Deze week in Crypto – 6 april 2018

Gast, waar is de vloer?

Nee serieus, waar is het? Na de verdere dip halverwege maart, stuiterde de markt voor cryptocurrency kortstondig weer boven de $ 350mld om vervolgens een langzame en gestage daling terug te zetten naar de niveaus van medio maart.

Nu is de totale marktkapitalisatie van de ruimte echter lager dan de dieptepunten die het een halve maand geleden bereikte. Met $ 249 miljard zitten we op het laagste niveau sinds 22 november 2017. Vanaf nu zou het zien van enkele maandenlange zijwaartse actie een gunstig teken zijn, wat aangeeft dat de markt kalmeert en consolideert. Zo niet, en Bitcoin breekt terug onder de $ 6k, zet je dan schrap voor een aanhoudende neerwaartse trend.

Bitcoin: Omlaag 4% op de week rust Bitcoin op iets meer dan $ 6.600. Niet de ergste daling, maar een teken dat we geen duidelijke trendbreuk hebben gekregen ten gunste van stijgende prijzen.

Ethereum: De zilveren jongen van Crypto zit in hetzelfde schuitje als grote broer Bitcoin. Met $ 368 is Ethereum ook gedaald 4%, wat bijna een welkome afwijking is van de grotere verliezen die het de afgelopen weken heeft geleden in vergelijking met zijn cohorten.

Rimpeling: Op de derde plaats (zowel wat betreft prijs als marktkapitalisatie), heeft Ripple het dubbele van de verliezen geleden van onze andere twee activa, 8% van zijn prijs afgelopen vrijdag.

cryptocurrency-markt 6 april

Binnenlands nieuws

Al dat geld en rimpel kunnen nog steeds niet worden vermeld op Gemini of Coinbase: Deze week kwamen er berichten naar boven dat Ripple, ondanks meerdere inspanningen, XRP niet op Coinbase of Gemini kon krijgen. Het team van de bankmunt probeerde zijn hand om $ 1 mln vooraf aan Gemini te betalen en zelfs $ 100 mln aan XRP uit te lenen aan Coinbase, beide zonder resultaat. Als de hotspots van de VS voor het rechtstreeks kopen van cryptovaluta met fiat, zou een notering op beide beurzen de status van Ripple als een van de belangrijkste activa van cryptocurrency verder versterken..

Amerikaanse investeerders zijn een cumulatieve $ 25mld aan crypto-belastingen verschuldigd, schat strateeg: Stel je voor dat een onbeduidend deel – minder dan 7% – van de bevolking van een land meer aan belastingen verschuldigd is dan het gehele BBP van een klein land. Volgens Thomas Lee, medeoprichter en vooraanstaand onderzoeker van Fundstrat, past deze schoen bij de Amerikaanse bevolking die investeert in cryptocurrency. De analist schat dat Amerikaanse investeerders ongeveer $ 25 miljard aan cryptocurrency-belastingen verschuldigd zijn, een gevolg dat de laatste tijd zou kunnen bijdragen aan de ziekelijke gezondheid van de cryptomarkt, gelooft Lee..

Congres (eindelijk) geeft cryptocurrency een S / O in jaarlijks gezamenlijk economisch rapport: Tot vorige maand hebben congrescomités en subcomités de discussie over cryptocurrency voor de federale overheid geleid. Op 13 maart sprak het hele congres echter over crypto in zijn gezamenlijk economisch rapport, waarin een hele sectie werd gewijd aan de impact van cryptocurrencies en blockchain-technologie. Met name het rapport bestempelde 2017 als ‘het jaar van cryptocurrencies’, en blijft zeggen: ‘[if] digitale valuta’s worden in de toekomst minder volatiel, het waarderen van items in die coupures zou gemakkelijker kunnen worden en individuen zouden ze vaker als medium kunnen gaan gebruiken. van uitwisseling. “

Congressional Report Bitcoin

Robinhood lanceert kostenloze crypto-investeringsoptie: Op 2 april lanceerde Robinhood zijn langverwachte cryptocurrency-handelsdiensten, als aanvulling op zijn reeks opties voor aandelenhandel. Robinhood, populair onder millennials, kondigde in januari aan dat het gratis cryptocurrency-handel zou bieden voor Ethereum en Bitcoin. Nu is de service live, waardoor inwoners van Californië, Massachusetts, Missouri en Montana Bitcoin en Ethereum voor USD kunnen kopen. Robinhood verwacht de service uit te breiden naar meer staten verderop.

