Obsidian Bot nudi platformu za stvaranje ili kupnju botova za trgovanje kriptovalutama s korisničkim sučeljem prilagođenim početnicima. Botovi Obsidian Bota rade u oblaku 24/7 i izvršavaju trgovine na temelju kriterija koje su unijeli korisnici.

Web stranica nudi tržište botova na kojem korisnici mogu staviti svoje botove na prodaju. Korisnici mogu stvoriti botove koristeći više od 50 pokazatelja i preko 400 tržišta, a također se koriste i funkcijama testiranja i skeniranja indikatora Obsidian Bot-a koje omogućuju brzo testiranje performansi botova na temelju povijesnih tržišnih podataka.

Povezali smo se s timom Obsidian Bota kako bismo razgovarali o kripto i kako je to voditi tvrtku za trgovinu botovima.

Tko je vaš idealan korisnik?

Imamo dvije vrste idealnih korisnika.

Naš prvi tip korisnika ima prethodno trgovačko iskustvo. Ti će korisnici moći automatizirati svoje pobjedničke strategije. Ti će korisnici također moći prodavati svoje strategije na tržištu i zaraditi novac za to.

To nas vodi do našeg drugog idealnog korisnika. Obsidian Bot stvoren je za podršku korisnicima bez prethodnog iskustva u trgovanju ili kriptovalutama. Nudimo upute za vođenje kroz svaki korak postupka, čak i ako nisu vlasnici kriptovalute. Tržište omogućuje ovim korisnicima da koriste botove (svi botovi na tržištu su besplatni) i odmah počnu trgovati.

Također mislimo da bi vrlo česta HODL strategija (pričekaj dragi život) trebala izumrijeti. Kao tvrtka pokušavamo proširiti poruku da je HODL strategija objektivno loša i da je lako možemo zamijeniti botom.

Kako su korisnici zaštićeni od rizika? Kako mogu osigurati da Obsidian Bot uvijek radi u njihovom najboljem interesu?

Prije kupnje naši korisnici mogu vidjeti recenzije i ocjene prethodnih kupaca svakog bota na tržištu. Također, grafička su prikazana povijesna izvedba bota i izvedba uživo kako bi se korisnicima pokazalo opće ponašanje bota.

Nakon kupnje pružamo ažuriranja putem e-pošte za svaku transakciju koju izvrši korisnikov bot. Korisnici također mogu testirati botove uživo sa signalima kako bi vidjeli kakvu izvedbu ima njihov bot prije nego što trguju s njim. Pored toga, korisnici imaju mogućnost isključiti svoje botove u bilo kojem trenutku.

Stvoritelj bota zarađuje samo na dobiti, čineći u svom najboljem interesu stvaranje najboljih botova.

Razumijemo da prilikom ulaganja u trgovačkog bota korisnik mora razumjeti kako bot funkcionira. Dajemo ove podatke kako bi naši korisnici mogli donositi pametne i sigurnije odluke o ulaganju.

Možete li nas provesti kroz postupak stvaranja trgovačkog bota? Kako nastaje kobasica?

Nakon što se prijavite i prijavite, sletjet ćete na korisničku nadzornu ploču. Kliknite karticu ‘create’ i ovo će vas poslati na stranicu na kojoj izrađujete trgovačke botove. Možete izraditi onoliko trgovačkih botova koliko želite, ali istodobno možete izvoditi do 15 botova za trgovanje uživo.

Postoji 7 koraka na visokoj razini za stvaranje bota.

(1). Odaberite svoje tržište botova za trgovanje. Prva stvar koju napravite je da odaberete tržište na kojem želite da vaš trgovački bot trguje, na primjer ‘BNB / BTC.’

(2). Postavite datum početka i završetka za povijesne tržišne podatke na kojima želite testirati izvedbu svog bota.

(3). Odaberite i kalibrirajte tehničke pokazatelje trgovanja kako biste izgradili mozak koji pokreće vašeg trgovačkog bota. Na stranici za izradu nalazi se kartica ‘kupi’. Ovdje dodajete sve pokazatelje koji određuju kada ćete bota kupiti. Dodajte onoliko pokazatelja koliko želite, broj pokazatelja ovisi o procjeni korisnika. Također nudimo gumb “skeniraj” za sve indikatore koji će prikazati koliko bi dobro bot učinio da koristite različite vrijednosti za svoje indikatore, ovo je super korisno ako ne znate kako indikator funkcionira ili ako vaš bot treba neko fino podešavanje.

