CEEK is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het bouwen van AR / VR-headsets die onlangs 22K ETH hebben opgehaald in een ICO uit 2018 om een ​​tokenized component voor muzikanten te verkennen om virtuele werelden rond hun muziek te creëren.

Met meer dan 50.000 headsets wordt verkocht op Amazon, Target en Best Buy, en wil CEEK al zijn gebruikers verbinden met een “Entertainment Metaverse” waar gebruikers toegang hebben tot een breed scala aan ervaringen en intieme muziekuitvoeringen.

Deze metaverse dient als toegangspoort tot allerlei coole VR ervaringen, met de nadruk op ervaringen, omdat ze meer willen zijn dan alleen kijken.

Kunstenaars zullen in wezen exclusieve ervaringen kunnen symboliseren en munten kunnen slaan die met fans kunnen worden ingewisseld voor verschillende componenten van een VR-ervaring. Dit kan van alles zijn, van een exclusieve virtual reality-wereld gewijd en ontworpen aan het streamen van een enkel album of nummer, of stoelen op de eerste rij tot een “live” optreden.

CEEK-headset

CEEK-headset

Bovendien is CEEK van plan om VR / AR-studio’s in het hele land te bouwen om entertainers en partners te helpen merkcontent voor hun publiek te creëren. Ontelbare entertainment- en media-industrieën hebben manieren onderzocht om in VR te komen, en dit zou in wezen nog een nieuwe brug zijn om dat mogelijk te maken.

Een van de interessantere onderdelen van het project zijn onder meer plannen om VR / AR-studio’s in het hele land te bouwen om CEEK-partners en entertainers te helpen merkcontent te maken voor verschillende doelgroepen en CEEK-gebruikers.

CEEK-team

Mary Spio, CEO van CEEK, heeft ervaring als voormalig hoofd van satellietcommunicatie bij Boeing Digital Cinema en richtte eerder een mobiel / online videoplatform op voor klanten als Coca-Cola, Clear Chanel en Microsoft XBOX. Ze zit ook in de adviesraden voor Oculus VR for Good (Facebook) en Amazon Launchpad.

Mary Spoi

Mary Spio, CEO van CEEK

CEEK-partnerschappen

Katy PerryIn 2018 kondigde CEEK partnerschappen aan met NBA 2k League (eSports) franchises genaamd de Kings Guard en Orlando Magic Gaming voor zowel teamtraining als andere promoties.

CEEK is ook volledig geïntegreerd met Bancor, wat het reguliere gebruik van de CEEK-munten zal helpen.

CEEK is van plan om te integreren met Ethereum Co-Founder Anthony Di IorioIs Jaxx.

Het bedrijf werkt ook samen met artiesten als U2, Katy Perry en Lady Gaga om meeslepende virtuele showervaringen te creëren.

Het CEEK-platform is van plan om een ​​blockchain-gebaseerde middleware te gebruiken waarmee slimme contracten op CEEK kunnen worden verbonden met externe activa via externe datafeeds. CEEK-gebruikers zouden in wezen dingen kunnen kopen zoals ‘on-chain’-lidmaatschappen met behulp van slimme contracten via een efficiënt betalingskader dat betalingen in de virtuele wereld koppelt aan betalingen in de echte wereld.

Waarom CEEK het bekijken waard is

CEEK Q3-routekaartHoeveel zou je bereid zijn te betalen voor zitplaatsen op de rechtbank tijdens de NBA-finale?

Vraagprijzen voor de NBA Finals van 2018 varieerden van $ 15.896 tot een flinke $ 76.956.

Zelfs als je niet van basketbal houdt of het niet kunt uitstaan ​​om een ​​andere Cleveland Cavaliers vs. Golden State herhaling te zien (geen sportreferenties meer, dat beloof ik), zou je de kans hier moeten kunnen waarderen.

Een platform als CEEK zou in staat zijn om een ​​high-fidelity virtueel alternatief te bieden voor fysiek aanwezig zijn op een fractie van de kosten en op schaal. Dezelfde “stoel” zou kunnen worden verkocht aan honderdduizenden mensen, die allemaal een relatief vergelijkbare ervaring van hoge kwaliteit zullen ervaren.

Laten we aannemen dat de bovenstaande ervaring een redelijke $ 20 kost en 25.000 mensen besluiten om het te kopen, CEEK zou $ 500.000 aan inkomsten opleveren, terwijl de traditionele methode aan de bovenkant slechts ongeveer $ 77.000 zou opleveren..

Nogmaals, dit is momenteel slechts hypothetisch, maar we zijn niet ver verwijderd van een toekomst waarin high-fidelity VR / AR-ervaringen de standaard worden voor entertainment. Om CEEK zover te krijgen, zouden ze het product, de levering en de partnerschappen beter moeten verfijnen, maar als er iets is dat interesse in de entertainmentwereld stimuleert, is het geld.

Laatste gedachten

CEEK presenteert een interessante en haalbare toepassing van blockchain op een aantrekkelijke manier voor het reguliere publiek. Dit is een verfrissende verandering ten opzichte van het traditionele “we hebben geen product, maar we hebben wel een whitepaper!” aanpak van veel bedrijven in de ruimte.

Met een actieve klantenkring en een meer back-end utility-functie voor blockchain en zijn tokens, zou CEEK mogelijk duizenden gebruikers aan boord kunnen krijgen om blockchain te gebruiken zonder het te weten.

Wat het bereiken van hun doelen betreft, heeft CEEK nog een lange weg te gaan. Vers zijn van een succesvolle ICO van $ 17 miljoen is een goed begin, maar het is nog maar een begin. Als je geïnteresseerd bent in wat CEEK doet, bekijk dan hun site, crypto-gerichte site, en wit papier.