Deze week in Crypto: 4 mei 2018

Geen bulls ***, de markt ziet er bullish uit

Met weer een week van betrouwbare winsten in de boeken, kijken de markten omhoog, portefeuilles staan ​​in het groen en die ochtendkoffie die je misschien drinkt terwijl je dit leest, is getint van optimisme.

De totale marktkapitalisatie van Crypto is voor het eerst sinds de eerste dagen van maart meer dan $ 450 miljard. In de loop van de week is het gewonnen 7%, en het doet het zelfs nog beter op de maand, omhoog 42% vanuit zijn standpunt begin april.

Voordat we ons gaan laten meeslepen, vergeet niet dat niets zeker is in deze markt; Bitcoin zou voor zover we weten binnen een paar minuten een van zijn beruchte stortplaatsen van $ 1.000 kunnen maken, of zelfs een pomp van $ 1.000. Toch is de positieve prijsactie stabiel en zijn de handelsvolumes gestegen, dus houd Bitcoin in de gaten terwijl we de $ 10k naderen. Als het dat verbreekt, kan het nog een lange weg zijn.

Bitcoin: Met een prijs van $ 9.658 is Bitcoin gestegen 4% tijdens de week. Bescheiden winsten, maar nogmaals, niet elke week groen kan met dubbele cijfers worden geverfd.

Ethereum: Voor Ethereum is het echter een van die tweecijferige weken, aangezien crypto’s # 2 omhoog is 15% voor $ 791.

Rimpeling: Ripple had ook een relatief rustige week met het plaatsen van een 6% winst met zijn prijskaartje van $ 0,90.

Binnenlands nieuws

“Bitcoin is geen fraudeur”, geeft Goldman Sachs toe, kijkt naar handel: Wie zegt dat je een oude hond geen nieuwe trucjes kunt leren? Goldman Sachs is het levende bewijs dat u dat kunt, aangezien de oude financiële firma onthulde dat het van plan is om in de nabije toekomst cryptocurrency-diensten aan te bieden. Rana Yared, een leidinggevende van Goldman Sachs belast met het vaststellen van de cryptocurrency-strategie van het bedrijf, merkte op dat het bedrijf overweldigd is door verzoeken van klanten. “Het resoneert met ons wanneer een klant zegt:‘ Ik wil Bitcoin- of Bitcoin-futures houden omdat ik denk dat het een alternatieve opslag van waarde is ’, ” vertelde ze aan de New York Times..

The Odd Man Out: Crypto In tegenstelling tot elke andere activaklasse, “moeten beleggers voorzichtig zijn”, zegt Bloomberg: Een andere dag, een ander traditioneel financieel nieuwscentrum dat rapporteert over de vluchtigheid van cryptocurrency (ik denk dat de meesten van ons de memo hebben gekregen na de aanloop naar december en de crash van februari). Bloomberg heeft woensdag een rapport uitgebracht waarin deze volatiliteit grondig wordt onderzocht. Het artikel biedt eigenlijk een aantal genuanceerde perspectieven op de relatieve marktpositie van crypto’s in vergelijking met gevestigde activa, waaronder een kleurrijke, zij het onduidelijke grafiek die de gecorreleerde prestaties van verschillende activaklassen bekijkt..

ICO versus IPO retourneert meer dan 90 dagen

Als vragen over de wettigheid van Ethereum, moet het (met terugwerkende kracht) als een beveiliging worden beschouwd ?: Dit debat is niets nieuws, maar de laatste tijd hebben toezichthouders er steeds meer aandacht aan besteed. Vorige week sprak voormalig CFTC-voorzitter Gary Gensler in een toespraak dat “er een sterk argument is dat een of beide ETH en XRP niet-conforme effecten zijn.” Als de federale overheid Ethereum als een beveiliging zou behandelen, zou dit de ICO van 2014 van het project een illegale verkoop van effecten maken en zou de cryptocurrency zich bij de SEC moeten registreren om in de VS te worden verhandeld. Toch staat niets in steen gebeiteld en legt het debat een “grijs gebied” bloot voor het reguleren van cryptocurrencies; een voorstel dat in maart bij de SEC is ingediend waarin wordt verzocht om vrijstelling van regelgeving, stelt bijvoorbeeld dat Ethereum “zo gedecentraliseerd is dat het niet als een beveiliging moet worden beschouwd”, een sentiment dat de Ethereum Foundation herhaalde toen het aankondigde dat het slechts minder dan 1% controleert van het circulerende aanbod van ETH.

