Pertukaran Cryptocurrency Teratas 2018 untuk Pelabur A.S.

Perkara bergerak pantas dalam dunia crypto. Sama seperti duit syiling dapat menaikkan tangga lagu dalam beberapa jam atau hari, begitu juga pertukaran. Ambil Binance, sebagai contoh. Ia dengan cepat menjadi pertukaran yang paling banyak digunakan di dunia dalam masa kurang dari satu tahun. Dengan semua perubahan dan kekeliruan, sukar untuk mengikuti pertukaran cryptocurrency terbaik. Bagi mereka yang baru menggunakan ruang, mencari pertukaran yang anda suka dan percayai juga boleh menjadi cabaran dengan semua pilihan. Panduan ini memaparkan ciri utama pertukaran cryptocurrency teratas pada tahun 2018.

Kita harus menetapkan batasan pada panduan ini entah bagaimana, jika tidak, terlalu lama untuk berguna. Namun, untuk panduan ini, kami akan memberi tumpuan kepada pertukaran cryptocurrency teratas yang melayani warga A.S..

Tanpa basa-basi lagi, mari kita selami.

Pertukaran Fiat (USD)

Perkara pertama yang perlu anda lakukan sekiranya anda baru melabur atau ingin melabur lebih banyak wang dalam crypto adalah menukar mata wang fiat anda menjadi crypto. Bagi pelabur A.S., itu bermaksud mendeposit USD dengan pertukaran untuk mendapatkan BTC atau ETH.

Kami memanggil pertukaran yang menerima mata wang fiat “pintu masuk fiat.” Oleh kerana mereka berurusan dalam USD, mereka tunduk pada banyak peraturan dan mereka harus memenuhi syarat pelaporan dari agensi negeri dan persekutuan. Ini menjadikan pertukaran fiat lebih sukar untuk diatur daripada pertukaran crypto-ke-crypto.

Ini juga bermaksud bahawa pertukaran fiat biasanya mempunyai pasangan perdagangan yang terhad, kerana pasangan perdagangan tersebut diatur. Oleh itu, jika anda ingin membeli altcoin khusus, anda biasanya perlu membeli ETH atau BTC di pertukaran fiat dan kemudian memindahkan dana tersebut ke pertukaran crypto-to-crypto untuk membeli token yang anda mahukan.

Pertukaran cryptocurrency teratas untuk deposit USD ada di bawah.

Pangkalan Wang Syiling

Salah satu pilihan yang paling popular dan terkenal untuk transaksi USD. Coinbase beribu pejabat di San Francisco dan telah beroperasi sejak 2011. Umumnya dianggap selamat dan mempunyai lebih dari 13 juta pengguna. Namun, mereka terkenal kerana mempunyai beberapa bayaran tertinggi dari mana-mana pintu masuk fiat.

CoinMama

Sejak didirikan pada tahun 2013, CoinMama memimpin jalan sebagai laman web di mana anda boleh membeli crypto dengan kad kredit atau debit. Ini menjadikannya sangat mudah digunakan. Tidak seperti pertukaran lain, CoinMama adalah satu-satunya pasar yang membolehkan anda segera memindahkan dana ke dompet lain semasa pembelian. Mereka juga mempunyai bayaran yang agak tinggi, tetapi pengalaman sederhana menjadikannya mudah digunakan.

GDAX

GDAX adalah kakak Coinbase, yang dikendalikan oleh syarikat yang sama. Kami mengatakan kakak kerana antara muka dan fungsi GDAX menarik pelabur yang lebih maju daripada antara muka mesra Coinbase. Banyak peniaga yang berpangkalan di A.S. yang merupakan pelabur yang serius tertarik dengan GDAX.

Kraken

Kraken muncul di tempat yang hampir bersamaan dengan Coinbase pada tahun 2011. Ia juga berpusat di San Francisco, jadi mereka adalah saingan. Pengguna kelihatan sangat berpecah pada Kraken dengan beberapa orang memuji pengalaman lancar di platform sementara banyak yang lain menyifatkan perkhidmatan pelanggan dan ciri kereta.

CEX.io

CEX.io adalah pertukaran yang berpusat di London yang telah beroperasi sejak 2013. Mereka telah mendapat reputasi yang cukup baik selama bertahun-tahun kerana mesra pengguna dan dirancang dengan baik. Namun, baru-baru ini, terdapat masalah perkhidmatan pelanggan, jadi terus berhati-hati.

