten bieden, is het systeem voor voorwaardelijke betalingen echt uniek omdat het eenvoudig en duidelijk genoeg is dat elke gebruiker het slimme contract dat ze maken kan lezen en begrijpen..

Byteball gebonden betalingen

Orakels

De voorwaardelijke betalingscontracten van Byteball worden veel krachtiger omdat orakels in het platform worden geïmplementeerd. Oracles zijn in feite vertrouwde derde partijen die specifieke wereldgebeurtenissen volgen en hun resultaten als een datafeed in Byteball importeren.

Op Oracle gebaseerde weddenschappen en hedging

Door de slimme contracten voor voorwaardelijke betaling van Byteball te combineren met vertrouwde datafeeds van orakels, heb je de mogelijkheid om te wedden op (of je in te dekken tegen) grote wereldgebeurtenissen.

Byteball-gebruikers kunnen speculeren op een breed scala aan evenementen:

 • Sport evenementen – Zet in op de uitkomst van elk sportevenement ter wereld zonder dat je een bookmaker nodig hebt.
 • Weergebeurtenissen – Bescherm uzelf tegen extreme weersomstandigheden die uw zakelijke of vakantie-ervaring kunnen beïnvloeden.
 • Reisevenementen – Gebruikers kunnen een vluchtverzekering kopen waarmee ze worden gecompenseerd als een vlucht is vertraagd of geannuleerd.
 • Politieke gebeurtenissen – Zet in op het resultaat van politieke gebeurtenissen. Gebruikers kunnen bedrijfsrisico’s afdekken tegen ongewenste politieke resultaten.
 • Prijsgebeurtenissen – Met prijsorakels kunt u elke cryptocurrency shorten zonder deze te bezitten. Dit wordt gedaan door simpelweg een slimme contractvoorwaarde te maken die afhankelijk is van het bereiken van een bepaalde prijsdrempel van een geselecteerde munt.

P2P Wedden Byteball

Gratis distributie

Cruciaal voor het succes ervan, zijn de Byteball-teams van mening dat de technologie breed moet worden toegepast om succesvol te zijn. Om die reden wordt 99% van alle bytes en blackbytes gratis weggegeven.

Byteball gebruikt momenteel verschillende methoden om bytes te verspreiden:

 • Koop Cashback – Byteball biedt geld terug aan handelaren en winkels waarmee het bedrijf samenwerkt. Normaal gesproken belonen ze klanten met bytes die gelijk zijn aan 10% van de aankoopprijs.
 • Verificatie- en verwijzingsbeloningen – Gebruikers krijgen $ 20 aan bytes wanneer ze hun identiteit verifiëren. Gebruikers die nieuwe klanten doorverwijzen, ontvangen ook $ 20 aan bytes.
 • YouTube-weggeefacties – Byteball houdt regelmatig YouTube-wedstrijden op de YouTube-kanalen van supporters. Winnaars van de wedstrijd ontvangen verschillende hoeveelheden bytes.

Distributie aan BTC-houders

In het verleden heeft het team Bytes en Blackbytes gratis uitgedeeld aan BTC-houders en aan bestaande houders van Bytes die hun accounts hebben gekoppeld. Ze hebben het afgelopen jaar 64,5% van het totale aanbod gratis verdeeld over in totaal 10 airdrops.

Samenvatting van verspreidingsrondes:

 • 1e ronde, 25 december 2016 – 10% verdeeld
 • 2e ronde, 11 februari 2017 – 1,8% verdeeld
 • 3e ronde, 12 maart 2017 – 2,0% verdeeld
 • 4e ronde, 11 april 2017 – 2,3% verdeeld
 • 5e ronde, 10 mei 2017 – 2,9% verdeeld
 • 6e ronde, 9 juni 2017 – 6,6% verdeeld
 • 7e ronde, 9 juli 2017-11% verdeeld
 • 8e ronde, 7 augustus 2017 – 16% verdeeld
 • 9e ronde, 6 september 2017 – 5,7% verdeeld
 • 10e ronde, 4 november 2017 – 6,1% verdeeld

Totaal verdeeld bedrag: 64,5%

Byteball Handelsinformatie

Het afgelopen jaar gratis weggegeven, heeft Bytes een substantieel rendement opgeleverd voor de eerste airdrop-deelnemers. De prijsbeweging in de USD van Byteball volgt een bimodaal handelspatroon; twee prijspieken in de zomer van 2017 en het nieuwe jaar 2018 gaan meestal gepaard met een zijwaarts prijsmomentum.

Sterk gecorreleerd met zijn BTC-prijs voor het grootste deel van vorig jaar, is de prijs in USD van Byteball er onlangs dramatisch van afgeweken. Een mogelijke verklaring voor deze tijdelijke scheiding omvat het ongewoon hoge aantal aankondigingen en platformupdates dat het project de afgelopen maanden heeft uitgebracht..

