Bittrex pregled

Bittrex je jedna od najbrže rastućih svjetskih burzi kripto valuta. U ovome Bittrex pregled pokriti ćemo:

 • Kako kupiti na Bittrexu
 • Ograničenja povlačenja
 • Naknade za trgovanje
 • Sigurnost osobnog računa
 • Sažetak
 • Bittrex pregled: ključne informacije

  Bittrex nudi korisnicima stotine parova za trgovanje kriptovalutama u Bitcoinu, Ethereumu i USDT. Trenutno Bittrex ne nudi fiat parove za trgovanje (parovi koji uključuju USD, EUR, GBP, itd.).

  Međutim, nekim korisnicima omogućuju kupnju Bitcoina, Ethereuma ili USDT-a putem bankovne doznake. Da biste koristili njihove mogućnosti kupnje putem devizne doznake, morate imati “poboljšani potvrđeni” račun i kupiti iznos vrijedan 10.000 USD ili veći.

  (Ako želite kupiti manju količinu kriptovalute s fiat valutom, u ovom članku potražite dodatne mogućnosti.)

  Razmjena je pokrenuta početkom 2014. Kao američka tvrtka Bittrex izjavili su da se obvezuju slijediti sve zakone i propise koje zahtijevaju američka vladina tijela. Više o tome kako to utječe na trgovce možete saznati u odjeljku “Ograničenja” u nastavku.

  Bittrex vs Poloniex

  Poloniex je najveći suparnik Bittrexa. Obje burze trenutno nude širok izbor BTC, ETH i USDT trgovačkih parova.

  U siječnju 2017. godine Poloniex je imao procijenjenih 4,7 puta više posjetitelja od Bittrexa, prema similarweb. U lipnju 2017. godine Poloniex je imao nešto manje od 2 puta više posjetitelja od Bittrexa. Postoje razni čimbenici koji čine Bittrex boljom opcijom za trgovce kriptovalutama, istaknuti u sljedećim odjeljcima.

  Korisnička podrška

  Kao dvije najveće svjetske burze kriptovaluta, koje rastu brzim tempom, obje web stranice suočene su s velikim brojem ulaznica za podršku. Prirodno, ovo je opteretilo resurse obje web stranice, međutim Bittrex je puno bolje podnio rast.

  Poloniex ima vrlo velik broj korisnika koji se žale na lošu korisničku podršku. Na forumima i oglasnim pločama naći ćete mnogo korisnika koji tvrde da nisu dobili odgovor tjednima ili čak mjesecima od njihove podrške. To je također iskustvo nekih djelatnika Coin Central-a i prijatelja osoblja.

  S druge strane, Bittrex ima daleko manje pritužbi zajednice. Osobno također nikada nismo imali problema s podrškom za Bittrex. Oni su također daleko aktivniji na društvenim mrežama, brzo objavljivanje ažuriranja i relevantnih vijesti za korisnike.

  Dostupne kriptovalute i trgovinski parovi

  Ako želite trgovati širokim spektrom manje popularnih kripto valuta, tada Bittrex opet izlazi naprijed. Bittrex trenutno nudi više od 250 trgovačkih parova, dok Poloniex nudi manje od 100. Bittrex je također u posljednje vrijeme daleko aktivniji u dodavanju novih kripto valuta na njihovu razmjenu.

  Bittrex vs Poloniex: Konačna presuda

  Po mom mišljenju, Bittrex je jasni pobjednik u bitci Bittrex protiv Poloniexa. Oni nude daleko bolju korisničku uslugu i nude mnogo više trgovačkih parova korisnicima.

  Kako kupiti na Bittrexu

  Primarni cilj Bittrexa je omogućiti korisnicima da trguju kriptovalutama za druge kriptovalute. Ako želite kupiti kriptovalute za fiat valutu (USD, EUR itd.), Bittrex ima postupak za to, ali zahtijeva pojačanu provjeru računa i minimalnu kupnju od 10 000 USD.

  Ako pokušavate kupiti svoju prvu kriptovalutu, Coinbase ili neka druga opcija vjerojatno će više odgovarati vašim potrebama. Zatim možete koristiti kriptovalutu koju kupite za trgovanje na Bittrexu, kao što je prikazano u vodiču u nastavku.

  Kako koristiti Bittrex za trgovinu kriptovalutama

  U ovom odjeljku pokazat ću vam korak po korak vodič za trgovanje na Bittrexu.

  1) Idite na Bittrex.com i kliknite “PRIJAVA”

  Ako još nemate račun, vezu za prijavu možete pronaći ovdje.

  Bittrex Stvori račun

  2) Prijavite se

  Sve što je u početku potrebno za stvaranje računa je adresa e-pošte i lozinka.

  Obrazac za prijavu za Bittrex

  Tada ćete morati potvrditi svoju adresu e-pošte klikom na vezu poslanu s Bittrexa na vašu e-poštu. Nakon što to napravite, moći ćete se prijaviti.

