Welkom bij KuCoin, de grootste concurrent van Binance

KuCoin is een internationale cryptocurrency-uitwisseling gevestigd in Hong Kong die momenteel de handel in 210 digitale activa ondersteunt. Wat uniek is aan KuCoin, is dat ze 50% van hun totale inkomsten uit handelsvergoedingen delen met gebruikers die hun op uitwisseling gebaseerde token bezitten. Op een vergelijkbare manier als Binance biedt KuCoin relatief lage handelskosten en prikkels voor het aanhouden (of verhandelen) van zijn eigen cryptocurrency.

In 2011 begonnen de oprichters onderzoek te doen naar blockchain-technologie en gingen ze verder met het bouwen van de technische architectuur voor KuCoin in 2013. 4 jaar later werd de uitwisseling gelanceerd met als uiteindelijk doel “een van de top 10 van populairste uitwisselingsplatforms ter wereld te worden”. tegen 2019.

Zelfs met de relatief recente lancering eind 2017, is KuCoin er al in geslaagd om zich op te werken van een obscure beurs naar de 19e grootste door handelsvolume. Velen in de cryptocommunity zijn optimistisch over de groei van KuCoin, zoals het actieve communitylid ‘Crowd Conscious’ die op 5 januari schreef, “Slechts 3 maanden na hun expeditie heeft KuCoin maar liefst 300.000+ gebruikersregistraties behaald – een groeicijfer dat we alleen zullen horen van Binance Exchange, die in 6 maanden tijd meer dan 3.000.000 bereikte.”

Wat zijn KuCoin-aandelen (KCS)?

KuCoin-aandelen (KCS) zijn de eigen valuta van het KuCoin-uitwisselingsplatform waarmee houders kunnen profiteren van het succes van de uitwisseling. KuCoin houdt rekening met het aantal KCS-gebruikers bij het verdelen van de verschillende munten. Hoe meer KCS u bezit, hoe meer dividenden u ontvangt.

Wat als je met 1 muntstuk elke dag meer dan 200 verschillende munten verdient??

Dit uitbetalingssysteem stelt gebruikers in staat om passief inkomen te ontvangen door gewoon vast te houden. Hoewel het bedrijf momenteel 50% van de inkomsten uit handelsvergoedingen deelt met gebruikers, is het belangrijk op te merken dat het percentage dat aan KCS-houders uit deze handelsvergoedingen wordt betaald, in de toekomst zal dalen..

Bij de uitbetaling worden de saldi van de gebruiker elke dag om 0:00 (UTC + 8) ingevoerd, nadat het accountingteam de handelskosten van elk handelspaar op het platform heeft geëvalueerd. Daarom is het mogelijk dat wanneer je ‘s ochtends wakker wordt en je algehele saldo op de KuCoin-beurs bekijkt, je misschien merkt dat je een beetje meer Bitcoin, Nano, Dragonchain en een paar andere honderd tokens vasthoudt. niet eerder hebben gehad.

Belangrijkste kenmerken van KuCoin / KuCoin-aandelen

 • Incentives-bonus: KCS-houders ontvangen dagelijkse cryptocurrency-dividenden
 • Gebruiksvriendelijk uitwisselingsformaat
 • Lage vergoedingsstructuur: dezelfde lage 0,1% handelskosten als Binance (Bittrex brengt 0,25% in rekening), een handelskorting voor KCS-houders en lage opnamekosten
 • 24/7 klantenservice: inclusief webpagina, hotline, e-mail en meer
 • Exclusieve KCS-houderrechten: KCS-gebruikers met een hogere rang krijgen een-op-een adviesdiensten voor investeringsstrategieën en versnelde klantenservice
 • KCS is een ERC20-token
 • Talrijke handelsparen: BTC, ETH, NEO, USDT, KCS, BCH
 • Exchange-beveiliging: privacy-, activa- en operationeel beveiligingssysteem op hoog niveau op basis van banknormen. Het team houdt zelfs rekening met rampen door drie centra en twee locaties te hebben
 • Toekomstige gedecentraliseerde uitwisseling
 • Krachtige engine voor schaalbaarheid: de technologie maakt honderden tot duizenden keren superioriteit mogelijk in termen van efficiëntie in vergelijking met normale industrienormen, wat resulteert in geen vertragingen of vertragingen

Hoe werken KuCoin-aandelen?