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(functie () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“script”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = waar;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = GBYTE&tsiemen = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0?​&”:“? ”) +“ App = ”+ appnaam;

embedder.parentNode.appendChild (s);

Byteball Feiten op een rij

 • Handelssymbool: GBYTE
 • Initiële distributieprijs: Vrij
 • Huidige marktprijs: $ 437,52
 • Huidige beschikbare voorraad: 645.222
 • Maximaal aanbod: 1.000.000

Waar te kopen bytes?

Bytes kunnen eenvoudig rechtstreeks in de Byteball-portemonnee worden gekocht en verkocht met behulp van de Byte-BTC-bot. Bovendien worden bytes ook verhandeld op geselecteerde beurzen, waaronder:

Waar Blackbyte kopen?

Er zijn momenteel twee portals die worden beheerd door onafhankelijke Byteball-ontwikkelaars waar Blackbyte wordt verhandeld:

Byteball Portemonnee

Zowel Bytes als Blackbytes moeten in de eigen portemonnee van Byteball worden opgeslagen. De portemonnee is beschikbaar voor iOS, Android, Windows, Mac en Linux.

De portemonnee van Byteball heeft twee aantrekkelijke functies die hem onderscheiden van de portemonnees van concurrenten:

 1. Portemonnee Byteball Store
 2. Verificatie van soevereine identiteit

Byteball Portemonnee

Portemonnee Byteball Bot Store

De Bot Store is direct beschikbaar in de portemonnee van Byteball en geeft gebruikers een actuele lijst met beschikbare chatbots. Veel van de functies van Byteball worden al aangeboden via de interactie van chatbots.

Slimme contracten worden gemaakt en er wordt interactie mee gehad door verschillende chatbots vanuit Bot Store te berichten. Interactie met slimme contracten is net zo eenvoudig als het beantwoorden van een paar vragen van een behulpzame chatbot.

Byteball Bot Store

Wallet Sovereign Identity

Met de soevereine identiteitsfunctie van Byteball kunnen gebruikers hun identiteit aan hun portemonnee koppelen. Gebruikers hebben dan de mogelijkheid om hun identiteit bekend te maken tijdens betalingen als ze daarvoor kiezen.

Identiteiten worden bevestigd met behulp van Jumio en de Real Name Attestation-bot. Wallet-identiteitsverificatie is praktisch voor betalingen waarbij een gebruiker zijn identiteit aangeeft voor legale doeleinden, zoals ICO-evenementen.

Byteball Sovereign Identity

Byteball Nieuws

Byteball heeft de afgelopen maanden veel belangrijke updates voor hun platform aangekondigd, waaronder de release van textcoins en een samenwerking met Jumio.

Textcoins

In december lanceerde Byteball zijn textcoin-functie. Met Textcoins kan elke gebruiker bytes verzenden naar iedereen met een e-mailadres, zelfs als de ontvanger nog geen Byteball-portemonnee heeft.

Betalingen kunnen ook gemakkelijk en veilig worden verzonden via sms-berichten op chatkanalen zoals Signal, WhatsApp en iMessage.

Jumio-partnerschap

Op 18 januari 2017 kondigde Byteball zijn samenwerking aan met Jumio, een toonaangevende leverancier van identiteitsverificatiediensten. Met de hulp van Jumio kunt u nu veilig uw identiteit koppelen aan uw byteball-portemonnee en adres. Bovendien kunt u de geverifieerde identiteit van uw adres openbaar weergeven zodat anderen deze kunnen zien, zodat andere gebruikers weten dat ze middelen naar het juiste adres sturen.

Byteball Team

Byteball bestaat uit een klein team van minder dan vijf leden en wordt geleid door de oprichter en hoofdontwikkelaar, Anton Churyumov. Churyumov heeft uitgebreide uitvoerende ervaring in de technische sector aangezien hij medeoprichter en CEO is van Teddy ID evenals mede-oprichter en CIO van Platron.

Alsof dat niet indrukwekkend genoeg was, bezit Churyumov SMS-verkeer, een Russisch technologiebedrijf dat oplossingen en marketing aanbiedt voor banken, verzekeraars en detailhandel. Churyumov studeerde van 1991 tot 1997 aan het Moscow Engineering Physics Institute en behaalde zijn diploma in theoretische fysica.

Anton Churyumov

Gevolgtrekking

Door gegevens te verbinden in een gerichte acyclische grafiek in plaats van een traditionele lineaire reeks blokken, probeert Byteball veel van de problemen op te lossen die de massale acceptatie van blockchain-technologie hebben belemmerd. Gemarkeerd door zijn veelzijdige voorwaardelijke betalingen, biedt Byteball een slim systeem voor het maken van contracten dat eenvoudig genoeg is om door bijna elke gebruiker te worden gebruikt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me