SEC levert KO aan ICO gepromoot door Floyd Mayweather: Misschien zullen beroemdheden twee keer nadenken voordat ze vanaf nu een ICO promoten. Centra Tech Inc., dat werd gepromoot door de gepensioneerde bokser Floyd Mayweather, haalde $ 32 mln op nadat het investeerders had beloofd dat het hen in staat zou stellen automatisch cryptocurrencies naar fiat te sturen dankzij de samenwerking met Visa en Mastercard. Natuurlijk bestonden dergelijke partnerschappen niet, en de SEC beschuldigde de oprichters, Sohrab Sharma en Robert Farkas, van fraude door Farkas te arresteren op een luchthaven terwijl hij zich voorbereidde om het land te ontvluchten..

Amerikaanse studenten mijnen Bitcoin met gratis elektriciteit in slaapzaal: De tijden dat ze veranderen en studenten veranderen met hen mee. In plaats van genoegen te nemen met een typische werkstudie of parttime baan, profiteren universiteitskinderen tegenwoordig van de gratis elektriciteit in hun slaapzaal om Bitcoin en andere cryptocurrencies te delven. De trend begon vorig jaar op stoom te komen, maar tijdens de neerwaartse trend op de markt is deze minder populair geworden naarmate de winsten van de mijnbouw afnemen.

Arizona legaliseert blockchain-gebruik voor bedrijven en bedrijven: Headline zegt het allemaal. Naast de lijst met cryptovriendelijke geschillen, heeft Arizona nu bedrijven in de staat groen licht gegeven om gegevens op te slaan en over te dragen met behulp van blockchain-technologie. De gouverneur van Arizona, Doug Ducey, ondertekende het wetsvoorstel op 3 april.

Coinbase blijft Corner Market terwijl het VC Fund begint te vormen: De markt is misschien gedaald, maar Coinbase let niet op. De grootste cryptocurrency-exchange / -verkoper ter wereld kondigde in maart aan dat het zijn eigen index zou lanceren en nu gaat het zijn eigen durfkapitaalfonds oprichten. Coinbase Ventures, zoals het wordt genoemd, zal proberen om “bedrijven in een vroeg stadium te cureren die de teams en ideeën hebben die de ruimte op een positieve, zinvolle manier vooruit kunnen helpen”, aldus Coinbase.

Introductie van Coinbase Ventureshttps://t.co/flW2jsF60M

– Coinbase (@coinbase) 5 april 2018

George Soros OKs Cryptocurrency Trading voor zijn investeringsfonds: In een verrassende gang van zaken heeft George Soros de handel in cryptocurrency goedgekeurd voor het in New York gevestigde Soros Fund. Afgelopen januari sprak Soros niet zo goed over cryptocurrencies op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, maar deze stap lijkt erop te wijzen dat hij afwijkt van zijn harde standpunt van slechts een paar maanden geleden..

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Ledger Nano S-installatiehandleiding (configuratie + app-installatie): Hulp nodig bij het instellen van uw Ledger Nano S? We hebben je gedekt.

Bitcoin volledige knooppunten: wat ze zijn en hoe u er een instelt: Begrijpen hoe knooppunten werken, is een taak op zich, laat staan ​​om er zelf een te maken. Gelukkig hebben we alle informatie die u nodig heeft.

Blockchain en kunst: de markt is hier en wat u moet weten: Sommige mensen zeggen dat technologie een vorm van kunst is. Met de recente hausse van de blockchain-kunstmarkt lijkt dit tegenwoordig meer een feit dan fictie te zijn.

Wat is Civic (CVC)? Een beginnershandleiding: Bekijk onze beginnershandleiding over Civic voor meer informatie over verificatie en beheer van blockchain-identiteit.

Hoe ERC20-tokens verzenden vanuit een Ledger Nano S (met MyEtherWallet): Ledger Nano S-hardwareportefeuilles kunnen worden geïntegreerd met de services van MyEtherWallet, waardoor het opslaan en verzenden van ERC20-tokens een fluitje van een cent wordt.

Chris Keshian van Apex Token Fund brengt Crypto Hedge Funds naar de gemiddelde belegger: Er zijn maar weinig hedgefondsen voor cryptocurrency die openstaan ​​voor niet-geaccrediteerde investeerders – Chris Keshian wil daar verandering in brengen.

Blockchain-verzending: een nieuw verzendprotocol: Blockchain-technologie kan een revolutie teweegbrengen in een eeuwenoude industrie: de scheepvaart.

Bitcoin Mining warmt op op universiteitscampussen: Hé, als je toegang had tot gratis elektriciteit, zou je mijnbouw dan niet eens proberen?

