Gemini su 2015. godine osnovali Tyler i Cameron Winklevoss (sukreatori Facebooka). Unatoč tome što su lansirani nedavno od većine svojih konkurenata, Gemini su brzo stekli ogroman postotak tržišta trgovanja kriptovalutama. U ovome Blizanci Pregled, Pokazat ću vam prednosti i nedostatke ove razmjene.

Blizanci: Ključne informacije

U industriji koja brzo raste, mnoge su se burze trudile pratiti sve veće potrebe za korisničkom podrškom. Sada poznati po svojoj daleko iznadprosječnoj korisničkoj podršci, Gemini su se odvojili od paketa.

Još jedna prednost Blizanaca su njihove brze i za početnike usluge. Za razliku od većine burzi, Gemini vam omogućuje da započnete trgovanje čim uplatite putem bankovne doznake. Iako ne možete odustati od razmjene dok se vaš depozit ne obradi u potpunosti, to vam omogućuje kupnju prvog Bitcoina ili Ethereuma odmah nakon polaganja.

Kako koristiti Blizance za kupnju Bitcoina i Ethereuma

U nastavku ćemo vam pokazati postupak izrade računa Gemini i kupnje kriptovalute putem bankovne doznake.

1) Prijavite se

Registracija za Blizance sam po sebi je postupak u više koraka.

Prijava na Blizance

Nakon što potvrdite svoju e-poštu, proći ćete kroz postupak registracije za Blizance. Morat ćete:

  • Unesite svoje mjesto i telefonski broj, a zatim omogućite dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA). 2FA će vam pomoći da zaštitite svoj račun, zahtijevajući dodatni kôd prilikom prijave.
  • Dodajte bankovni račun koji želite koristiti za polog. Bankovni prijenosi i žiri jedini su način pologa koji su trenutno prihvaćeni u Gemini.
  • Potvrdite svoj identitet prijenosom vašeg osobnog dokumenta. To zahtijevaju gotovo sve burze kriptovaluta koje korisnicima omogućuju polaganje, povlačenje i trgovanje fiat valutama (USD, EUR, GBP, itd.). Potrebno je da se razmjene pridržavaju različitih državnih propisa. Ova provjera može potrajati i nekoliko dana u vrijeme velikog broja prijava.

Geminijev postupak registracije u više koraka

2) Položite sredstva Blizancima

Nakon što se vaš račun stvori i potvrdi, vrijeme je za polog. Kroz izbornik dođite do Prijenosa sredstava > Položite na razmjenu > Bankovni prijenos. Unesite iznos koji želite položiti (ograničeno na 500 USD ako koristite bankovni prijenos).

položiti na blizance

Kada koristite bankovni prijenos, vaš će polog odmah biti dostupan za trgovanje.

Polog za blizance

3) Kupite Bitcoin i / ili Ethereum

Kroz izbornik dođite do para kojim želite trgovati. Ako želite kupiti Bitcoin, išli biste na Buy > BTC / USD.

Unesite cijenu i količinu za narudžbu za kupnju. Također možete odabrati a tržišni poredak, koji se “odmah popunjava protiv naloga za odmor”.

Kupi na Blizancima

Nakon završetka kupnje, sada ćete na svom računu imati Bitcoin. Imajte na umu da ne možete podići novac dok vaš bankovni prijenos ne završi s obradom, iako Bitcoin koji ste kupili na burzi možete prodati.

Zadržavanje povlačenja Blizanaca

Jesu li Blizanci sigurni?

Ako čitate ovu recenziju o Blizancima, sigurnost Geminija vjerojatno je jedna od vaših glavnih briga. Ukratko, čini se da su Blizanci jedna od najsigurnijih burzi kriptovaluta. U nastavku ću ispitati kako Gemini ima tri ključna aspekta sigurnosti bilo koje razmjene kriptovaluta.

Legitimnost tvrtke

Kao burza kriptovaluta sa sjedištem u New Yorku, Gemini je u potpunosti reguliran i usklađen sa svim potrebnim regulatorima.

Gemini Trust Company, LLC regulirano je od strane New York State Departmenta za financijske usluge (NYSDFS). To zahtijeva da ispune zahtjeve za kapitalizaciju, poštivanje propisa, sprječavanje pranja novca, zaštitu potrošača i kibernetsku sigurnost postavljene od strane NYSDFS.

Korisnici se također mogu utješiti da su tvrtku osnovali blizanci Winklevoss. Nakon sukreiranja Facebooka i veslanja na Olimpijskim igrama, Tyler i Cameron Winklevoss uložili su u brojne uspješni startupi.

Sigurnost sredstava

Blizanci poduzimaju različite korake kako bi osigurali da se sredstva kupaca čuvaju sigurno.

Većina sredstava kriptovaluta pohranjena je u izvanmrežnom hladnjaku, a ne u vrućim novčanicima. Multi-Signature tehnologija koristi se za uklanjanje pojedinačnih točaka kvara. Ovi izvanmrežni novčanici pohranjeni su u više zaštićenih objekata. Možete saznati više o Ovdje blizanci.

Fiatovi fondovi osigurani su od FDIC-a, do 250.000 američkih dolara. Ta su sredstva odvojena od operativnih fondova tvrtke.

Sigurnost osobnog računa

Gemini zahtijeva od svih korisnika da omoguće dvofaktorsku provjeru autentičnosti, koja će se koristiti kao drugi kod prilikom prijave i povlačenja. Kao 2FA metode možete koristiti SMS tekstove ili Authy App.

Podržane zemlje

Korisnici usluga Blizanaca u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Portoriku, Hong Kongu, Južnoj Koreji i Singapuru.zemlje podržane od blizanaca

Ograničenja pologa

  • Bankovni prijenos 500 USD dnevno, 15 000 USD 30 dana.
  • Bankovni prijenos neograničen.
  • Kriptovaluta neograničena.

Ograničenja povlačenja

  • Bankovni prijenos 100 000 USD dnevno.
  • Bankovna žica neograničena.
  • Kriptovaluta neograničena.

Naknade

Depoziti i isplate nemaju naknade za Blizance.

Trgovanje na burzi dolazi s naknadom, ali obično je tako 0,25% ili niže.

Sažetak pregleda Blizanaca

Gemini je metoda kupnje Bitcoina i Ethereuma s niskom naknadom. Tvrtka je brzo izgradila veliku reputaciju u zajednici kriptovaluta, dijelom i zbog njihove natprosječne korisničke usluge.

Glavni nedostaci Blizanaca su ograničeni načini depozita i dostupne kriptovalute.

Ovdje možete istražiti druge najbolje ocijenjene opcije razmjene.