Ovaj tjedan u kriptovaluti – 16. ožujka 2018

Ja umočim, vi umočite, mi umočimo

Taman kad smo pomislili da smo izašli iz jama, tržište kriptovaluta vraća nas odmah. Cijene su u stalnom padu otkako je ukupna tržišna kapa kriptografije sredinom prošlog mjeseca ponovno dobila pozitivne temelje. Dana 17. veljače tržišna kapitalizacija iznosila je 519 milijardi dolara. Sada se procjenjuje na 336 milijardi dolara, a 35% pad na mjesec i a 7% pad na tjedan.

Mogla bi biti porezna sezona za građane SAD-a, možda bi FUD Google zabranio oglase povezane s kripto. Bez obzira na katalizator, tržište je trenutno medvjeđeg stupnja A i natjeramo nas da se zapitamo jesu li ovo kontinuirana razmišljanja o padu u veljači.

Bitcoin: Sa svojom cijenom od oko 8.500 USD, Bitcoin je u padu od 5,5% od prošlog tjedna. Svakako, ne poguban pad, ali svejedno nije vrsta cjenovne akcije koju želite vidjeti.

Ethereum: Crypto-ov srebrni kandidat ovog tjedna nema malo za srebrnu podstavu. U usporedbi s Bitcoinom, Ethereum je u dvostrukim problemima, s tjednim gubitkom od 11% po trenutnoj cijeni od 619 USD.

Mreškanje: Broj tri na našem popisu je u najgorem stanju od svojih vršnjaka, jer je Ripple u tjednu opao za 12% na 0,70 dolara po XRP.

ljestvice tržišta kriptovaluta 16. ožujka

Domaće vijesti

Crypto dolazi u Kongres – Zastupnički dom ovog puta: Zastupnički dom Sjedinjenih Država održao je službeno saslušanje o kriptovalutama u srijedu ovog tjedna. Pod nadzorom pododbora za tržište kapitala, vrijednosne papire i investicije, akademici i čelnici industrije odvezli su domaće kripto-MO američkim zakonodavcima, uključujući čelnika Kongresnog blok-bloka Toma Emmera. Sastanak je poslužio kao priručnik članovima kongresa koji nisu svjesni kripto regulatornog statusa, s posebnim naglaskom na ICO-ove.

Rizici zaštite SEC istražuje kriptovalutne hedge fondove: Znamo za govedinu SEC-a s ICO-ima, ali sada američka regulatorna agencija kreće u potragu za kripto hedge fondovima. Kako bi zaštitio interese potrošača, DIP je između ostalog zatražio informacije o sigurnosnim svojstvima fonda, modelima cijena i poštivanju zakona, a neki su fondovi očito čak dobili i pozive od Odjela za ovrhu DIP-a.

Zakonodavci iz Tennesseea zalažu se za sukobljene račune za Crypto, Blockchain: U dobru ili zlu, stvari se zahuktavaju prema jugu za kripto. I država Tennessee State House i Senat obrađuju zakonodavstvo kojim bi se zabranilo ulaganje mirovinskog fonda u kripto, ali na stolu imaju i račune kojima bi se odobrilo „pravno tijelo za korištenje tehnologije Blockchain i pametni ugovori u obavljanju elektroničkih transakcija“ i koje bi „[ zaštititi] vlasnička prava nad određenim informacijama zaštićenim Blockchain tehnologijom. ” Verzije oba zakona usvojene su u Senatu, dok Dom još nije glasao o njihovim verzijama zakona.

Obzor Nashvillea

Iznenađenje, iznenađenje: Komunalni tokeni nude uslužne programe kao novu klasu imovine, prema zakonodavstvu Wyominga: Prkoseći saveznim regulatornim tijelima koja su posljednjih mjeseci, čini se, uvučena u rat oko travnjaka zbog pravne klasifikacije kriptota, Wyoming pomaže kriptovaluti da krene svojim putem. Wyoming House Bill 70 potpisan je ovog tjedna, prvi je zakon na svijetu koji je kripto priznao kao svoju jedinstvenu klasu imovine. Caitlin Long, suosnivačica koalicije Wyoming Blockchain, nada se da će orijentacijski zakoni “[dati] primjer kako bi ovo moglo postati standard prema saveznom zakonu”.

Circle Invest sada dostupan građanima SAD-a u 46 zemalja: 2018. se oblikuje kao aktivna godina za tvrtku Circle usmjerenu na blockchain. Mjesec dana nakon što je organizacija preuzela Poloniex Exchange, tim je najavio da će otvoriti svoju novu platformu za ulaganje kriptovaluta, Circle Invest, za „rani pristup“ američkim građanima u svim državama koje zabranjuju Minnesotu, Havaje, Wyoming i New York ( koje očekuju da će dodati “vrlo brzo”).

