Kajian Bittrex

Bittrex adalah salah satu pertukaran cryptocurrency yang paling pesat berkembang di dunia. Di dalam ini Kajian Bittrex kami akan merangkumi:

 • Cara Membeli di Bittrex
 • Had Pengeluaran
 • Yuran Perdagangan
 • Keselamatan Akaun Peribadi
 • Ringkasan
 • Ulasan Bittrex: Maklumat Utama

  Bittrex menawarkan kepada pengguna beratus-ratus pasangan perdagangan cryptocurrency dalam Bitcoin, Ethereum, dan USDT. Pada masa ini Bittrex tidak menawarkan pasangan perdagangan fiat (pasangan yang merangkumi USD, EUR, GBP, dll).

  Namun, mereka membenarkan beberapa pengguna membeli Bitcoin, Ethereum, atau USDT melalui transfer bank. Untuk menggunakan pilihan pembelian melalui kawat, anda mesti mempunyai akaun “disahkan disempurnakan” dan membeli jumlah bernilai $ 10,000 atau lebih tinggi.

  (Sekiranya anda ingin membeli jumlah cryptocurrency yang lebih kecil dengan mata wang fiat, baca artikel ini untuk lebih banyak pilihan.)

  Pertukaran ini dilancarkan pada awal tahun 2014. Sebagai syarikat yang berpangkalan di A.S., Bittrex telah menyatakan komitmen mereka untuk mengikuti semua undang-undang dan peraturan yang diperlukan oleh badan pemerintah A.S.. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana ini mempengaruhi peniaga di bahagian “had” di bawah.

  Bittrex vs Poloniex

  Poloniex adalah saingan terbesar Bittrex. Kedua-dua bursa pada masa ini menawarkan pelbagai jenis pasangan perdagangan BTC, ETH, dan USDT.

  Pada Januari 2017, Poloniex mempunyai pengunjung sebanyak 4.7 kali lebih banyak daripada Bittrex, menurut web serupa. Pada bulan Jun 2017, Poloniex mempunyai pelawat kurang dari 2 kali ganda berbanding Bittrex. Terdapat pelbagai faktor yang menjadikan Bittrex pilihan yang lebih baik untuk pedagang cryptocurrency, yang digariskan dalam bahagian berikut.

  Sokongan pengguna

  Sebagai dua pertukaran cryptocurrency terbesar di dunia, yang berkembang dengan pesat, kedua-dua laman web berhadapan dengan sebilangan besar tiket sokongan. Secara semula jadi, ini telah membebankan sumber kedua-dua laman web ini, namun Bittrex telah menangani pertumbuhan dengan lebih baik.

  Poloniex mempunyai sebilangan besar pengguna yang mengadu tentang sokongan pelanggan yang buruk. Di seberang forum dan papan pesanan, anda akan menemui banyak pengguna yang mengaku tidak mendapat sambutan dalam beberapa minggu atau bahkan berbulan-bulan dari sokongan mereka. Ini juga merupakan pengalaman beberapa kakitangan Coin Central dan rakan-rakan kakitangan juga.

  Bittrex, sebaliknya, mempunyai kurang banyak aduan daripada masyarakat. Kami secara peribadi juga tidak pernah menghadapi masalah dengan sokongan Bittrex. Mereka juga jauh lebih aktif di media sosial, dengan cepat menghantar kemas kini dan berita yang relevan untuk pengguna.

  Cryptocurrencies dan Pasangan Dagangan yang tersedia

  Sekiranya anda ingin memperdagangkan pelbagai jenis cryptocurrency yang kurang popular, Bittrex sekali lagi muncul di hadapan. Bittrex kini menawarkan lebih daripada 250 pasangan perdagangan, sementara Poloniex menawarkan kurang dari 100. Bittrex juga jauh lebih aktif dalam menambahkan cryptocurrency baru ke bursa mereka akhir-akhir ini.

  Bittrex vs Poloniex: Keputusan Akhir

  Pada pendapat saya, Bittrex adalah pemenang yang jelas dalam pertempuran Bittrex vs Poloniex. Mereka menawarkan perkhidmatan pelanggan yang jauh lebih baik dan menawarkan lebih banyak pasangan perdagangan kepada pengguna.

  Cara Membeli di Bittrex

  Matlamat utama Bittrex adalah untuk membiarkan pengguna menukar cryptocurrency untuk cryptocurrency lain. Sekiranya anda ingin membeli cryptocurrency untuk mata wang fiat (USD, EUR, dll), Bittrex mempunyai proses untuk melakukan ini, tetapi memerlukan pengesahan akaun yang dipertingkatkan dan pembelian minimum $ 10,000.

  Sekiranya anda ingin membeli cryptocurrency pertama anda, Coinbase atau pilihan lain mungkin lebih sesuai dengan keperluan anda. Anda kemudian boleh menggunakan cryptocurrency yang anda beli untuk berdagang di Bittrex, seperti yang ditunjukkan dalam panduan di bawah.

  Cara Menggunakan Bittrex untuk Berdagang Cryptocurrency

  Di bahagian ini, saya akan menunjukkan kepada anda panduan langkah demi langkah untuk berdagang di Bittrex.

  1) Pergi ke Bittrex.com dan klik “MASUK”

  Sekiranya anda belum mempunyai akaun, anda boleh mendapatkan pautan untuk mendaftar di sini.

  Bittrex Buat Akaun

  2) Daftar

  Yang awalnya diperlukan untuk membuat akaun adalah alamat e-mel dan kata laluan anda.

