Deze week in cryptocurrency – 23 februari 2018

Markt stijgt, markt daalt: Bij de gebruikelijke willekeurigheid van cryptovaluta nam de markt een lichte dip na het herstel van vorige week, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. We zien vanmorgen positieve prijsbewegingen en de 7-daagse grafiek laat groenere weiden aan de horizon zien.

Op het moment van publicatie zweeft de markt rond $ 460 miljard, een ongeveer $ 12 miljard daling van vorige week. Niet ideaal, maar het kan veel erger zijn.

Bitcoin: Bitcoin is de enige valuta in de top-tien die sinds vorige week in waarde is gestegen en meer heeft gewonnen dan $ 400. Tegen de huidige prijs van $ 10.457 is Bitcoin ongeveer gestegen 4% vanaf $ 10.478. SegWit-activering heeft transactiekosten die zo laag zijn als ooit, waardoor Bitcoin hoogstwaarschijnlijk tegen de zee van rood kon zwemmen.

Ethereum: Ethereum viel 18% de hele week door tot $ 800 voordat je dingen omdraait met een mooie hobbel aan het einde van de week. Het zit momenteel rond de $ 875.

Rimpeling: Ripple heeft nog steeds problemen met het herstellen van de crash van januari 10% deze week. De munt is nu geprijsd op iets meer dan $ 1, aanzienlijk minder dan het hoogste punt ooit van $ 3,65.

crypto-prijsgrafiek

Binnenlands nieuws

New York City neemt Silicon Valley over met allereerste ‘Blockchain-week’: New York City kondigde zijn allereerste “Blockchain Week” aan, die loopt van 11 mei tot en met 17 mei. Gebeurtenissen omvatten de consensus van de topconferentie over blockchaintechnologie, banenbeurzen en een hackathon. Volgens arbeidsmarktanalysebedrijf Burning Glas heeft NY meer vacatures op het gebied van blockchain dan San Francisco. New York City Economic Development Corporation Senior Vice President Anthony Hogrebe zegt: “Het doel is echt om die vlag te planten en een heel duidelijke boodschap te sturen … we willen uiteindelijk dat NYC de wereldwijde hoofdstad voor blockchain wordt”.

Wyoming beschouwt Pro Crypto Bills als Crypto Haven: De wetgevende macht van de staat Wyoming heeft een reeks wetsvoorstellen opgesteld die zouden helpen om blockchain-technologie naar de staat te brengen. Als ze worden aangenomen, zouden de rekeningen de belastingdruk op cryptocurrencies verminderen en ICO’s en cryptocurrency-uitwisselingen vrijstellen van gemeenschappelijke regelgevende wetten. De Canadese blockchain-startup BlockCrushr is al uitgebreid naar de staat, onder vermelding van “Wyoming is een van de beste plaatsen in de VS om zaken te doen.”

Wyoming crypto

De officiële regels van het Witte Huis komen niet snel: In een verklaring aan CNBC zei cybersecurity-coördinator Rob Royce van het Witte Huis: “ We zijn nog steeds absoluut aan het bestuderen en begrijpen wat de goede en slechte ideeën in die ruimte zijn. Dus ik denk niet dat het dichtbij is ”. Hoewel Royce gelooft dat er duidelijke voor- en nadelen zijn aan cryptocurrency, suggereert hij dat de grootste bedreiging voor cryptocurrency het criminele gebruik is en vindt hij de onomkeerbaarheid van Bitcoin-transacties “verontrustend”. Met creditcards en banken: “aankopen kunnen ongedaan worden gemaakt en het geld kan worden opgehaald”.

Crypto-donoren lopen voorop bij het bestrijden van de overname door Al: Wat gebeurt er als robots slimmer zijn dan wij? Zal het het einde zijn van het menselijk ras? Niet op de cryptogemeenschappen, die 66% van de donaties gaven die door het Machine Intelligence Research Institute werden ingezameld in zijn jaarlijkse fondsenwerving. De grootste donatie van dit jaar kwam van Ethereum-oprichter Vitalik Buterin, die $ 763.970 aan ETH schonk om de non-profitorganisatie te helpen het voortbestaan ​​en de vrijheid van het menselijk ras te beschermen.

MIRI

Oprichter van BitFunder zal jaren in de gevangenis doorbrengen voor fraudeurs: Op woensdag hebben het ministerie van Justitie (DOJ) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) BitFunder-oprichter Jon E. Montrol beschuldigd van oplichting van zijn exchange-gebruikers. De SEC beweert dat Montrol de cryptocurrency-uitwisseling exploiteerde zonder vergunning en valse balansverklaringen aan onderzoekers liet zien. Montrol heeft gebruikers ook niet verteld over een cyberaanval die meer dan 6.000 bitcoins van gebruikers heeft gestolen, vandaag meer dan $ 60 miljoen waard. Voor een genadeklap klaagde de oprichter, The DOJ Montrol aan van meineed en obstructie, waarop straffen van respectievelijk 5 en 20 jaar staan.