Over regelgeving in het algemeen, verwacht niet snel consensus of duidelijkheid, waarschuwt de voorzitter van de CFTC: Chris Giancarlo is de politieke lieveling van de cryptobeweging geworden sinds zijn getuigenis voor de Senaat in maart. Maar dat betekent niet dat Crypto Dad de wettelijke classificatie van de beleggingscategorie voor zijn familie van Amerikaanse investeerders zal verzachten. In een interview op maandag gaf de voorzitter van de CFTC aan dat het lastig is om statuten uit 1935 toe te passen op een spiksplinternieuw bezit, waarin hij stelt dat “ Bitcoin en veel andere virtuele valuta-tegenhangers echt elementen hebben van alle verschillende activaklassen. of het nu een betaalmiddel is, of een langetermijnactiva, en dus als regelgevers hebben we dit zojuist in realtime onder de knie gekregen en het is ingewikkeld. En ik zie het niet snel worden opgelost. “

SEC boekt vooruitgang tegen blockchain-bedrijf Longfin voor illegale aandelenverkoop: Begin april heeft de SEC een rechtszaak aangespannen tegen Longfin Corp, een bedrijf dat zijn aandelen 2000% zag stijgen nadat het zijn focus verlegde naar blockchain. De SEC beschuldigt Longfin-medewerkers Andy Altahawi, Suresh Tammineedi en Dorababu Penumarthi ervan gebruik te maken van deze rebranding door ongeveer $ 27 miljoen aan illegaal verhandelde aandelen te verkopen, waardoor de ongeveer twee miljoen aandelen in het proces worden bevroren. “De SEC heeft aangetoond dat het waarschijnlijk is tijdens het proces te bewijzen dat deze beklaagden hebben deelgenomen aan een niet-geregistreerde, illegale openbare aanbieding van de aandelen van Longfin Corp”, schrijft de Amerikaanse districtsrechter Denise Cote in een gerechtelijk rapport..

Colorado-functionarissen onderzoeken bedrijven voor vermeende illegale ICO: Het Colorado Department of Regulatory Agencies (DORA) doet een beroep op twee bedrijven voor het promoten van onwettige verkoop van cryptocurrency aan inwoners van Colorado. DORA heeft de in Californië gevestigde Linda Healthcare Corp. en de in de staat Washington gevestigde Broad Investments LLC met schending van de effectenwetten van de staat Colorado tegengehouden. Beide bedrijven bevinden zich midden in hun eigen ICO’s, en DORA stelt dat geen van beide investeerders voorbehoud maakt met betrekking tot het risico van investeren in utility-tokens.

Oscar Mayer lanceert een cryptocurrency-promotie en het gaat over wat u zou verwachten: Oscar Mayer creëerde een cryptocurrency die wordt ondersteund door wat het beschouwt als de gouden standaard van Amerika’s met cholesterol doordrenkte ontbijt-go-to: reepjes van zijn eigen bewerkte, met conserveermiddel verpakte spek. Je kunt dit niet verzinnen, mensen. Bacoin, zoals het bedrijf het noemt, is ‘inwisselbaar voor pakjes echte Oscar Mayer-bacon’. Het bedrijf geeft de promotiemunt, die geen geldwaarde heeft, weg via een sweepstakes die tot en met 14 mei duurt, en winnaars en deelnemers kunnen de promotiecampagne op Twitter delen om het door vet gesteunde rendement van Bacoin te versterken.

bacoin grafiek

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Hoe u een goede cryptocurrency-portfolio opbouwt: Er is nog geen Crypto Investing for Dummies-gids beschikbaar, maar we hebben een paar woorden te zeggen over het onderwerp.