  Borang Pendaftaran Bittrex

  Anda kemudian perlu mengesahkan alamat e-mel anda, dengan mengklik pautan yang dihantar dari Bittrex ke e-mel anda. Selepas melakukan ini, anda akan dapat log masuk.

  3) Deposit Cryptocurrency anda

  Semasa pertama kali anda log masuk, anda akan melihat senarai semua pasaran Bittrex. Navigasi ke halaman “Dompet” untuk menyimpan cryptocurrency pilihan anda.

  Pasaran Pertukaran Bittrex

  Bittrex pada masa ini membolehkan anda menyimpan dan memperdagangkan lebih dari 250 cryptocurrency. Anda boleh menggunakan bar carian untuk mencari cryptocurrency yang ingin anda depositkan. Kemudian klik pada ikon tambah.

  Dompet Bittrex

  Kotak deposit akan muncul, yang membolehkan anda membuat alamat deposit.

  Jana Alamat Dompet Bittrex

  Alamat deposit anda sekarang akan ditunjukkan. Sebaiknya simpan dahulu sejumlah kecil, untuk memastikan semuanya berfungsi dengan betul. Anda boleh membuat deposit dengan menghantar cryptocurrency ke alamat yang diberikan dari dompet anda yang ada.

  Alamat Deposit Bittrex

  4) Anda Akan Menerima Deposit Anda Setelah Disahkan oleh Blockchain

  Deposit memerlukan sejumlah pengesahan blockchain sebelum tersedia untuk perdagangan. Jumlah pengesahan yang diperlukan bergantung pada cryptocurrency yang anda simpan.

  Bittrex menunggu deposit

  5) Cari Pasangan Perdagangan yang Ingin Berdagang

  Setelah deposit anda tersedia untuk diperdagangkan, cari pasangan perdagangan yang ingin anda jual di halaman pasaran. Untuk contoh ini, saya akan memperdagangkan Ethereum untuk Dash.

  Bittrex Cari Pasangan Perdagangan

  6) Buat Pesanan Anda

  Halaman pasangan perdagangan memberi anda banyak maklumat mengenai pasangan yang anda ingin jual.

  Untuk tujuan perdagangan asas, Buku Pesanan adalah bahagian terpenting yang perlu diberi perhatian. Gunakan untuk melihat semua pesanan beli (tawaran) dan jual (permintaan) yang telah dilakukan oleh pengguna Bittrex.

  Pilih nombor “Unit” dan Harga yang anda mahukan. Tidak ada jaminan pesanan anda akan diisi jika di bawah harga “Tanya”. Dengan membuat pesanan beli had, anda berkomitmen untuk membeli jumlah cryptocurrency yang anda masukkan, pada atau di bawah harga yang anda masukkan.

  Cara Membeli Cryptocurrency di Bittrex

  Anda akan diminta untuk mengesahkan pesanan anda sebelum membuat pesanan. Anda boleh membatalkan pesanan yang tidak dipenuhi.

  Sahkan Beli di Bittrex

  7) Pesanan dan Pengeluaran yang Selesai

  Setelah pesanan anda diisi, cryptocurrency yang anda beli akan tersedia di dompet Bittrex anda. Anda boleh menariknya dengan mengklik ikon tolak. Di bahagian “Had” di bawah, anda dapat mengetahui berapa banyak wang yang anda boleh tarik keluar dari Bittrex.

  Cara Pengeluaran Dari Bittrex

  Masukkan jumlah yang ingin dikeluarkan dan alamat di mana anda mahu pengeluaran anda dihantar.

  Had Pengeluaran

  Akaun anda perlu disahkan untuk membuat pengeluaran. Pengesahan asas, yang membolehkan anda menarik sehingga 3 setara BTC sehari, biasanya merupakan proses yang sangat mudah. Lihat tangkapan skrin ini dari Laman web Bittrex untuk maklumat lebih lanjut.

  Had Pengeluaran Bittrex

  Tidak ada had untuk jumlah yang boleh anda depositkan atau jual beli.

  Yuran Perdagangan

  Semua perdagangan dihidupkan Bittrex mempunyai yuran komisen .25%.

  Keselamatan Akaun Peribadi

  Google Authenticator boleh dan harus digunakan untuk membantu melindungi akaun anda. Dengan mengaktifkan borang Autentikasi 2-Faktor ini, anda akan diminta menggunakannya semasa log masuk atau mengeluarkan dana.

  Ringkasan Kajian Bittrex

  Untuk merumuskan perkara ini Bittrex tinjau, inilah kebaikan dan keburukan saya untuk pertukaran cryptocurrency ini.

  Kelebihan

  • 250+ Pasangan Perdagangan.
  • Sokongan pelanggan yang lebih baik daripada pesaing utama Poloniex.
  • Mudah untuk mendapatkan pengesahan akaun asas.

  Keburukan

  • Sekiranya ingin menggunakan mata wang fiat, anda hanya boleh membeli Bitcoin, Ethereum, dan USDT jika membeli lebih dari $ 10,000.
  • Sekiranya anda ingin membeli cryptocurrency dalam jumlah yang lebih rendah menggunakan fiat, cubalah laman web ini.
 • Tidak ada perdagangan fiat.
 • Secara keseluruhan, Bittrex adalah laman web yang bagus untuk peniaga atau pengguna yang kerap ingin membeli cryptocurrency yang tidak jelas. Bagi pendatang baru cryptocurrency, yang ingin membeli cryptocurrency pertama mereka, anda harus memilih dengan pilihan lain.