(4). Odaberite i kalibrirajte pokazatelje za strategiju prodaje botova. Ovaj je korak isti kao i korak (3), osim što sada kreirate strategiju prodaje.

(5). Kalibrirajte pokazatelje zaustavljanja gubitaka i zaustavljanja dobiti. ‘Stop Loss’ je pokazatelj koji postavlja prag na kojem ćete smanjiti svoje gubitke. ‘Stop Profit Loss’ je pokazatelj koji postavlja prag kada ćete bota prodavati dok profitira.

(6). Analizirajte izvedbu svog bota na grafikonu povijesnih tržišnih podataka. Kad napuniš svoje botove na karticama “kupi”, “prodaj” i “zaustavi / izgubi”, sada je vrijeme da testirate svog bota na temelju povijesnih tržišnih podataka. Ako vam se ne sviđa kako je izveden, uvijek možete izbrisati / dodati / ili kalibrirati indikatore.

(7). Napokon, spremite svog bota i pokrenite ga uživo na našoj stranici za trgovanje ‘Uživo’!

Alat za skeniranje omogućuje korisnicima da kliknu gumb i vide koliko novca bi njihov trgovački bot hipotetski zaradio u datumskom rasponu koji su ranije odabrali. Korisnik može dotjerivati ​​vrijednosti i skenirati koliko god želi dok ne bude zadovoljan.

Jednom kada imaju indikatore u oba, tražit će se da unesu vrijednosti poput raspona svijećnjaka i zaustave kontrolu gubitka, zajedno s varijablama koje su jedinstvene za svaki indikator.

Kako zaštititi korisnike od botova koji mogu ili ne moraju djelovati u njihovom najboljem interesu na tržištu?

Prvo, korisnici nisu obvezni kupiti trgovačkog bota s tržišta ako im se to ne sviđa. Prije kupnje korisnik može vidjeti zvjezdicu koju su prethodne kupnje dale botu zajedno s komentarima. Također pružamo povijesnu izvedbu botova i izvedbu uživo.

Također prikazujemo grafikon povijesnih otkupnih mjesta bota. Nakon kupnje pružamo ažuriranja putem e-pošte za svaku transakciju koju izvrši korisnikov bot; korisnik može biti u toku i pratiti napredak svog bota s bilo kojeg mjesta. Korisnik također ima mogućnost u bilo kojem trenutku isključiti svog bota. Iako bot trguje za korisnika, u najboljem je interesu korisnika pratiti njegov napredak barem na kratko, dok korisnik ne povjeruje u radnje kupljenog robota.

Prema vašem mišljenju, koje su najbolje strategije trgovanja botovima?

Vjerujemo da postoje 3 ključne stvari za ono što čini najboljeg trgovačkog bota.

(1). Bot koristi prednost visokofrekventne trgovine koju ljudi nisu sposobni izvršiti.

(2). Bot bi trebao trgovati samo na bikovskoj tržnici i ostati u stanju mirovanja na medvjeđoj tržnici.

(3) Napokon, bot trguje na tržištu koje ima nehlapljive kovanice, na primjer BTC / USDT. Bot koji kupuje BTC omogućuje da investicija raste i trguje natrag na USDT čekajući sljedeću priliku.

Možete li se dotaknuti osiguranja Obsidiana Bota? Mnogi korisnici mogu biti malo zabrinuti da trećim stranama omoguće pristup svojim ulaganjima – kako to možete riješiti?

Osiguranje sigurnosti korisničkih podataka jedan je od naših najviših prioriteta. Korisnici mogu sigurno unijeti svoje API ključeve na našoj web stranici. Zatim su sigurno pohranjeni iza nekoliko slojeva sigurnosti i šifriranja. Jedan od savjetnika naše tvrtke direktor je osiguranja u Zillowu kako bi osigurao da je naš sigurnosni protokol aktualan.

Uz to, inzistiramo na tome da korisnici onemogućuju povlačenje putem API-ja, pa se u malo vjerojatnom slučaju hakiranja sredstva korisnika ne mogu premještati izvan njihovih mjenjačkih novčanika. Također potičemo korisnike da prakticiraju sigurnosne mjere s Binanceom i drugim kripto razmjenama.

Možete li nas provesti kroz način na koji Obsidian Bot zarađuje novac?