Hoe Blockchain armoede in derdewereldlanden kan uitroeien: Klinkt een beetje optimistisch, maar bankieren voor de niet-bankgebonden en gedecentraliseerde diensten kan de economieën van de derde wereld nieuw leven inblazen.

Monero Mining: een inleiding tot het betreden van de Privacy Coin World of Mining: Op zoek naar begeleiding om aan de slag te gaan met Monero Mining? Zoek niet verder.

Lachlan McDonald van MOVA wil verantwoording afleggen aan toeleveringsketens: Bekijk ons ​​interview met MOVA CEO en mede-oprichter Lachlan McDonald voor meer informatie over de plaats van blockchain in supply chain-logistiek.

Het Bitcoin-aandelendebat: praktisch beleggingsadvies voor de langetermijnbelegger: Het afdekken van cryptorisico’s met traditionele aandelen kan voor sommigen verraad zijn, maar we denken dat het een behoorlijk opvallend idee is.

Zijn inkomsten uit cryptocurrency-mijnbouw onderworpen aan belastingen: Het korte antwoord is, afhankelijk van uw locatie, ja, het is waarschijnlijk dat mijnopbrengsten worden behandeld als onderdeel van het gewone inkomen.

Waves lanceert slimme contracten op Testnet: Waves begonnen deze week hun nieuwe slimme contracten in te breken op het testnet van het netwerk.

Hoe wordt blockchain momenteel toegepast op cyberbeveiliging ?: Mensen vragen vaak naar voorbeelden van de toepassing in de echte wereld van blockchain; hoe zit het op het gebied van cybersecurity?

Moet u uw loon in Bitcoin accepteren ?: We kunnen u de voor- en nadelen geven, maar uiteindelijk is de keuze aan u.

Kunnen investeringen in cryptocurrency een revolutie teweegbrengen in de gezondheidszorg ?: Gezondheidsdossiers op de blockchain, ziektekostenverzekeringen op de blockchain, gedecentraliseerd beheer van gezondheidsgegevens, de lijst gaat maar door.

Bitcoin Cash om te upgraden naar slimme contracten, grotere blokgrootte met 15 mei Hard Fork: Ja, je kunt een vork maken, en ja, Bitcoin Cash wil grotere blokken en wil concurreren met Ethereum.

Exclusief interview met Qtum’s Patrick Dai: Scaling in the High Velocity Crypto Ecosystem: In ons interview had Patrick Dai geweldig inzicht in schaalbaarheid en de ontwikkelingen die nodig zijn om crypto mainstream te maken.

Kik’s Kin-munt: de aandachtseconomie heroverwegen: Kik wil sociale media decentraliseren met zijn ICO voor Kin Coin.

Coinbase versus Binance Exchange-vergelijking: Misschien wel de twee grootste uitwisselingen die er zijn, kijk hoe deze twee kolossen tegen elkaar opstapelen.

Oscar Mayer heeft zojuist Bacoin gemaakt, een cryptocurrency die je kunt inwisselen voor Bacon (serieus): U kunt Bacoin ruilen voor “de gouden standaard van spek”, waarmee u echt een nieuwe betekenis krijgt aan ons begrip van de uitdrukking “wettig betaalmiddel”.

Ethereal Summit 2018: impactgerichte blockchain-projecten, kunst, muziek en meer: We zijn verheugd onze rol als mediasponsor aan te kondigen op de Ethereal Summit van dit jaar, een blockchain-conferentie met een focus op beeldende kunst en muziek..

Qlink (QLC) & De zoektocht naar een nieuwe kijk op telecommunicatie: Stel je een gsm-provider voor die helemaal geen provider is, maar een netwerk van gedistribueerde, wifi-verbonden apparaten.

