Wat is Dogezer (DGZ)? Een gids voor beginners

Dogezer (DGZ) heeft een platform gecreëerd om gebruik van te maken netwerkeffecten in het voordeel van de makers en early adopters van nieuwe software. Een netwerkeffect is het economische fenomeen dat wordt waargenomen wanneer de waarde van een goed of dienst toeneemt, simpelweg omdat meer mensen dat goed of die dienst gebruiken. Het klassieke voorbeeld van een dienst die een netwerkeffect ervaart, is het telecommunicatienetwerk. Hoe meer mensen een communicatienetwerk gebruiken, hoe waardevoller het communicatienetwerk wordt.

Dogezer wil die schaalvoordelen aan de vraagzijde vastleggen in een projectspecifieke cryptocurrency. Op het platform kunnen projectleiders munten aanbieden om geld in te zamelen. Het stelt medewerkers ook in staat om via die munten te worden beloond voor hun inspanningen.

Dogezer is momenteel fondsenwerving. De openbare verkoop van het deflatoire Dogezer-token, DGZ, begon op 15 februari 2018. Wanneer een token deflatoir is, zoals het DGZ-token, neemt het aanbod niet toe. Dat betekent dat als de vraag naar het token toeneemt, de wetten van de economie voorschrijven dat de prijs dienovereenkomstig zal stijgen. De DGZ-tokenverkoop eindigt op 8 maart 2018.

ICO-gegevens

Het Dogezer-token is een ERC-20 smart contract op het Ethereum-netwerk. Het kan worden gekocht bij https://www.dogezer.com. Raadpleeg de functionaris voor stapsgewijze informatie over het kopen van het DGZ-token met ETH gids. Bijdragen van meer dan 10 ETH moeten slagen KYC / AML voorwaarden.

Er is ook een ambtenaar gids voor het kopen van DGZ met bitcoin.

Token Classificatie: Utility Token (gedeeltelijk gebrand bij gebruik)

Type token: ERC-20 Smart Contract (Ethereum-netwerk)

Token Waarde: 1 DGZ is minimaal $ 4 waard op het Dogezer Platform

Conversieratio van tokens: 1600 USD voor 1 ETH

Token prijzen: 0.000625 ETH per DGZ

Totaal aanbod: 100.000.000 DGZ

Openbaar bod: 98.000.000 DGZ

Bounty-toewijzing: 1.500.000 DGZ

Oprichtersaandeel: 500.000 DGZ (verworven gedurende 3 jaar)

KYC / AML-compatibel: Ja (bijdragen van meer dan 10 ETH)

Token Sale Smart Contract Auditors: Audit Science Services

Token Sale eindigt: 8 maart 2018

Softcap bereikt: 20 februari 2018

Onverkochte tokens: Verbrand

Hoe werkt het?

Dogezer functioneert als een muntfabriekversie van Upwork. In tegenstelling tot Upwork is het uitsluitend gericht op het helpen van softwareontwikkelingsteams om samen te werken. Het stelt die teams in staat om knoestige zorgen over fondsenwerving aan te pakken via het financiële systeem van Dogezer. Dit financiële systeem biedt softwareontwikkelingsteams de mogelijkheid om hun eigen munt te genereren.

The Dogezer Appeal

The Dogezer Appeal

Zodra het project inkomsten begint te genereren, kunnen de oprichters de projectinkomsten gebruiken om de munten terug te kopen van teamleden. Zelfs als de munten niet in waarde stijgen op secundaire markten, of beurzen zoals Binance en Bittrex projectleden worden beloond voor hun inspanningen.

Dogezer is van plan om softwareontwikkelingsteams de mogelijkheid te bieden om niet alleen projectspecifieke tokens te genereren en op de markt te brengen via een initieel mechanisme voor het aanbieden van munten, maar ook slimme contracten in te zetten, het project te beheren, premiecampagnes te overzien en teamsamenwerking te stroomlijnen..

Wanneer is het gemaakt??