Naš glavni izvor prihoda dolazi od mjesečnih naknada za dobit što je detaljnije opisano u našoj stranica s naknadama. Ako naši korisnici ne zarađuju, mi ne zarađujemo. Vjerujemo da ovo gradi povjerenje korisnika do tvrtke. Uz našu strukturu naknada, u našem je najboljem interesu da našim korisnicima zaradimo što više novca.

Možete li nam reći nešto više o svom timu? Tko stoji iza Obsidian Bota? Zašto je ovo najbolji tim za vođenje ove vrste tvrtki?

Kelvan Brandt, izvršni direktor, programira od 2013. godine i strast mu je automatizirati korisničko iskustvo. Ima snažnu pozadinu matematike, što ga je na kraju odvelo na tržište algoritamskog trgovanja. Nakon godinu dana uspješnog samostalnog algoritamskog trgovanja, pokrenuo je Obsidian Bot tim.

Michael Krebs, izvršni direktor, ima snažnu pozadinu u poduzetništvu, stvaranju poslovne strategije i poslovnom razvoju. Osnovao je dvije uspješne tvrtke, uključujući jednu koju je prodao. Također ima iskustva u upravljanju i strateškom savjetovanju, gdje je stvorio složene poslovne strategije za neke od najboljih i najinovativnijih tvrtki na svijetu.

Danylo Kurgan, financijski direktor, ima predznanje u upravljanju proizvodima, ekonomiji video igara, razvoju poslovanja i financijama. Provodio je vrijeme u više start-upova, od računalstva u oblaku do razvoja video igara, stječući praktično iskustvo. Također, 2018. godinu je proveo kao strateški savjetnik pomažući nekim od vodećih tvrtki u svijetu u stvaranju kratkoročnih i dugoročnih strategija.

Alexander Earll, tehnički direktor, specijalizirao se za izgradnju arhitektura weba i oblaka velikih razmjera koje su napravljene da budu trajne i skalabilne. Ovi su sustavi dizajnirani za rast i rukovanje velikim količinama prometa, a pritom i dalje rade bez problema.

Tim Obsidiana Bota prepun je mladih, ali iskusnih poduzetnika koji se godinama bave kripto. Također imamo tim sezonskih poduzetnika koji savjetuju i podučavaju naš tim kako bi osigurali da ne napravimo kritične pogreške.

Obratimo se mladolikosti ekipe. Neki stariji članovi kritizirali su vaš tim zbog mladosti, što zapravo može biti snaga. Kako biste otklonili ove nedoumice?

Našu mladost gledamo kao na prednost. Mladi smo, što nam omogućava da sagledavamo novo tržište iz nove perspektive. Ne gledamo na to s pristranostima nekoga tko bi desetljećima proveo trgujući dionicama, obveznicama ili vrijednosnim papirima. Naša nova perspektiva najbolje se podudara s ovim tržištem u nastajanju.

Što je nadahnulo stvaranje Obsidian Bota?

Naš izvršni direktor Kelvan Brandt svakodnevno je ručno trgovao kriptovalutom i imao je uspjeha u tome. Shvatio je da se njegova strategija može lako automatizirati. Budući da je programer kakav je, kodirao je sustav kako bi se spasio dugih sati buljenja u računalo.

Čuvao ga je za vlastitu upotrebu sve dok mu prijatelji nisu počeli nuditi novac za upravljanje portfeljem, zatim su to htjeli njihovi prijatelji i tako dalje. Kelvan je regrutirao trenutni tim i odlučio je svoju ideju objaviti u javnosti. Izvorna ideja prerasla je u Obsidian Bot.

Gdje vidite Obsidian Bota za 5 godina?

Za 5 godina vidimo Obsidian Bot kao brend koji je sinonim za uspjeh. Vidimo da Obsidian Bot ostaje na vrhu tehnologije, ugrađujući umjetnu inteligenciju i druge napredne računalne tehnike za poboljšanje našeg korisničkog iskustva.

Koji su sljedeći koraci za one koji se žele uključiti?

Prijavite se na https://obsidianbot.com/Identity/Account/Register i isprobajte besplatno 14 dana. Nakon prijave, stvorite bota ili upotrijebite premade botove (svi su besplatni). Pokrenite svoje botove za trgovanje uživo na našoj stranici ‘Uživo’, a zatim se naslonite i pratite svoj napredak putem naše stranice ‘Portfolio’.

Gornji je članak sponzorirani post. Sadržaj nije izmijenjen kako bi bio manje objektivan od naših uredničkih standarda.