  3) Deponirajte svoju kriptovalutu

  Kada se prvi put prijavite, vidjet ćete popis svih Bittrexovih tržišta. Idite na stranicu “Novčanici” da biste položili kriptovalutu po vašem izboru.

  Tržišta razmjene Bittrex

  Bittrex vam trenutno omogućuje polog i trgovinu s preko 250 kripto valuta. Pomoću trake za pretraživanje možete pronaći kriptovalutu koju želite položiti. Zatim kliknite ikonu plus.

  Bittrex novčanici

  Pojavit će se polog koji vam omogućuje generiranje adrese za polog.

  Generirajte adresu Bittrex novčanika

  Sada će se prikazati adresa za polog. Preporučuje se da prvo položite mali iznos kako biste bili sigurni da sve funkcionira ispravno. Možete uplatiti slanjem kriptovalute na datu adresu iz vašeg postojećeg novčanika.

  Adresa za polog Bittrex

  4) Depozit ćete primiti nakon što ga verificira Blockchain

  Depoziti zahtijevaju brojne potvrde blockchaina prije nego što postanu dostupni za trgovinu. Broj potrebnih potvrda ovisi o tome koju kriptovalutu deponirate.

  Bittrex na čekanju

  5) Pronađite trgovački par kojim želite trgovati

  Nakon što je vaš depozit dostupan za trgovanje, pronađite trgovinski par kojim želite trgovati na stranici Market. U ovom ću primjeru trgovati Ethereumom za Dash.

  Bittrex Pronađi trgovački par

  6) Pošaljite narudžbu

  Stranica trgovačkog para daje vam puno informacija o paru kojim želite trgovati.

  U osnovne svrhe trgovanja, Knjiga narudžbi najvažniji je odjeljak na koji treba obratiti pažnju. Koristite ga za pregled svih narudžbi za kupnju (ponude) i prodaje (zahtjeva) koje su postavili korisnici Bittrexa.

  Odaberite željeni broj “Jedinica” i željenu cijenu. Ne postoji jamstvo da će vaša narudžba biti ispunjena ako je ispod cijene “Pitaj”. Postavljanjem ograničenog naloga za kupnju obvezujete se da ćete kupiti iznos unesene kriptovalute, po cijeni koju ste unijeli ili ispod nje.

  Kako kupiti kriptovalute na Bittrexu

  Morat ćete potvrditi svoju narudžbu prije nego što je postavite. Međutim, možete otkazati narudžbe koje se ne ispunjavaju.

  Potvrdite kupnju na Bittrexu

  7) Dovršena narudžba i povlačenja

  Nakon što je vaša narudžba ispunjena, kripto valuta koju ste kupili bit će dostupna u vašem Bittrex novčaniku. Možete ga povući klikom na ikonu minus. U odjeljku “Ograničenja” u nastavku možete saznati koliko možete povući s Bittrexa.

  Kako odustati od Bittrexa

  Unesite iznos koji želite podići i adresu na koju želite poslati vaše povlačenje.

  Ograničenja povlačenja

  Da biste mogli podizati novac, vaš račun mora biti potvrđen. Osnovna provjera, koja vam omogućuje podizanje do 3 BTC protuvrijednosti dnevno, obično je vrlo jednostavan postupak. Pogledajte ovu snimku zaslona s Bittrex web mjesto za više detalja.

  Ograničenja povlačenja Bittrexa

  Nema ograničenja za iznos koji možete položiti ili trgovati.

  Naknade za trgovanje

  Sve trgovine dalje Bittrex imaju proviziju od 25%.

  Sigurnost osobnog računa

  Google Autentifikator može se i treba koristiti za zaštitu vašeg računa. Omogućivanjem ovog oblika dvofaktorske autentifikacije morat ćete ga koristiti prilikom prijave ili povlačenja sredstava.

  Sažetak pregleda Bittrex

  Da rezimiram ovo Bittrex pregled, evo mojih prednosti i nedostataka za ovu razmjenu kriptovaluta.

  Pros

  • 250+ trgovačkih parova.
  • Bolja korisnička podrška od glavnog suparnika Poloniexa.
  • Lako je postići osnovnu provjeru računa.

  Protiv

  • Ako želite koristiti fiat valutu, Bitcoin, Ethereum i USDT možete kupiti samo ako kupite više od 10.000 USD.
  • Ako se nadate da ćete kupiti manju količinu kriptovalute koristeći fiat, isprobajte ove web stranice.
 • Nije dostupno trgovanje fiat-om.
 • Sve u svemu, Bittrex izvrsna je web stranica za česte trgovce ili korisnike koji žele kupiti nejasne kriptovalute. Za novopridošle kriptovalute, koji žele kupiti svoju prvu kriptovalutu, trebali biste odabrati drugu opciju.