De whitepaper van het project geeft een geweldige uitleg over hoe KuCoin-aandelen worden verdeeld. Zoals eerder vermeld, houden de distributiemethoden rekening met de hoeveelheid KCS in de uitwisselingsportefeuilles van een gebruiker. Hieronder ziet u een voorbeeld dat in de whitepapers wordt gebruikt met behulp van het ETH-BTC-handelspaar als een gebruiker het bedrag van 10.000 KCS bezit.

kucoin dividend voorbeeld

Hierboven ziet u de winstprojecties voor een houder van 10.000 KCS (ongeveer $ 80.000 tegen de huidige waarde van ongeveer $ 8). De inkomsten zijn als volgt:

 • Dagelijks: 0.00015 BTC & 0,0238 ETH
 • Wekelijks: 0,0105 BTC & 0.16666 ETH
 • Maandelijks: 0,045 BTC & 0,714 ETH
 • Jaarlijks: 0,5475 BTC en 8,687 ETH

Houd er rekening mee dat dit slechts één handelspaar is van meer dan 200 handelsparen op de beurs, die allemaal handelskosten innen die worden verdeeld over gebruikersaccounts op basis van de formule die wordt weergegeven in de weergegeven afbeelding. Daarom ontvangt een gebruiker met KCS dubbele cryptocurrencies van andere handelspaarvergoedingen (bijv.LTC / NEO).

Voor elke 1000 KCS die u bezit, ontvangt u een korting van 1% op de handelskosten met een maximum van 30%. Als u bijvoorbeeld 20000 KCS bezit, ontvangt u 20% korting, maar als u 50000 KCS houdt, krijgt u maximaal 30% korting.

kucoin handelsparen grafiek

KuCoin gebruikerservaring & Koppel

KuCoin heeft geweldig werk geleverd door een gebruiksvriendelijke interface te bouwen zonder de grafieken, grafieken en andere informatie op te offeren die u misschien wilt om weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen.

kucoin-interface

De uitwisseling is vertaalbaar naar 11 populaire talen, waaronder Engels, Portugees, Nederlands, Mandarijn, Japans, Duits en Spaans. Handelen is ook gemakkelijk gemaakt en vereist slechts een paar klikken nadat u naar het tabblad markten bovenaan het scherm bent genavigeerd..

Als u extra hulp nodig heeft bij het navigeren door de centrale, wordt er rechtsonder op uw scherm een ​​ondersteuningsballon weergegeven. Ten slotte, door op een bepaald paar te klikken (bijvoorbeeld KCS / ETH), zal KuCoin u doorverwijzen naar de meer gedetailleerde weergave van dat paar, zoals hieronder te zien is.

kucoin donkere interface

Over het team

Zoals vermeld op hun officiële website met 12 kernleden: “Kucoin streeft ernaar gebruikers digitale activatransacties en -uitwisselingsdiensten te bieden die nog veiliger en gemakkelijker zijn, premiumactiva wereldwijd te integreren en een geavanceerd transactieplatform te bouwen”.

CEO en oprichter, Michael Gam, is een voormalig technisch expert bij Ant Financial, een dochteronderneming van de Chinese Alibaba Group. Hij was ook senior partner bij internetreuzen als MikeCRM en KF5.COM.