Tesla gehackt door enthousiaste Crypto Miners: Bij wat bekend staat als cryptojacking, krijgen hackers extra computerverwerkingskracht om munten te delven door software op andermans computers te installeren. Deze keer richtten cryptojackers zich op het cloud computing-platform van Tesla. Volgens een woordvoerster van Tesla was de kwestie binnen ‘uren’ opgelost en bleek dat ‘het eerste onderzoek er niet op wees dat de privacy van de klant of de veiligheid van het voertuig of de beveiliging op enigerlei wijze in gevaar was gekomen’.

tesla crypto hack

Amerikaanse wetgevers roepen de regering op om het voortouw te nemen bij blockchain-innovatie: In een brief afgeleverd aan de hoofden van de SEC door drie leden van de Congressional Blockchain Caucus (CBC), “de VS zou de thuisbasis moeten zijn van deze innovatie … om succesvol te zijn, is het absoluut noodzakelijk dat we een weloverwogen, flexibele en uniforme aanpak hanteren. aan regelgeving. ” De drie wetgevers voegden er ook aan toe dat de regering zich niet langer zo moet concentreren op onnodige zorgen, de SEC moet aanmoedigen “om voortdurende innovatie op de markt mogelijk te maken, en meer creatieve analyses moet maken van de manieren waarop cryptocurrencies kunnen worden gebruikt.”

Geheim handelsplatform haalt $ 34 miljoen op … door een 21-jarige: Op 21-jarige leeftijd leidt Taiyang Zhang het blockchain-bedrijf Republic Protocol bij de oprichting van “een cryptocurrency dark pool​De vraag naar dit type platform is toegenomen in de cryptocurrency-wereld, zodat walvissen (handelaren met veel geld) in staat zijn om “grote, privéorders op te lossen” en om veiligheidsredenen ervoor te zorgen dat “mensen niet worden gehackt, losgekocht , of erger. ”Zhang hoopt dat dit product ook een deel van de volatiliteit zal helpen verminderen die vaak gepaard gaat met het verhandelen van walvissen op de markt.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Wat is Aragon ?: Lees meer over deze gedecentraliseerde app en de missie waarmee iedereen een gedecentraliseerde organisatie kan opzetten en beheren.

Wat is DigixDAO ?: In deze beginnershandleiding zullen we bekijken hoe dit project van plan is een nieuwe cryptocurrency te creëren die wordt ondersteund door echte goudstaven.

Bitflyer Exchange-recensie: We beoordelen BitFlyer, het ‘s werelds grootste Bitcoin-uitwisseling actief in Japan, Europa en de Verenigde Staten.

IDEX Exchange-recensie: IDEX is een rijzende ster in de gedecentraliseerde uitwisselingsruimte, en als je EtherDelta leuk vindt maar merkt dat je geïrriteerd bent door het gebruik ervan, is het zeker de moeite waard om het uit te proberen.

Wat is Filecoin ?: Filecoin is een langverwachte gedecentraliseerde opslagoplossing. In 2017 werd het eerste muntenaanbod van Filecoin de grootste tokenverkoop in de geschiedenis, met $ 257 miljoen aan bijdragen.

Da Hongfei over de toekomst van Crypto en NEO: Achter zijn vriendschappelijke persoonlijkheid en openhartige grappen over zijn mollige en bescheiden vroege cryptocurrency-dagen schuilt een van de belangrijkste strategen achter een cryptocurrency met een historisch hoge marktkapitalisatie van meer dan $ 10,5 miljard.

Off to the Races: The Top Decentralized Storage World Het idee achter gedecentraliseerde opslag is dat gewone mensen een ongebruikt deel van hun harde schijfruimte kunnen huren in een peer-to-peer-netwerk. Dus wie zal de race winnen om de best gedecentraliseerde opslagoplossing te zijn??

Een interview met Kilian Rausch, productdirecteur bij Exchange Union: We spraken met Rausch op de Blockchain Connect-conferentie in San Francisco.

Wat is CRYPTO20 ?: CRYPTO20 (C20) is ‘s werelds eerste cryptocurrency-tokenized indexfonds, waardoor beleggers de diversificatievoordelen kunnen krijgen van het aanhouden van de twintig beste cryptocurrencies op de markt met het gemak en de eenvoud van het aanhouden van één token.