CyberMiles (CMT) & De uitdaging van slimme contracten voor e-commerce: CyberMiles is een nieuw blockchain-platform dat is ontworpen om snelle e-commercetransacties mogelijk te maken.

Loopring NEO: Alles over het LRN-token & Airdrop: Loopring lanceert een nieuw token voor het netwerk van NEO – hier is wat je moet weten.

Bittrex versus Binance Exchange-vergelijking: Zie hoe de twee uitwisselingen zich verhouden tot onze gids.

Hoe zal Blockchain de IT-infrastructuur revolutioneren: Laten we eens kijken naar enkele van de grootste blockchain-projecten die momenteel op de markt zijn en hoe deze mogelijk de toekomst van de IT-infrastructuur kunnen beïnvloeden.

Miner One brengt Bitcoin naar de sterren, lanceert mijnbouwinstallatie in de ruimte: Space Miner One brengt Bitcoin letterlijk naar nieuwe hoogten.

Blockchain zal een revolutie teweegbrengen in de medische industrie – hier is hoe: De functionaliteit van Blockchain is erop gericht om de manier waarop de zorgsector werkt te veranderen.

Drie strategieën om te kiezen in welke cryptocurrency u wilt investeren: Een beetje opfrissen op de groene (en rode) vlaggen om op te letten bij het winkelen voor nieuwe munten.

Bittrex versus GDAX-vergelijking: Onze derde uitwisselingsvergelijking voor de week, want als je gaat handelen, is het beter om met de besten te handelen.

Ethereum-mijnbouw in het tijdperk van ASIC’s: ASIC’s voor Ethereum zijn hier en ze zullen waarschijnlijk een sleutel in de hashing-verspreiding gooien van een munt die tot nu toe werd gedomineerd door GPU’s.

Inleiding tot technische indicatoren: Een overzicht van enkele van de belangrijkere indicatoren waarnaar u moet zoeken tijdens het handelen.

Is mobiele mijnbouw winstgevend ?: We hopen het zeker, want mijnbouwplatforms hebben veel onderhoud.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld.

Telegram annuleert zijn openbare ICO na het inzamelen van meer dan een miljard dollar in privérondes: Telegram heeft genoeg geld gehad, dus het annuleert plannen voor zijn openbare ICO. De gecodeerde berichtendiensten maakten deze week bekend dat een openbare verkoop voor zijn blockchain-platform Telegram Open Network niet langer nodig zou zijn nadat het bedrijf ongeveer $ 1,7 miljard had opgehaald tussen 165 geaccrediteerde investeerders in twee privé ICO-rondes. Onlangs werd Telegram zowel in Iran als in zijn thuisland Rusland verboden, dit laatste verbod komt voort uit de weigering van de oprichter om gecodeerde sleutels aan de Russische regering over te dragen..

China National Radio Fires Shots op OKEx, beschuldigt uitwisseling van illegale dienstverlening aan Chinese burgers: In een segment met de titel ‘Voice of China’ roept China National Radio de OKEx-centrale op om de Chinese klant te bedienen. Volgens Yang, de pseudonieme bron van de radio, opereert OKEx nog steeds vanuit Beijing, niet vanuit Belize en Hong Kong zoals het adverteert. Yang blijft beweren dat OKEx Chinese gebruikers Bitcoin-futurescontracten heeft verkocht, gebruikmakend van Alipay- en Wechat-accounts voor betalingen.

Miner One schrijft geschiedenis door mijnbouwinstallatie de ruimte in te sturen: Uitgerust met een Raspberry Pi 3 harde schijf, een batterij, een satellietzender en een GoPro Hero 5, werd Space Miner One deze maandag in de stratosfeer gelanceerd om de haalbaarheid van Bitcoin-mijnbouw te testen in de lege eindgrens. Na het bereiken van 30.000 voet, barstte de waterstofballon van het platform, waardoor de apparatuur terug naar de aarde slingert. Hoe gek het ook mag klinken, er is eigenlijk een reden voor mijnbouw in de ruimte, inclusief het voordeel van gemakkelijk te oogsten zonne-energie en lagere temperaturen.