Dogezer werd in het voorjaar van 2016 bedacht door een Russisch team in Nizhny Novgorod onder leiding van Alexander Kozlov. De alfaversie is open voor het publiek op https://www.dogezer.io. Een bètaversie van het platform zal deze zomer, juni 2018, beschikbaar zijn.

Dit is het eerste project van het team in de cryptocurrency-ruimte. Voordat Dogezer werd gemaakt, werkte het team samen aan web- en infrastructuurontwikkeling, geautomatiseerde XBOX / Playstation / pc-schermherkenningssoftware en verschillende andere niet-gerelateerde softwareprojecten. In hun whitepaper tonen ze een gedegen begrip van de vereisten van fondsenwerving. Bovendien zijn ze zich als team van softwareontwikkelaars terdege bewust van de potentiële waarde van het Dogezer-platform.

Welke waarde voegt het toe?

Het leeuwendeel van de waarde die de Dogezer toevoegt, komt van het aanpakken van inefficiënties die oprichters gewoonlijk ervaren bij fondsenwerving. Volgens de website, Dogezer-functies zijn onder meer:

Talent Marketplace (zoals Upwork)

Versiebeheersysteem (zoals GitHub)

Documenteneditor (zoals Google Documenten)

Task Tracker (zoals Jira en Asana)

Cloud Storage (zoals Dropbox)

Geïntegreerde berichtenuitwisseling (zoals Slack)

Het Dogezer-platform gebruikt een freemium-model dat gratis basisfuncties opent. De geavanceerde functies van het platform zijn alleen beschikbaar voor DGZ-tokenhouders.

De functies die momenteel voor het publiek toegankelijk zijn, zijn het dashboard, gebruikersprofiel, mensen, vacatures, nieuwe projecten en projectsecties:

Dogezer People Sectie

Dogezer Vacatures Sectie

Dogezer Projects Sectie

Dogezer profiel sectie

Dogezer Nieuw projectgedeelte

Dogezer Dashboard-sectie

Voor wie is Dogezar?

De Dogezer wit papier beweert dat het platform bedoeld is voor “ondernemers, software-ingenieurs, UI \ UX-ontwerpers, artiesten, verkopers, marketingspecialisten en alle andere personen die betrokken zijn bij het maken, promoten en ondersteunen van softwareproducten van welke aard dan ook.”

Dogezer is geïdentificeerd Kolonie en Sterrenbasis als concurrenten. Het is echter duidelijk dat het platform het grootste nut biedt aan oprichters die traditionele fondsenwervingsbenaderingen willen omzeilen en projectspecifieke tokens willen bieden als compensatie voor medeoprichters en belangrijke teamleden..

Zal Dogezar slagen?

De tijd zal het leren. Zeker, actieve gemeenschappen en de kracht van netwerkeffecten kunnen ervoor zorgen dat Dogezer- en platformgebruikers financieel worden gecompenseerd voor hun verschillende bijdragen. Dat gezegd hebbende, totdat Dogezer een aantal succesvolle softwareprojecten heeft ondersteund die aanzienlijke inkomsten genereren, zal de acceptatie van platforms traag verlopen. Bovendien is er alleen de toevoeging van een muntgenererend subsysteem nodig voor gevestigde exploitanten zoals Upwork of zelfs Angel lijst, om het Dogezer-initiatief uit te schakelen.

Ten slotte is het grootste risico voor de acceptatie van het platform het gebrek aan cryptocurrency-uitwisselingen die bereid zijn om beveiligingstokens te vermelden. Munten die door het platform worden gegenereerd, kunnen als effecten worden beoordeeld. Gezien de huidige vereisten voor het aanbieden van cryptocurrencies op populaire beurzen, voldoen door Dogezer vervaardigde munten mogelijk niet aan de lijstvereisten. Als gevolg hiervan kunnen het team achter een enorm succesvol project, en de early adopters ervan, mogelijk niet volledig profiteren van de netwerkeffecten die eigendom van een projectspecifieke token op secundaire markten genereert..

Verdere informatie

Bekijk de volgende links voor meer informatie over Dogezer:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me