Wat is het Broodtoken ?: De Bread Token (BRD) biedt kortingen en aanvullende diensten bij het gebruik van de populaire Bread wallet-app, en Bread is de eerste cryptocurrency wallet die een loyaliteits- en klantbeloningsprogramma biedt.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Sorry Bitcoin, Iran houdt niet van jou: Volgens de bron “zegt de Centrale Bank van Iran dat ze samenwerkt met andere instellingen om een ​​nieuw mechanisme te ontwikkelen om digitale valuta in Iran te controleren en te voorkomen”. Het nieuws is niet verrassend, aangezien veel andere islamitische landen de afgelopen tijd cryptocurrency ‘onislamitisch’ hebben verklaard, in strijd met de moraliteit van de religie..

De Poolse centrale bank geeft toe om propaganda te maken in anti-crypto YouTube-campagnes: De Centrale Bank van Polen tilt “haters gonna hate” naar een geheel nieuw niveau en geeft naar verluidt ongeveer $ 27.000 uit om mensen weg te jagen van cryptocurrency met nepnieuws. Een video, die meer dan 500.000 keer is bekeken, toont een jonge man die al zijn geld verliest door in crypto te investeren en ‘beschamend’ zijn date in het restaurant niet kan betalen. Stop alsjeblieft met het verspillen van je geldbanken, crypto gaat nergens heen.

Poolse centrale bank

Wereldwijde GPU-tekorten als gevolg van mijnbouwcraze: Mijnwerkers van over de hele wereld wenden zich tot Aziatische markten in Hong Kong en Singapore voor goedkopere GPU’s, die nu worden verkocht voor het dubbele van hun waardeprijs als gevolg van de escalerende vraag. High-end grafische kaarten zijn een van de meest efficiënte manieren om cryptocurrency te minen, maar het beperkte aanbod van producten zorgt ervoor dat wanna-be-kopers de straten doorzoeken op zoek naar eerlijke deals.

Deze Zwitserse stad, genaamd “Crypto Valley”, bereidt zich voor op een financiële revolutie: Het kleine stadje Zug maakt naam als crypto-haven, mogelijk dankzij de hulp van Ethereum-uitvinder Vitalik Buterin die zich daar in 2014 vestigde. Gelegen op ongeveer 30 minuten van Zürich, staat de gemeenteraad van Zug inwoners toe om vergoedingen te betalen met bitcoin op haar registratiekantoor.

crypto valley zug

Frankrijk verbiedt crypto-advertenties en labelt ze als derivaten: De financiële toezichthouder van Frankrijk verklaarde donderdag dat “platforms die deze producten aanbieden, zich moeten houden aan de autorisatie- en bedrijfsgedragsregels … [en ze] mogen niet via elektronische middelen worden geadverteerd.” De verhuizing zou een mogelijk verbod kunnen betekenen op uitwisselingen in het land dat zich niet aanpast aan de recente regelgeving.

Werkt de Petro-munt voor Venezuela ?: Venezuela begon deze week met de verkoop van zijn officiële cryptocurrency genaamd “de petro”. Volgens de bron, “terwijl extreme inflatie de Venezolaanse bolívar naar beneden trekt, zijn voedsel en medicijnen schaars, misdaad is wijdverbreid en essentiële openbare diensten zijn gebukt onder de druk. Veel inwoners zijn het land al ontvlucht. ” In dat opzicht wordt de munt gezien als een laatste poging van de regering-Maduro om de economie van het land te helpen stabiliseren.

petro munt

$ 20 biljoen aan munten bijna verloren in Japanse Exchange Glitch: Gedurende een korte 20 minuten konden gebruikers van de Zaif-beurs gratis aankopen doen. Een gebruiker probeerde naar verluidt weg te komen met $ 20 biljoen aan munten, maar het bedrijf kon de munten snel terugkrijgen. Het bedrijf stelt dat er maar één klant is die met tokens is weggelopen en deze met succes naar een andere uitwisseling heeft gestuurd, en momenteel onderhandelt met de handelaar om ze terug te geven.

Zuid-Koreaanse functionarissen geloven dat collega is overleden aan crypto-stress: Hoofd economisch beleid bij het Bureau voor Coördinatie van het Regeringsbeleid, Jung Ki-joon, stierf deze week, en zijn collega’s zijn van mening dat “stress van het omgaan met de crypto-sector mogelijk heeft bijgedragen aan het veroorzaken van de hartaanval.” Hoewel vals spel is uitgesloten, is er iets vreemds aan het hoofd van de cryptocurrency-regulering in Zuid-Korea stierf voordat het aanstaande regelgevingskader voor cryptocurrency voor het land stierf.