Abra dionice

Abra je nedavno pokrenuo ulaganje u dionice i ETF.

Aplikacija za ulaganje u kriptovalute Abra najavila je novu značajku ulaganja u kapital za svoje korisnike. Jednostavno rečeno, korisnicima Abra omogućuje mogućnost ulaganja u tradicionalne dionice i ETF-ove pomoću Bitcoina. Već popularni izbor aplikacija u industriji kriptovaluta, posebno među početnicima, Abra se nada da će proširiti svoju bazu korisnika i ponudu spajanjem svijeta kriptovaluta sa svijetom tradicionalnih financija.

Abrain položaj u industriji kriptovaluta

Za one koji nisu upoznati s Abraom, to je novčanik i burza kriptovaluta koji posluju iz jedne aplikacije. Za razliku od ostalih razmjena, Abra je dostupan samo na mobilnim uređajima (Android, iOS), a ne i na webu.

Osnovan 2014. godine, Abra se razlikuje od ostalih burzi kriptovaluta djelujući kao platforma koja nije skrbnička. Kao platforma koja nije skrbnička, nikada ne prikuplja, pohranjuje ili ima pristup deponiranim sredstvima korisnika. Umjesto toga, oni koriste bitcoin za potporu sredstava korisnika, pohranjujući ih na Bitcoin blockchain.

Marketing se, kao globalna investicijska aplikacija za sve, Abra namjerno spustio prepreke za ulazak svojih korisnika. Primjerice, postavili su minimalne minimalne investicije od 5 USD po investiciji.

Iako je njegova ponuda kriptovaluta malo ograničena u usporedbi s većim internetskim burzama kao što je Binance, Abra se sada postao sjecištem između glavnih financija i kriptovaluta jer se dvije industrije počinju zajedno konsolidirati.

Bill Barhydt otkriva novu glavnicu

CoinCentral je dobio priliku razgovarati s osnivačem i izvršnim direktorom Abra Billom Barhydtom o novoj značajci ulaganja u kapital te budućnosti i budućnosti tržišta kriptovaluta. Uživati!

Bill Bardhyt

Izvršni direktor Abra-a Bill Barhydt

Ovaj ste tjedan predstavili neke nove značajke ulaganja koje korisnicima Abra pružaju mogućnost ulaganja u tradicionalne dionice i ETF-ove pomoću Bitcoina. Možete li nam reći nešto više o tome?

Abraina misija je demokratizirati pristup svim financijskim uslugama za sve, bez obzira na mjesto. Većina svjetskih potrošača isključena je iz tradicionalnih investicijskih proizvoda iz mnogih razloga koji proizlaze iz pristupa, povjerenja i složenosti – uključujući zemljopisni položaj, razinu dohotka, obrazovanje, strah i još mnogo toga.

Vjerujemo u potpunu financijsku uključenost, sa stajališta pojednostavljivanja i izravnog financiranja te u davanje pristupa javnim tržištima ljudima koji su tradicionalno izostavljeni. Nadalje, vjerujemo da kriptovalute, poput Bitcoina, mogu poslužiti kao nova platforma za rješavanje gore spomenutih problema pristupa i povjerenja. Abraino jedinstveno korisničko iskustvo čini uslugu jednostavnom za upotrebu i potpuno dostupnom svakom potrošaču, bilo gdje u svijetu.

U konačnici, samo želimo stvoriti tako sjajan proizvod da ćemo privući čitav niz investitora, od revolucionara do početnih eksperimentatora.

Koji je sljedeći korak u vašem pokušaju da Abra postane premijerna aplikacija za globalno ulaganje za sve klase imovine?

