Pregled Coinmama

S obzirom na to da kriptovalute poput Bitcoina i Ethereuma nastavljaju rasti kako u popularnosti, tako i u cijeni, sve više ljudi želi se dočepati stvari. Kako se povećavala potražnja, tako su postavljena brojna prodajna mjesta kako bi se zadovoljile gužve željne kriptografije. Jedan od tih je Coinmama – web mjesto na kojem možete brzo kupiti Bitcoin i Ethereum koje smo pregledali u nastavku.

Pregled Coinmama: ključne informacije

Osnovana 2013. godine, Coinmama je dugogodišnji izbor za potrošače koji žele brz način kupnje kriptovaluta putem kreditne / debitne kartice. Tvrtka je prva ponudila ovaj način plaćanja i brzo je rasla kao rezultat ove pristupačnosti. Stranica je dostupna za gotovo sve, opslužuje 226 zemalja i većinu američkih država.

Za razliku od burzi kao što su Kraken ili GDAX, Coinmama je prodajno mjesto samo za kupnju koje služi potrošačima koji žele kupiti glavne kriptovalute (Bitcoin i Ethereum) i poslati ih u svoj odabrani novčanik. Cijena se temelji na trenutnim tržišnim vrijednostima, a Coinmamina naknada od 6,15% uključuje ovu cijenu. Za transakcije kreditnom / debitnom karticom, obrađivač plaćanja naplatit će dodatnih 5,65% naknade za uslugu. Prema njihovim često postavljanim pitanjima, korisnici će uskoro moći prodavati kriptovalute na Coinmami.

Kako koristiti Coinmama za kupnju kriptovaluta

1) Registrirajte se i potvrdite svoju adresu e-pošte

Ispunite obrazac za registraciju na početnoj stranici www.coinmama.com. Trebat će vam valjana adresa e-pošte, lozinka, puno ime i država prebivališta. Primit ćete e-poruku od Coinmame koja vas usmjerava na vezu za provjeru.

Račun Coinmama registra

2) Pošaljite potrebne podatke i dokaz o identifikaciji

Idite na ‘Moj račun’ i kliknite karticu ‘Potvrdi svoj račun’. Morat ćete popuniti podatke o prebivalištu i telefonski broj. Potreban je i dokaz o valjanoj državnoj iskaznici – prihvaćaju se putovnica, vozačka dozvola ili nacionalna osobna iskaznica. Prenesite slike prednje i stražnje strane:

Coinmama Potvrdite svoj račun

3) Kupite svoju kriptovalutu

Nakon što je vaš ID prihvaćen, možete kupiti Bitcoin i Ethereum odlaskom na karticu ‘Kupi Bitcoin / Ethereum’. Odaberite iznos koji želite kupiti i navedite adresu novčanika (više informacija o novčanicima dostupno je ovdje). Nakon što unesete podatke o plaćanju i oni budu prihvaćeni, vaša će kripto valuta odmah biti poslana u navedeni novčanik.

Je li Coinmama sigurna?

Kada se bavite financijskim transakcijama na mreži, važno je koristiti web mjesto koje je sigurno i sigurno. Coinmama je renomirana tvrtka sa sigurnom web stranicom koju štite Trust Guard i Comodo. Oba stručnjaka za sigurnost potvrdila su da se 256-bitna SSL enkripcija aktivno koristi na stranicama koje sadrže privatne podatke.

Legitimnost tvrtke

Coinmama je vlasništvo NBV International s.r.o. – tvrtka kći New Bit Ventures Ltd – tvrtka # 514907880. New Bit Ventures Ltd registrirano je kao Money Money Business kod FinCEN-a – pogledajte certifikat ovdje.

Sigurnost osobnog računa

Coinmama trenutno ne nudi dvofaktorsku autentifikaciju. Za maksimalnu sigurnost koristite lozinku koja sadrži mala i velika slova, kao i brojeve i simbole.

Korisnička podrška

Možete kontaktirati Coinmamin tim za podršku na [e-pošta zaštićena] – član osoblja trebao bi biti u kontaktu u roku od 24 sata. Za odgovore na česta pitanja možete otići na https://www.coinmama.com/faq koji bi trebao riješiti sve opće upite. Na web mjestu postoji i interaktivna funkcija “Pomoć” (koja se nalazi u donjem desnom dijelu stranice) gdje možete tražiti potrebne informacije. Korisnici društvenih mreža mogu kontaktirati Coinmama putem svojih Facebook stranica.

Ograničenja

Iznosi kupnje ovise o razini provjere. Razina 1 zahtijeva dokaz jedne važeće državne iskaznice i omogućuje ukupnu kupnju do 10.000 USD. Razina 2 zahtijeva sekundarni ID učitan zajedno s računom za komunalne usluge ili selfieom koji držite osobni dokument – maksimalno ograničenje povišeno je na 50 000 USD za ovu razinu. Za neograničene iznose kupnje morate se obratiti [e-pošta zaštićena] zatražiti provjeru razine 3.

Minimalna kupnja je 60 USD. Postoje i dnevna i mjesečna ograničenja za sve korisnike – prvi je ograničen na 5.000 USD / EUR, dok je drugi ograničen na 20.000 USD / EUR. Dnevna ograničenja traju 24 sata od dana narudžbe.

Coinmama trenutno ne nudi razmjenu, pa korisnici koji žele prodati svoju kriptovalutu ili je povući jer je fiat novac mora prebaciti drugdje.

Podržane zemlje

Coinmama posluje u 226 zemalja širom svijeta, što ga čini jednim od najrasprostranjenijih web mjesta za kupnju kriptovaluta. Samo stanovnici SAD-a u sljedećim državama mogu koristiti svoje usluge: Arizona, Kalifornija, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Maryland, Michigan, Missouri, Montana, Nevada, New Jersey, New Mexico, Sjeverna Karolina , Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia i Wisconsin. Potpuni popis zemalja koje ispunjavaju uvjete kliknite ovdje.

Sažetak pregleda Coinmama

Istinito Slogan Coinmame, koristeći njihovu web lokaciju, zasigurno je jedan od najlakših načina za kupnju digitalne valute. Za korisnike koji brzo žele kupiti Bitcoin ili Ethereum putem kreditne / debitne kartice i izbjeći duga čekanja na bankovne transfere, dobar je izbor. To što je vaša digitalna valuta odmah poslana u vlastiti novčanik, a ne na web mjestu, također je velika pozitiva. Za kupce zainteresirane za kupnju manje poznatih kriptovaluta, kupnju velikih iznosa ili aktivno trgovanje, bolje je da krenete na burzu.