Petro i dalje crpi neodobravanje od strane zakonodavaca: Ako se moderni diktator odluči voziti kripto hype vlakom, nemojte se iznenaditi kad ostatak političkog svijeta to ne odobri. Ranije ovog tjedna, senator s Floride Bill Nelson poslao je pismo ministru financija Stevenu Mnuchinu u vezi s ICO-om Venezuele za petro, njegovu kriptovalutu koju sponzorira država. Nelson je, zajedno s ostalim međunarodnim političarima, zabrinut da će venecuelanski predsjednik Nicolas Maduro koristiti sredstva ICO-a kako bi izbjegao sankcije i financirao svoj režim.

Nicolas Maduro i bitcoin

Novi Bill mogao bi zeznuti seksualne tokene: Prema nekolicini stručnjaka u industriji, kako iz industrije za odrasle, tako i iz kriptosfere, dva nova zakona koja se provlače kroz Kongres mogla bi značiti probleme za kriptovalute koje ciljaju legalni seksualni rad. Paketi paketa, Borite se protiv Zakona o trgovini putem interneta i Prestanite omogućavati Zakon o trgovcima seksom (Kratko FOSTA-SESTA) mogla bi “stvoriti problem svima koji su uključeni u bilo kakav seksualni rad”, suosnivačica Spankchaina Janith Griffith smatra, jer “[producenti] mogu biti u problemima zbog” promicanja prostitucije “[i] također bi potencijalno mogao stvoriti problem vlasnicima tokena. “

Blizanci Winklevoss žele ukloniti kripto prijevaru samoregulacijskom organizacijom: Cameron i Tyler Winklevoss dobro su se potrudili za neke momke koji su, nedvojbeno, ispod sebe imali koncept za Facebook. (Ne) poznati dvojac postali su pokretači industrije u svijetu blockchaina s Gemini Exchange. Sada koriste svoj utjecaj kako bi predložili samoregulacijsko tijelo za američke razmjene. The Virtualna robna asocijacija oni bi, vjeruju, pomogli poboljšati sigurnost, transparentnost i standarde upravljanja za razmjenu.

Što je novo u CoinCentralu?

Kako pročitati bijelu knjigu o kriptovalutama: Da, tehničke se tablice često mogu osjećati kao minsko polje tehničkog žargona i bolno apstraktnih koncepata, ali ako ulažete u projekt, presudno je naučiti o čemu se radi – i koji bolji način nego ravno iz usta konja?

Što je metal (MTL)? Vodič za početnike: Saznajte više o tome kako Metal tim želi ubrzati usvajanje pristupačnim cjelovitim rješenjem novčanika za sve vaše kripto potrebe.

Što je World Wifi / WeToken (WT)? Vodič za početnike: World Wi-Fi je blockchain projekt koji tokenizira pristup bežičnim usmjerivačima u privatnom vlasništvu.

Ovaj striptiz klub u Vegasu omogućuje vam plaćanje plesova u kripto: Imate porok za kockanje na čarobnom internetskom novcu i seksu? Sjajno. Sada svoje lascivne sklonosti možete hraniti svojim kripto stogom u Legends Roomu u Las Vegasu.

Što je VOSAK ?: WAX, skraćenica od Worldwide Asset eXchange, globalno je decentralizirano tržište virtualnih sredstava za video igre.

Pododbor House održava prvo saslušanje o kriptovalutama, ICO-ima: Američki Zastupnički dom napokon je uslišio tržište kriptovaluta u nastajanju protekle srijede.

Rješenja za kriptovalute koji pomažu industriji lonaca s rastućim bolovima: što su oni, što mogu učiniti: Oboje bi vjerojatno izvukli neodobravanje od oca vaše djevojke, pa zašto onda njih dvoje ne bi išli zajedno?

Upoznajte Alexandru Prodromos, pokretačku snagu uspona Chicaga kao vodećeg središta blokchaina: Ponekad se blockchain industriji zamjera da ne uključuje dovoljno žena, dok su drugi puta žene koje se bave tom industrijom među najutjecajnijim članovima.

Binance za pokretanje vlastitog blockchaina za razmjenu, BNB žeton: Kao da je odgovor na API phishing napad na neke od njegovih korisnika, Binance pojačava antenu razvijajući vlastiti blockchain.

Čuli ste za ICO-ove, ali što je s ulaganjima rizičnog kapitala u Crypto: Trik je starog psa, ali prilično se dobro drži protiv mnoštva ICO-a koji izazivaju njegovu teritoriju.

Što je Golem (GNT)? Vodič za početnike: Zamislite globalno superračunalo vođeno blockchain tehnologijom. Sad kad ste dobili ideju, pogledajte naš vodič da biste saznali više.

Što je DDEX? Decentralizirana digitalna razmjena: DDEX omogućuje trgovanje kriptovalutama od novčanika do novčanika. Velika prednost DDEX razmjene je u tome što možete sigurno trgovati tokenima bez potrebe za otvaranjem računa i dijeljenjem svog imena, adrese i drugih osobnih podataka.

Lighting Labs objavio prvu Mainnet Beta, otkriva financiranje iz sjemena: Lightning Labs upravo su objavili svoju Lightning Network Beta, a ovo izdanje je pripalo dobroj vrećici ulagača sjemena za daljnji razvoj tehnologije.

