Deze week in cryptocurrency – Wekelijkse nieuwsoverzicht

The Big Bitcoin 10k (en 11k): Voor het geval je het gemist hebt, Bitcoin brak in bij de naderende 5-cijferige prijsclub $ 11.500,00 voordat u een tijdelijke duik neemt. Deze gedenkwaardige gebeurtenis werd ontvangen met een combinatie van gejuich vanuit de hele cryptocurrency-wereld en het geluid van mensen die zichzelf in het hoofd sloegen omdat ze niet eerder Bitcoin kochten.

En je krijgt een ATH, en je krijgt een ATH: Bitcoin bereikte niet alleen zijn nieuwe All-Time-High, maar ook een heleboel andere munten raakten hun ATH’s. Ethereum sloeg omhoog $ 520,00, Monero raakte hem aan $ 212,00, Dash snelde naar $ 826, en zelfs Litecoin slaagde erin door te breken in de $ 100 die naderden $ 104,00.

Trouble for Tether (vervolg): Vorige week beweerde Tether te zijn gehackt voor $ 30.950.000 USDT. Deze week hebben mensen de legitimiteit van Tether verder in twijfel getrokken en scepsis geuit over hun connectie met Bitfinex. Veel van deze zorgen zijn gericht op de snelle uitgifte van USDT en vragen zich af of Tether wel of niet over de activa beschikt om een ​​back-up te maken van de nieuwe uitgifte.. Charlie Lee, De oprichter van Litecoin bood aan om het probleem verder te onderzoeken.

Op de hoogte blijven van The Cryptos: De piek in de prijs van Bitcoin hielp het nummer omhoog schieten “Bitcoin” -zoekopdrachten voorbij die van “Kardashians”, wat in feite betekent dat meer mensen op zoek zijn naar Bitcoin-informatie dan Kardashians. Dit is opmerkelijk om twee redenen:

 1. Verwelkoming van de vroege meerderheid? Dit zet ons aan het denken over waar de populariteitssites van Bitcoin op de verspreiding van innovatieschaal. De Kardashians zijn een begrip, en Bitcoin zal dat waarschijnlijk ook snel genoeg zijn.
 2. Media volgt de aandacht. Dit zoekvolume zal niet onopgemerkt blijven door de media. We hebben grotere mediaorganisaties gezien zoals Barkrukken begin met het verspreiden van bitcoin-gerelateerde inhoud. Hoewel dit misschien niet de beste manier is om dit te doen, zal dit punt # 1 helpen versnellen.

bitcoin kardashians

Via Bloomberg

De IRS en Coinbase – Een haat-liefde-relatie: Een federale rechtbank in Californië heeft Coinbase bevolen om iedereen die heeft verkocht, verzonden of ontving meer dan $ 20.000 via hun Coinbase-accounts in één jaar tussen 2013 en 2015 aan de IRS. Coinbase schat dat de 14.355 gerapporteerde gebruikers voldeden aan de eisen van de overheid.

Hier zijn twee perspectieven op het verhaal:

 1. Crypto-uitwisselingen zullen onvermijdelijk botsen met regelgevende instanties. Door samen te werken met de IRS schept Coinbase een precedent dat op de lange termijn waarschijnlijk in het voordeel van crypto’s zal werken.
 2. Dit schiep een slecht precedent voor financiële privacy. Privacy is een enorm verkoopargument voor veel mensen in de cryptogemeenschap, en ze voelen zich terecht onrecht aangedaan door een overheidsinstantie die in hun administratie snuffelt.
 1. Een voorbehoud hier. Zelfs als iemand die zijn privacy enorm waardeert, is het belangrijk om de donkere kanten van financiële privacy te begrijpen en waarom het een probleem zou kunnen zijn in de ogen van de overheid. Het gaat dieper dan belastingen. Een enorm probleem doet zich voor wanneer de slechteriken crypto gaan gebruiken om slechterikdingen te financieren.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Deze week heeft het CoinCentral-team een ​​aantal nieuwe opwindende bronnen samengesteld:

Nieuwe cryptocurrency-gidsen gemaakt deze week:

 • Wat is Steem? – Lees meer over wat dit token, gekoppeld aan een revolutionair nieuw contentplatform, inhoudt.
 • Wat is BAT? – Een op blockchain gebaseerd digitaal reclametoken op basis van Ethereum.
 • Wat is QTUM – Een beginnershandleiding over een blockchain-technologie die de slimme contracten van Ethereum overbrugt bovenop de stabiele blockchain van Bitcoin
 • Recensie over de achtbaan – Inzicht in de wilde rit van de prijssprongen van deze week.
 • Ethereum-kranen – Ethereum maken door advertenties te bekijken, is het waard?

Meer cryptocurrency-nieuws van overal op internet

Welkom bij de grote competities, Kid: Amerikaanse toezichthouders gaf toestemming aan twee van ‘s werelds grootste financiële bedrijven, CME Group Inc. en Cboe Global Markets Inc., om Bitcoin-futures te laten handelen. Ze zijn van plan deze producten op 18 december op de lijst te zetten. CME gebruikt een aangepast referentietarief dat is gemaakt met Crypto-faciliteiten en CBOE gebruikt gegevens van Gemini. Dit is groot nieuws, want een notering aan deze twee beurzen opent de poorten voor een groot aantal nieuwe investeerders.

Nasdaq + Bitcoin: De in New York gevestigde transatlantische beursexploitant is van plan om in 2018 een op Bitcoin gebaseerd futures-contract te lanceren. Dit markeert gewoon weer een andere financiële organisatie die zijn tenen in het cryptowater dompelt en Bitcoin lauw omarmt..

PWC + Bitcoin? Een van ‘s werelds grootste accountantskantoren, PricewaterhouseCoopers (PWC), accepteerde voor het eerst bitcoin voor zijn diensten in Hong Kong. De voorzitter van PwC Asia-Pacific, Raymund Chao, merkte op: “Het is ook een indicatie dat bitcoin en andere gevestigde cryptocurrencies zich nu hebben ontwikkeld tot breder geaccepteerde vormen van afwikkeling.” Dit maakt PwC de tweede van de “Grote Vier” accountantskantoren die Bitcoin accepteert, zoals Ernst & Young (EY) versloeg hen door eind 2016 Bitcoin te accepteren in Zwitserland.

Wekelijkse Bitcoin Hater: De Bitcoin-hater-onderscheiding van deze week gaat naar Vanguard-oprichter Jack Bogle, die mensen waarschuwde om Bitcoin-like the Plague te vermijden. Hoewel de ‘oude garde vs. glanzende nieuwe enge technologie’ niets nieuws is, is het de moeite waard om op deze dingen te letten om te zien hoe meningen in de komende maanden veranderen.

Satoshi Teslamoto? Een gerucht deed de ronde dat Elon Musk eigenlijk de mysterieuze oprichter van Bitcoin is, Satoshi Nakamoto. Een voormalige SpaceX-stagiair schreef een Middelgrote post met enkele punten die niet zo erg waren.

 1. Grondige kennis van economie en cryptografie? Controleren.
 2. Master of C ++ (de taal waarin Bitcoin is geschreven)? Controleren.
 3. Polymath? Controleren.

Als dat waar is, zouden we ‘Bitcoin-maker’ kunnen toevoegen aan dit moderne cv van Ben Franklin met: SpaceX, Tesla, Solar City en Hyperloop.

McAfee zet zijn geld waar zijn mond is: Eerder dit jaar verklaarde de uitgesproken crypto-advocaat en cyberveiligheidsexpert John McAfee dat hij “zijn eigen lul op de nationale tv zou opeten” als de prijs van Bitcoin in 2020 niet $ 500.000 zou bedragen. In het licht van het feit dat Bitcoin deze week 10k zou bereiken, van opgelucht ademhalen en cruisen, verdubbelde McAfee en verhoogde zijn prijsdoel voor 2020 tot $ 1.000.000 USD.