Bitcoin tempatan

LocalBitcoins bukan pertukaran kerana ia adalah laman web yang sesuai untuk orang yang ingin membeli dan menjual crypto di dunia nyata. Anda kemudian boleh bertemu secara langsung atau berdagang dalam talian melalui pelbagai kaedah pembayaran. Selagi anda melakukan usaha yang sewajarnya pada orang yang anda berniaga, LocalBitcoins adalah cara terbaik untuk memasuki crypto.

Setem Bit

BitStamp adalah salah satu pertukaran yang paling boleh dipercayai dengan beberapa yuran transaksi yang paling rendah. Berpusat di Luxembourg, ia telah wujud sejak tahun 2011.

Gemini

Gemini membezakan dirinya dengan sokongan pelanggannya yang jauh melebihi purata industri. Ia adalah pertukaran yang berpusat di New York, yang ditubuhkan pada tahun 2015 oleh kembar Winklevoss. Mereka tidak menawarkan banyak cryptocurrency dan deposit terhad kepada pemindahan bank, tetapi Gemini adalah salah satu pertukaran terbaik di luar sana untuk pemula.

BitFlyer

BitFlyer baru di A.S. tetapi tidak baru dalam dunia perdagangan cryptocurrency. Ia adalah salah satu pertukaran Bitcoin terbesar di dunia. Mereka belum dilesenkan di semua 50 negeri, tetapi mereka beroperasi di kebanyakan negara.

BitQuick

BitQuick berbeza dengan kebanyakan pertukaran di mana anda secara fizikal boleh memasukkan wang tunai ke akaun bank untuk membiayai pesanan anda. Struktur bukan tradisional ini menjadikannya agak berisiko untuk berniaga (kerana tidak ada pilihan tolak bayar), tetapi BitQuick pada umumnya mempunyai reputasi yang baik dalam komuniti.

Menyenangkan

Paxful berfungsi dengan cara yang serupa dengan LocalBitcoins, mewujudkan pasaran di mana pembeli dan penjual dapat bertemu dan bersetuju dengan syarat. Pertukaran dilancarkan pada tahun 2015 dan berpusat di Delaware. Walau bagaimanapun, bayaran untuk urus niaga boleh tinggi.

Pertukaran Crypto-to-Crypto

Setelah anda menukar kripto anda untuk fiat, anda ingin memindahkan dana anda yang baru diperoleh ke pertukaran dengan lebih banyak pilihan. Pertukaran Fiat biasanya tidak membawa mata wang khusus, jadi untuk mendapatkannya, anda akan menggunakan pertukaran crypto-to-crypto. Berikut adalah yang terbaik:

Binance

Kelajuan di mana Binance menjadi pertukaran crypto teratas di dunia sangat mengejutkan. Dalam beberapa bulan yang singkat, pasaran telah menguasai. Untuk alasan yang baik juga. Ia menawarkan banyak ciri, pasangan perdagangan, keselamatan, dan kecairan bersama dengan bayaran yang rendah. Binance Coinnya juga memberi insentif kepada perdagangan dan menurunkan yuran.

Bittrex

Bittrex berpusat di Seattle dan mereka mendapat reputasi kerana ingin mengikuti peraturan A.S. Mereka adalah pilihan yang selamat dan mapan untuk berdagang dengan sokongan pelanggan yang baik.

Cryptopia

Cryptopia dikenali sebagai pertukaran untuk niche perdagangan atau altcoin yang kurang popular. Mereka mempunyai bayaran yang rendah dan sokongan pelanggan yang baik. Namun, mereka tidak menerima Ethereum dan sifat pertukaran yang kecil bermaksud jumlah dagangan yang rendah.

KuCoin

KuCoin adalah pertukaran crypto yang berpusat di Hong Kong. Bahagian unik dari pendekatan mereka adalah mereka mengagihkan semula keuntungan dari operasi pertukaran melalui mata wang asli mereka, KuCoin Shares.

Poloniex

Poloniex adalah antara pertukaran cryptocurrency teratas di dunia. Namun, popularitinya semakin berkurang ketika menghadapi pesaing baru, masalah sokongan pelanggan, dan masalah penarikan.

Kesimpulannya

Itu adalah pertukaran cryptocurrency teratas untuk pelabur A.S. pada tahun 2018. Sekiranya anda menjumpai satu yang menarik minat anda, klik pautan untuk mengetahui lebih lanjut dalam ulasan pertukaran komprehensif kami. Kemudian, mendaftar di setiap laman web pertukaran biasanya mudah. Sekiranya anda baru menggunakan pelaburan kripto, pastikan anda membaca amalan terbaik untuk memastikan keselamatan kripto anda seperti menggunakan pengesahan dua faktor dan memindahkan syiling anda ke dompet peribadi setelah anda membelinya.