COO, Eric Don, wordt een “senior internetonderzoeker, systeemarchitect en ster in de internetindustrie” genoemd. Hij zou ook de CTO en senior partner zijn van IT-bedrijven, waaronder YOULIN.COM, KITEME en REINOT. Het is echter onduidelijk of deze websites echt bestaan, aangezien ze niet werden weergegeven in een Google-zoekopdracht of bij het invoeren van de websitedomeinen. Volgens zijn LinkedIn, hij is momenteel CTO bij Youlin Network Technologies, maar KITEME of REINOT wordt niet genoemd.

kucoin team

KuCoin deelt de levering en duurzaamheid van munten

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Volgens CoinMarketCap, er is een totaal aanbod van iets meer dan 180.000.000 KCS met een circulerend aanbod van iets meer dan 90.000.000 KCS. Hoewel het totale uitgiftebedrag van KCS oorspronkelijk 200 miljoen was, heeft het KuCoin-team besloten om door te gaan met een ‘terugkoop’-programma dat elk kwartaal ten minste 10% van de nettowinst gebruikt om KCS terug te kopen en ze te vernietigen tot daar zijn slechts 100 miljoen KCS over.

kucoin token grafiek

De drie fasen verdeelden 35% van KCS onder de oprichters, 15% aan industriesterren en angel-investeerders en 50% aan alle gebruikers. Volgens de whitepaper is de 70 miljoen KCS die aan de oprichters is uitgegeven “onderhevig aan een blokkeringsperiode van vier jaar van 2 september 2017 tot 2 september 2021. Het is oprichters verboden om hun KCS-holdings op enigerlei wijze over te dragen of te verkopen. 2 september 2018. ” De 30 miljoen KCS voor industriehouders en angel-investeerders volgen een vergelijkbare richting, maar zijn slechts onderworpen aan een lock-up-periode van twee jaar. De tijdens de ICO gekochte KCS ging op 2 september 2017 op de beurs omdat ze niet onderhevig waren aan lock-up.

KuCoin aandelen handelsgeschiedenis

KCS-whitepaper zegt dat het eind 2017 begon te handelen voor ongeveer 70 cent en dat het tot begin januari relatief stagneerde. Met een ATH van meer dan $ 20, daalde de cryptocurrency met meer dan 50% tot het huidige handelsniveau rond $ 8. Deze grafiek weerspiegelt de algehele volatiliteit van de cryptocurrency-markt en belicht de bearmarkt die half januari volgde.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(functie () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“script”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = waar;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = KCS&tsiemen = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0?​&”:“? ”) +“ App = ”+ appnaam;

embedder.parentNode.appendChild (s);

Waar kunt u KuCoin-aandelen kopen?

KCS kan alleen op de bedrijven worden gekocht officiële uitwisselingssite. Registratie is vrij eenvoudig, maar u moet de eerste cryptocurrencies in uw KuCoin-uitwisselingsportefeuille storten, zoals BTC, ETH, NEO en / of BCH om voor KCS te handelen.

Waar kunt u KuCoin-aandelen opslaan??

KCS is een ERC20-token, wat betekent dat u het kunt opslaan op hardwareportefeuilles die de Ethereum-blockchain ondersteunen, zoals de Ledger Nano S en Trezor. U kunt het ook opslaan op MyEtherWallet (MEW). Raadpleeg onze gids om meer portemonnees te bekijken, De beste Ethereum-portefeuilles.

Gevolgtrekking

Volgens CoinMarketCap is OKEx momenteel ‘s werelds grootste beurs met een 24-uurs handelsvolume van meer dan $ 2 miljard USD. Hoewel KuCoin verbleekt in vergelijking met OKEx met een handelsvolume van ongeveer $ 128 miljoen USD, kan het zijn enorme aantrekkingskracht van nieuwe gebruikers voortzetten en naar een top 10-plek gaan. Dit zou het in de buurt van Binance op de derde plaats brengen ($ 1,7 miljard USD) en de huidige 10-spot HitBTC ($ 475 miljoen USD) overtreffen..

Gezien de dramatische toename van de interesse in cryptocurrency wereldwijd en het feit dat beurzen hun deuren sluiten voor nieuwe gebruikersaccounts vanwege een gebrek aan schaalbaarheid, zou het niet onredelijk zijn om getuige te zijn van het succes van deze exchange en zijn eigen cryptocurrency, KCS.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie en updates over het project.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me