BRD, een veilige mobiele portemonnee voor cryptocurrency die wordt gebruikt door ongeveer twee miljoen gebruikers in 170 landen, kondigde zijn nieuwe samenwerking aan met Wyre, een toonaangevende betalingsprovider voor de blockchain-industrie. Deze samenwerking stelt BRD’s Amerikaanse klanten in staat om hun bankrekeningen rechtstreeks te koppelen en hun fiat veilig in te wisselen voor crypto. Met een bankoverschrijving genieten gebruikers ook van de laagste kosten bij het kopen van crypto. Deze nieuwe mogelijkheid wordt ondersteund door meer dan 1.700 Amerikaanse banken.

De samenwerking van BRD met Wyre is opmerkelijk omdat het BRD zal helpen bij het bereiken van zijn langetermijndoelstelling om de leidende mobiele financiële dienstenhub voor crypto-activa te worden.

“Met een waarde van meer dan $ 6 miljard aan crypto-activa onder bescherming van het merk BRD, hebben we bewezen de meest vertrouwde dienst in de branche te zijn”, aldus Adam Traidman, CEO en mede-oprichter van BRD. “We blijven ons in het bijzonder richten op het integreren van de beste betalingspartners met de laagste tarieven, zoals Wyre.”

“BRD is een van de beste teams in de ruimte. Ze geven prioriteit aan gebruikersbeveiliging en privacy, terwijl ze toch een zinvolle waarde toevoegen ”, aldus Michael Dunworth, CEO en medeoprichter van Wyre. “Zowel BRD als Wyre hebben enorm veel ervaring, en ik zou niet enthousiaster kunnen zijn over wat we in de loop van de tijd aan de gemeenschap zullen leveren.”

Het nieuws over lagere fiat-crypto-aankoopkosten is muziek in de oren van velen in de cryptocurrency-gemeenschap die traditioneel hoge creditcardkosten moeten betalen.

“We hebben consequent gehoord van Amerikaanse klanten over de frustraties met betrekking tot het gebrek aan innovatie en vereenvoudiging van huidige marktleiders, namelijk Coinbase”, zegt Aaron Lasher, Chief Strategy Officer en medeoprichter van BRD. “Terwijl meer goed gefinancierde spelers meer custodial en gecentraliseerd zijn geworden, is BRD onwankelbaar gebleven in zijn missie om de kernwaarde van de blockchain naar de massa te brengen: gedecentraliseerd en inclusief.”

De toegenomen groei van BRD volgt op een succesvolle Series B-verhoging van $ 15 in 2018. Volgens het persbericht heeft BRD in 2019 een van de snelste starts in de bedrijfsgeschiedenis behaald:

  • VERDUBBELD het aantal transacties in de eerste 4 maanden van 2019
  • VERDUBBELDE het aantal klanten dat crypto-activa uitwisselt in de eerste 4 maanden van 2019
  • TRIPLED het aantal bestaande, gratis gebruikers dat converteert naar premium exchange-klanten

BRD biedt consumenten en particuliere beleggers de eenvoudigste manier om aan de slag te gaan met bitcoin en cryptocurrencies. Klanten hebben flexibiliteit bij het doen van aankopen met creditcards, het controleren van rekeningen, contant geld of andere cryptocurrencies. BRD maakt ook gebruik van een toonaangevend beveiligings- en privacymodel dat zowel echt gedecentraliseerd is als de nieuwste beveiligingstechnologieën die beschikbaar zijn op mobiele platforms.

Met een geschatte waarde van meer dan $ 6 miljard aan crypto-activa die worden beschermd, geldt BRD als een van de meest vertrouwde mobiele wallets voor bitcoin en cryptocurrency. In het persbericht wordt hun toonaangevende wereldwijde ondersteuningsteam geprezen vanwege de gemiddelde responstijd van minder dan 90 minuten, waardoor vragen van klanten snel kunnen worden beantwoord.

De BRD-app kan worden gedownload van het App Winkel of Google Play. Voor meer informatie kunt u terecht op BRD op www.BRD.com.

Over BRD

BRD is een wereldwijd bedrijf dat door blockchain ondersteunde financiële diensten naar de mobiele generatie brengt. BRD biedt consumenten een eenvoudige en veilige manier om hun digitale activa te kopen en te beschermen. BRD werd opgericht in 2015 en heeft zijn hoofdkantoor in Zürich, Zwitserland. BRD is een door durfkapitaal gesteund bedrijf dat $ 55 miljoen USD heeft opgehaald bij investeerders die zich richten op bankieren, FinTech en blockchain.

De crypto-apps van BRD zijn beschikbaar voor zowel iOS als Android in meer dan 171 landen. Met meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd heeft BRD naar schatting $ 6 miljard aan crypto-activa onder bescherming verzameld en is het een van de snelstgroeiende blockchain-enabled financiële apps voor alledaagse consumenten (een Top 10 Finance-app in 71 landen).

Over Wyre

Wyre is een toonaangevende infrastructuuraanbieder in crypto. Na het verhandelen van meer dan $ 3,5 miljard aan cryptocurrency-activa en het voltooien van meer dan $ 1 miljard aan commerciële FX-betalingen met behulp van crypto als een spoor, heeft Wyre een gevestigd netwerk van relaties met toonaangevende banken, beurzen en gedecentraliseerde partners. Klanten kunnen wereldwijd onmiddellijk fiat naar crypto converteren in meer dan 50 landen, in 8 verschillende fiat-valuta’s en 3 cryptocurrencies met behulp van de API van Wyre.

Wyre richt zich op compliance, wettelijke licenties, liquiditeit en betalingsverwerking om hun partners te helpen tools op de blockchain te creëren.

Het bovenstaande persbericht is een gesponsorde post die voldoet aan onze redactionele richtlijnen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me