Pokretanje naših novih investicijskih mogućnosti vidimo kao ključnu prekretnicu ne samo prema našoj cjelokupnoj misiji demokratizacije pristupa financijskim uslugama, već i kako će industrija ulaganja i kriptovalute gledati kao novi protokol za novac u budućnosti. Pojam ulaganja u razlomljene dionice dionica, što je Abra omogućio ovom najavom, novi je koncept danas koji će sutra postati ulog u stolu. A činjenica da je sve ovo izgrađeno na Bitcoinu, vjerujemo, jedna je od najboljih aplikacija za masovno usvajanje kriptovaluta.

Kako ste odlučili koje će dionice biti dodane Abrainim ponudama?

Za rano pristupno izdanje naše najnovije značajke (tradicionalne imovine), Abra će u početku ponuditi 50 novih sredstava, uključujući dionice poput Facebooka, Applea, Amazona, Googlea, Netflixa, robu poput SPDR Gold Trust, ETF-ove poput Vanguard Growth i S&P 500 i indeksi poput Russella 2000. (Ulagači se sada mogu prijaviti za pristup prijevremenom puštanju ovdje.)

Možemo i dodavat ćemo još sredstava, ali namjera izdanja s ranim pristupom je da bolje razumijemo kako će globalni ulagači komunicirati s tim proizvodima. Što se tiče zašto i kako smo odabrali početnu ponudu, uži izbor utvrđen je kombinacijom volumena i pokrivenosti. Dakle, ne samo da smo uzeli u obzir najpopularnije dionice i ETF-ove na globalnoj razini, već smo radili i na tome da osiguramo raznoliku sektorsku i geografsku pokrivenost.

Abra kako to djeluje

Kako Abra djeluje

Čini se da je Abra posvećen tome da postane preferirana investicijska platforma za sve ulagače, kako velike, tako i male. Recite nam malo o Abrainoj predanosti da nudi investicijska rješenja investitorima različitih dohodovnih klasa širom svijeta.

Opet, ovdje se radi o pristupu. Gradimo ulagačke proizvode podržane Bitcoinom, jer po prvi puta možemo uistinu demokratizirati pristup mogućnostima ulaganja na globalnoj razini. Ne bi trebalo biti važno gdje živite ili koliko zarađujete da biste mogli ulagati i sudjelovati na tržištima kapitala.

Imate veliko iskustvo u poduzetništvu, posebno u tehnološkoj industriji. Po čemu se poduzetništvo u kripto industriji razlikuje od ostalih industrija?

Poduzetništvo u kripto industriji razlikuje se od ostalih industrija po tome što ima više regulatornih prepreka s kojima se mora učinkovito suočiti. Tehnički izvršni direktori, poput Uberovog Briana Cheskyja i Travisa Kalanicka iz Airbnba, mogli bi vam ispričati priče o regulatornim teretima s kojima se svaka tvrtka morala suočiti kako su obje tvrtke rasle. Ali za kripto, nevjerojatno je važno da tvrtke okupe pravi pravni tim i investitore kako bi postigle svoje kratkoročne i dugoročne ciljeve.

6. Svoj prvi TED razgovor o Bitcoinu održali ste 2012. Vidjeli ste kako se industrija kriptovaluta drastično promijenila u posljednjih sedam godina. Možete li nam reći kako mislite da će izgledati budućnost industrije kriptovaluta?

Budućnost industrije kriptovaluta rezultirat će time da korisnici dovršavaju financijske transakcije, a da uopće ne znaju da on ili ona koristi Bitcoin ili drugu digitalnu valutu. Slično kao što većina korisnika Interneta ne razumije osnovni rad Interneta, većina korisnika kriptovaluta neće razumjeti temeljne protokole koji stoje iza kriptovalute. Budućnost industrije rezultirat će povećanom sviješću i pristupom digitalnim valutama, posebno u područjima koja imaju ograničenu bankarsku / financijsku infrastrukturu. Uz to, kako financijski institucionalni igrači ulaze na tržište, možemo očekivati ​​da ćemo vidjeti sekuritizaciju digitalne imovine kao i robe i derivata.

Hvala na vašem vremenu i uvidu!