Loom Network lansira Ethereum rješenje za skaliranje: Ovaj tjedan, Loom Network je u proizvodnju uveo svoje rješenje za skaliranje dApp-a, zajedno s testnim mjestom – DelegateCall.

Koji će grad biti glavni grad Blockchain tehnologije ?: Postoji nekoliko gradova koji se natječu u sljedeću Silicijsku dolinu za blockchain, ali koji će pobijediti?

Bitcoin puni čvorovi: što su oni i kako ih postaviti: Ovi čvorovi podržavaju Bitcoin blockchain, a ako možete podnijeti krivulju učenja da biste je postavili, možete igrati svoju ulogu u decentraliziranoj revoluciji kao vlasnik čvora.

Blockchain juriša na slobodnjak: Šest startupa za gledanje: Kako tehnološki napreduje, freelancing je postao održivija alternativa tradicionalnim putovima karijere, a kripto ga namjerava učiniti još više.

Objašnjeno e-prebivalište i upravljanje blockchainom u Estoniji: Program E-Residency omogućava svima širom svijeta da daju svoj doprinos ili započnu posao u Estoniji, prikladna nadopuna decentralizirane buduće kriptografije radi na.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Bebe bebe, piletina McNuggets i kocka: John Oliver razgovara kripto: John Oliver je u svom TV segmentu prošlog tjedna večeras u svom tipičnom sardonskom stilu započeo temu blockchaina. Od zajedljivih do iskrenih snishodljivih primjedbi, investirao je na tržište u kockanje, smijao se usporedbi blockchaina s pilećim grumenima, izvukao prastaru usporedbu Beanie Babies, pa čak i govorio o EOS-u. Iznad svega, jedna je poruka prožela njegov segment: investitori se čuvajte i pažljivo gazite.

Predstavljamo Binance Chain, sljedeći korak u Binanceovom kripto putovanju: Točno – Binance radi na pokretanju vlastitog blockchaina. Razmjena je objavila razvoj događaja u blogu ovog utorka, bez postavljenog datuma kada tim planira lanac pokrenuti uživo. Čini se da je taj potez odgovor na nedavni hak API-ja koji su pretrpjeli korisnici Binancea, a među migracijom BNB kovanica na novi blockchain odaje dojam da se razmjena možda premješta na decentralizirani model.

Binance je rastao prebrzo i prezauzet da bi započeo bilo što drugo. Dakle, sve što smo mogli je samo pokrenuti još jedan Binance. https://t.co/r5RjPNyrDq

– CZ (ne daje kripto) (@cz_binance) 13. ožujka 2018

Južna Koreja svijetli, daje ICO-ima zeleno svjetlo: Južnokorejska vlada povlači poteze da poništi zabranu domaćih ICO-a. Krajem prošle godine, južnokorejski dužnosnici zabranili su ICO-e zbog straha od rizika investitora i prijevare, ali prema navodima vladinog dužnosnika u lokalnim vijestima, [[] financijske vlasti razgovarale su s poreznom agencijom, ministarstvom pravosuđa i drugim relevantnim vladinim uredima o planu za dopuštanje ICO-a u Koreji kada se ispune određeni uvjeti.

Tajlandski SEC objavit će Plan igre za propise o kriptovalutama: Tajlandska vlada planira objaviti formalno zakonodavstvo za nadzor industrije kripto valuta, otkriveni su izvještaji od ranije ovog tjedna. Vlada se nada da će se zakonodavstvom smanjiti prijevare i pranje novca u njihovoj domovini, kao i uspostaviti službeni okvir za oporezivanje kriptovaluta. Propisi bi trebali biti objavljeni krajem mjeseca.

Prvi Facebook, sada Google: Kripto oglasi uskoro zabranjuju Googleove usluge: Jedan od nadređenih interneta usporava protok kriptoloških oglasa na svojim uslugama i platformama. Google će ovog lipnja prestati prikazivati ​​sve što se bavi kriptovalutama, “uključujući, ali ne ograničavajući se na početne ponude kovanica, razmjene kriptovaluta, novčanike kriptovaluta i savjete za trgovanje kriptovalutama.”

Izrael kaže kripto ne na burzovnim indeksima u Tel Avivu: Svečani Obavijest Izraelska sigurnosna uprava ukazuje da će izraelska vlada zabraniti svim firmama povezanim s kriptovalutom / blokchainima indekse na burzi u Tel Avivu. Stoga bilo koja financijska institucija koja trguje, kopa ili ulaže u kriptovalute ne može navesti indeks na burzi, ali dionice takvih tvrtki i dalje ispunjavaju uvjete na burzi.

Jeruzalem Izrael

Južnokorejska vlada pretresla tri razmjene zbog sumnji u pronevjeru: Prema lokalnim izvještajima, neki su nesavjesni južnokorejski mjenjači pali u službeni pritvor. Osumnjičenici se terete za pronevjeru sredstava kupaca, a tužiteljstvo južnog okružnog okruga Seoula zaplijenilo je mobitele, tvrde diskove i tvrde dokumente kako bi dokazalo te sumnje..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me