Bitcoin Private, een eerste in zijn soort “fork-merge” van Bitcoin en Zclassic: Sommige ontwikkelaars kwamen samen om iets ongekends in de crypto-sfeer tot stand te brengen: ze creëerden een nieuwe valuta door twee bestaande te splitsen.

Hoe ERC20-tokens over te dragen van een Ledger Nano S (met MyEtherWallet): Het verzenden van ERC20-tokens naar uw Ledger is iets gecompliceerder dan het verzenden van Bitcoin en Ethereum. In plaats van een Ledger-app te gebruiken, moet u MyEtherWallet gebruiken. Maar maak je geen zorgen. In deze gids leren we u hoe u ERC20-tokens overzet naar een Ledger Nano S.

Als marktverschuivingen gaan Crypto Hedge Funds mee: Met 9 hedgefondsen die dit jaar al gedwongen zijn om diensten te sluiten, kunnen de resterende 250+ cryptocurrencies ter wereld problemen aan de horizon zien.

Blockchain ontmoet digitale reclame: 3 projecten die de koningen willen onttronen: Blockchain heeft honderden projecten de zilveren kogel gegeven om de regerende tussenpersonen neer te halen – de vraag is of ze hebben wat nodig is om het geweer te bouwen en daadwerkelijk te schieten.

Inleiding tot patronen van omkeerkaarten: Wil je je TA-vaardigheden verbeteren? We kunnen u helpen met onze gids voor patroonomkeringen.

Wat is Enjin Coin? Een beginnershandleiding: Lees meer over Enjin-munten en door blockchain ondersteunde in-game-middelen met onze beginnershandleiding.

Bitcoin overbrengen naar een Ledger Nano S: Hoe eenvoudig het ook mag klinken, soms heeft iedereen een beetje hulp nodig, dus maak je geen zorgen over de kleine dingen – we hebben al voor je.

Maak kennis met Plantoid: een op blockchain gebaseerd, bitcoin-etend werk van robotkunst: Een Plantoid is een robotkunstinstallatie gebouwd op de blockchain. Volledig autonoom overleeft de robotfabriek van Bitcoin-donaties met als enige doel het reproduceren van andere Plantoids.

Zelfs met geld op tafel, willen de beste Amerikaanse beurzen geen Ripple: Ripple lijkt gewoon geen pauze te nemen, zelfs niet als het zijn weg naar Gemini en Coinbase probeert te betalen.

Verge lijdt 51% aanval, harde vorken als reactie: Verge viel ten prooi aan de allereerste 51% -aanval in de cryptogeschiedenis, en het team doet er alles aan om de monetaire schade te minimaliseren.

Coinnest CEO gearresteerd wegens fraude, verduistering: Zowel voor banken als uitwisselingen zijn Zuid-Koreaanse functionarissen voorzichtig geweest om fraude en witwaspraktijken op slot te doen, en zoals de arrestaties van Coinnest suggereren, terecht.

Luis Cuende van Aragon over Blockchain Governance & Digitale jurisdictie: We hadden het voorrecht om een ​​gesprek te hebben met Luis Cuende, de oprichter en projectleider van Aragon, over de rol van blockchain bij het besturen van.

De opkomst van Blockchain-cursussen aan Amerikaanse topuniversiteiten: Blockchain vindt zijn weg naar computerwetenschappelijke syllabi in het hele land, dus we hebben deze curricula en de universiteiten die ze aanbieden bekeken.

Bitcoin verzenden vanuit een Ledger Nano S: Nogmaals, het lijkt misschien eenvoudig, maar hier is een kort overzicht voor het geval je het nodig hebt.

Crypto-nieuws uit de hele wereld

Koreaanse Exchange Execs worden getagd met verduistering: De CEO van Coinnest en zijn team worden vastgehouden door de Zuid-Koreaanse politie wegens “het verduisteren van miljarden gewonnen bedragen van de rekeningen van hun klanten en het overboeken naar die van henzelf”. In totaal hebben ze naar verluidt ongeveer $ 940.000 aan fondsen verduisterd.

Monex koopt Coincheck, treedt in de voetsporen van Circle: Monex, een Japanse internetmakelaardij, redt Coincheck met een buy-out van meerdere miljoenen dollars. Eind januari van dit jaar kreeg de beurs te maken met de duurste hack in de crypto-sfeer tot nu toe, en verloor ongeveer $ 530 mln aan NEM. Door de overname is Monex het tweede bedrijf dat dit jaar een beurs koopt, na Circle’s aankoop van Poloniex-beurzen.

