“Ali nije stvar u tome koliko ste snažno udarili. Riječ je o tome koliko teško možete biti pogođeni i nastaviti se kretati naprijed “- Boxing Movie Man

Ukupna tržišna kapitalizacija kriptovaluta pala je sa 104 milijarde na 102,1 milijarde dolara, što je pad od 1,82% za tjedan, što i nije tako loše u usporedbi s pretrpanim tržištima koja su zauzimala zadnjih nekoliko tjedana.

Bitcoin je skliznuo prema dolje 4,58% na 3.241 američki dolar.

Ripple i Ethereum su propali 4,87% i 4,61% odnosno.

Međutim, tržište nije bilo bez svog zelenila. EOS je porastao za 6,28%, a nekoliko drugih zemalja zabilježilo je ogromne dobitke koji podsjećaju na 2017. godinu, vrijeme kada je viđenje dvoznamenkaste zelene boje na tržištu kriptovaluta bilo svakodnevna pojava * svijetli i dovršava cigaretu u jednom potezu, sjetno gledajući u zid na nekoliko trenutaka *. Valovi su porasli cool 63,04%, TenX gore 48,29%, Dentacoin gore 33,45%, i Roj do 85,89%. Daleko od svih vrhunaca ovog projekta, ali ugodne note u inače turobnih nekoliko tjedana.

Tržišta kriptovaluta

Tržišta kriptovaluta 14.12.2018

Domaće vijesti o kriptovalutama

Kongresmeni uvode račune koji se protive manipulaciji kripto cijenama: Republikanac Ted Budd i demokrat Darren Soto udružili su se preko prolaza kako bi zaustavili manipulaciju cijenama kriptovaluta. Dvojica muškaraca predstavila su nekoliko zakona koji “usmjeravaju CFTC i druge financijske regulatore da daju kritične preporuke kako poboljšati regulatorno okruženje kako za potrošače, tako i za razvoj poslovanja”.

Prvi račun, Zakon o zaštiti potrošača u virtualnoj valuti, traži od CFTC-a da analizira trenutnu manipulaciju cijenama i predloži regulatorne promjene kako bi se spriječile u budućnosti. Drugi, Američko tržište virtualnih valuta i regulatorna konkurentnost, želi da organizacija provede studiju propisa drugih zemalja kako bi pronašla “alternative trenutnim teškim propisima koji mogu inhibirati inovacije”. Novi zakon čini se dobrom za sve uključene strane.

CFTC traži Ethereum know-how: Komisija za trgovanje ročnim robama (CFTC) sada traži vašu stručnost za Ethereum. U utorak je organizacija objavila Zahtjev za informacijama (RFI) kako bi saznala više o supermreži pametnih ugovora.

Molimo sudjelujte u našem pozivu za javne komentare o mehanici i tržištima kripto-imovine | PROVIZIJA ZA TRGOVINU ROBA U BLIZINI SADA https://t.co/DJUSIyx8XE

– Chris Giancarlo (@giancarloCFTC) 12. prosinca 2018

RFI uključuje iznenađujuće relevantna pitanja poput: „Suočava li se mreža Ethereum s izazovima skalabilnosti? Ako je odgovor pozitivan, opišite takve izazove i sva moguća rješenja. ” i “Je li dokaz o mehanizmu konsenzusa o udjelima testiran ili potvrđen u mjerilu?” Možda ti vladini službenici ipak malo znaju o blockchainu …

Ljudi koji govore stvari

Mike Surfin ’Bird Novogratz: U nedavnom intervjuu za Bloomberg, legendarni kriptozastupnik Mike Novogratz proširio je blagdansko veselje u vezi s budućnošću industrije. Izjavio je da, iako smo sada u zatišju, dolazi ogroman val. A kad se dogodi, njegova će tvrtka “bolje biti krilatica Laird Hamilton.”

“Što je Bitcoin?” -Svatko: Google je ovog tjedna objavio svoje rezultate 2018. godine u pretraživanju, a nekoliko je tema vezanih uz kripto zauzelo prva mjesta. “Što je Bitcoin?” zauzeo prvo mjesto u Što je…? kategoriji dok je “Kako kupiti Ripple” došao na četvrto mjesto u kategoriji Kako da kategorija.

što je novo u coincentralu

Kako minirati IOTA-u bez instaliranja cijelog čvora: Želite li minirati IOTA-u? Lakše je nego što mislite.

Vrhunski blockchain projekti opskrbnog lanca za 2019. godinu: korporativni do škrapnih startupa: lanci opskrbe blockchainu nisu nepoznati. Evo nekoliko najboljih projekata koji daju poticaj logistici.

Pad industrije Blockchain-a koji izaziva uznemirenost kineskih investitora: Sa smanjenim kripto-tržištem, neki kineski investitori postaju hladni.

Što je upravljanje identitetima? Sigurnost u doba anonimnosti: Vaš je identitet vjerojatno vaše osobno vlasništvo. Zar ne biste trebali imati kontrolu nad tim tko to gleda?

Osam stvari koje trebate znati o kripto porezima: “Jer ja sam poreznik, da, ja sam poreznik.”

Kako platiti porez na kriptovalute: Samo su dvije stvari u životu sigurne: smrt i … pa, znate.

Pad poteškoća u rudarstvu bitkoina pogoduje upornim rudarima: Čuli ste priču o dva mala miša?

Upravljanje identitetima blockchaina | Sigurnost podataka 2.0 ?: O: Equifax, Yahoo, Uber. P: Navedite tri tvrtke koje su nedavno ugrozile vaše podatke.

Hakeri šire usmjereni softver za rudarenje kriptovima putem usmjerivača: sakrijte svoje preglednike, sakrijte usmjerivače, jer hakiraju sve ovdje.

Blockchain Internet: Raskidanje weba: Postoji samo nekolicina organizacija koje kontroliraju navodno ‘decentralizirani’ Internet. S blockchainom bi web zapravo mogao doći do tog cilja.

Kako pronaći najboljeg kripto računovođu: Vodič za pronalaženje vodiča kroz poreznu sezonu: Yo dawg, čuli smo da vam treba porezni vodič. Dakle, napravili smo vodič kako ga pronaći.

CoolWallet S pregled | Što biste trebali znati o mobilnom hardverskom novčaniku: pohranite digitalno zlato jer vam je vruće i hladno. Cijena je viša, a ona je niža, smiješimo se i mrštimo se.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Venecuelanski KFC Chick Out, Church’s Chick In: Hrpa vijesti za Dash i venezuelske kokošje franšize ovog tjedna. Početkom tjedna Dash Venezuela najavila je da će KFC lokacije u zemlji uskoro prihvatiti kriptovalutu Dash. Međutim, očito su preskočili pušku na objavu. Ubrzo nakon toga, KFC Venezuela objavio je ispravak, rekavši da samo razgovaraju o mogućnosti.

Prije nego što smo uspjeli odložiti naš batak, Dash i Church’s Chicken nastavili su s dodatnim priopćenjem za javnost u kojem je istaknuto njihovo novo partnerstvo. Lanac brze hrane počet će prihvaćati kriptovalute na 13 njihovih lokacija u Venezueli.