Niet zo gek als het klinkt: een stuk goedkoper om in de ruimte opgevangen zonne-energie terug te stralen naar de aarde in de vorm van blokken dan als elektriciteit. https://t.co/GWeby2f9ce

– Peter Todd (@peterktodd) 16 augustus 2017

Juridisch kader voor ICO’s aan de gang in Zuid-Korea: Volgens de Korean Times zijn Zuid-Koreaanse wetgevers bezig met het opstellen van wetgeving die ICO’s en nieuwe muntenaanbiedingen in het land zou legaliseren. Vertegenwoordiger van de Democratische Partij van Korea, Hong Eui-rak, leidt het welkome initiatief, dat het besluit van de regering van vorig jaar om binnenlandse ICO’s te verbieden, teniet te doen. “Het wetsvoorstel is gericht op het legaliseren van ICO’s onder toezicht van de regering”, zei Hong woensdag op een forum van de Nationale Assemblee, terwijl hij bleef beweren dat het “primaire doel [van de wetgeving] is [helpen] onzekerheden weg te nemen waarmee blockchain-gerelateerde bedrijven worden geconfronteerd. “

Meer over Korea: Developer Records Koreaans vredesverdrag over Ethereum Blockchain: De Panmunjom-verklaring zal zijn permanent toegankelijk op de blockchain van Ethereum dankzij het initiatief van een Zuid-Koreaanse ontwikkelaar. Ryu Gi-hyeok hashte twee transacties naar de blockchain van Ethereum met Engelse en Koreaanse transcripties van het vredesverdrag ondertekend door Moon Jae-in en Kim Jong-un op de Inter-Koreaanse top van 2018. Het vredesverdrag markeert een formeel einde aan de wapenstilstand van de Koreaanse oorlog in 1953 en omvat een belofte van beide landen om “gezamenlijke inspanningen te leveren om de acute militaire spanning te verlichten en het oorlogsgevaar op het Koreaanse schiereiland praktisch uit te bannen”.

Huobi Labs gaat een partnerschap aan om Billion Dollar Blockchain Fund op te richten: De Chinese beurs Huobi, een van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor cryptocurrency, werkt samen met de Tianya Community om een ​​blockchain-industriefonds van $ 1 miljard te creëren. Het initiatief is een strategie op “nationaal niveau” die is goedgekeurd door de secretaris-generaal van de Communistische Partij van China, Xi Jiping, volgens het officiële persbericht van het fonds, en omvat de bouw van een “Wereldwijd cultureel en creatief Blockchain Lab in de provincie Hainan, China. “

Ethiopië werkt samen met Cardano om Blockchain Home naar Agritech te brengen: Deze week ondertekende de Ethiopische regering een memorandum van overeenstemming met Cardano om blockchain-technologie toe te passen op de landbouwtechnologie-industrie van het land. De overeenkomst is gesloten met het Ethiopische ministerie van Wetenschap en Technologie en bepaalt dat Cardano Ethiopische ontwikkelaars zal helpen trainen in blockchain-technologie. De agritech-oplossingen zullen op Cardano worden gebouwd, met een volledig platform dat tegen het einde van het jaar wordt verwacht. “Dit jaar zullen we onze eerste cursus in Afrika aanbieden, waarschijnlijk in Ethiopië, en verwachten dat de eerste groep Ethiopische ontwikkelaars tegen het einde van het jaar zal bijdragen aan de Cardano-code”, zegt John O’Connor, Director of African Operations bij Cardano’s moederbedrijf bedrijf, IOHK, zei met betrekking tot de overeenkomst.

Zojuist een MOU ondertekend met het Ethiopische ministerie van Wetenschap en Technologie om het trainen van blockchain-ontwikkelaars te onderzoeken en Cardano te gebruiken in de Agritech-industrie pic.twitter.com/r06W0RSZye

– Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) 3 mei 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me