De centrale bank van India laat alle cryptogerelateerde accounts vallen: Nee, India verbiedt cryptocurrencies niet, zoals sommige rapporten ten onrechte suggereerden. Dat gezegd hebbende, verbreekt de Centrale Bank van India alle banden met bedrijven, personen of organisaties die betrokken zijn bij cryptocurrencies. De bankautoriteit heeft het nieuws vrijgegeven in zijn “Verklaring over ontwikkelings- en regelgevingsbeleid” op 5 april, samen met zijn plannen om zijn eigen nationale cryptocurrency op de weg vrij te geven.

Verge wordt geraakt met 51% aanval, team besluit tot harde vork: Een primeur in het cryptocurrency-rijk, de populaire privacymunt Verge werd woensdag het slachtoffer van een netwerkaanval van 51%. Door gebruik te maken van Verge’s unieke PoW-consensus met meerdere algoritmen, bedroog de hacker het netwerk zodat hij / zij een blok per seconde kon minen met Scrypt. Nadat de hacker met ongeveer $ 1 mln aan XVG was weggegaan, plant het Verge-team een ​​hard fork om de verliezen te corrigeren.

We zullen morgen een nieuwe Qt-portemonnee voor Windows en Mac OS uitbrengen, samen met een gedetailleerde uitleg van de mining-exploit die we hebben aangepakt. bedankt iedereen voor hun geduld! We hebben GEEN give-away zoals hieronder te zien is, het is spam. #vergefam $ XVG

– vergecurrency (@vergecurrency) 6 april 2018

Japan ontwikkelt raamwerk voor ICO’s, kijkt naar legalisatie: De ICO-taakgroep van de Japanse overheid heeft een rulebook opgesteld om legale initiële muntenaanbiedingen in haar land mogelijk te maken. Op 5 april heeft de ICO Research Group een verslag doen van die groei lijkt te bevorderen en tegelijkertijd oplichting te voorkomen, stelt dat de “ICO [model] nog in de kinderschoenen staat en nog geen branchepraktijken heeft”, dus “[passende] regels moeten worden vastgesteld om [ICO’s] in staat te stellen het vertrouwen van het publiek te winnen en om uit te breiden als een gezonde en betrouwbare financieringsmethode. “

Zuid-Koreaanse bankreuzen blijven vriendelijk voor cryptocurrencies, OmiseGo: Zelfs terwijl Kookmin, de grootste bank van Zuid-Korea, cryptocurrency-diensten sluit, hebben Shinhan en Woori de armen opengehouden voor de beweging en haar beurzen. Shinhan is bijvoorbeeld begonnen met het testen van betalingen op het Ripple-netwerk, ontwikkelt portemonnee- en kluisdiensten voor koude opslag en is een strategisch partnerschap aangegaan met OmiseGo..

Eerste Lightning Network-app slaat toe in Google Play Store: Het is iets meer dan drie weken geleden dat Lightning Labs hun bèta voor het Lightning Network uitbracht, en ontwikkelaars hebben het druk gehad. ACINQ heeft op 4 april zijn Eclair-portemonnee, een implementatie van de LN, ‘een volgende generatie, Lightning-ready Bitcoin-portemonnee’ vrijgegeven die ‘kan worden gebruikt als een gewone Bitcoin-portemonnee en die ook goedkoop en direct verbinding kan maken met het Lightning Network. betalingen, ”aldus de technologie-startup.

Bitmain introduceert Ethash, een Ethereum-compatibele ASIC Miner: Op 3 april tweette de Chinese mijnbouwfabrikant Bitmain dat ze begonnen zijn met de productie van hun Ethash ASIC-mijnwerker. De ASIC zou gebruikers in staat stellen om Ethereum en een handvol Proof-of-Work altcoins te minen, en het bedrijf maakt reclame voor de hardware als ‘s werelds krachtigste en meest efficiënte EtHash ASIC-mijnwerker.’ Elk kost $ 800, ze zijn niet beschikbaar voor Chinese ingezetenen en kopers zijn beperkt tot één per bestelling. Ironisch genoeg accepteert het bedrijf alleen BCH of USD voor de bestellingen.

We zijn verheugd de Antminer E3 aan te kondigen, ‘s werelds krachtigste en meest efficiënte EtHash ASIC-mijnwerker.

Bestellimiet van één miner per gebruiker en niet beschikbaar in China.

Beperkte voorraad, bestel nu hier: https://t.co/Zfw3afjJHs# antminerE3 pic.twitter.com/SjHu2eUThp

– BITMAIN (@BITMAINtech) 3 april 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me