Bitcoin’s Back, u redu

Čini se da se tržište kriptovaluta konačno može okrenuti. * kucanje u drvo * Gotovo u svakoj kriptovaluti ovaj je tjedan zabilježen dvoznamenkasti rast jer je cijelo tržište poraslo sa 104,2 milijarde na oko 134,5 milijardi dolara – tek sramežljivo od rasta od 30 posto. Bitcoin Cash skočio je 141,68%. Tron je porastao 64,82%. Dovraga, čak je i Bitcoin SV ovog tjedna popeo 52,57%.

je li ovo mem bik tržnice

Takvi brojevi možda podsjećaju na trčanje bikova iz 2017. godine. Međutim, trebali bismo umanjiti uzbuđenje i vidjeti što se sprema sljedećih nekoliko tjedana. Što se tiče naša prva tri novčića …

Bitcoin je najmanje porastao ovaj tjedan, ali je i dalje zabilježio više nego respektabilan rast cijene od 23,81%.

XRP i dalje drži svoje drugo mjesto s poboljšanjem cijene za 28,16%.

Ethereum vodi paket od prošlog petka, pokazujući rast od 35,55%.

Statistika tržišta kriptovaluta (21.12.18.)

Statistika tržišta kriptovaluta (21.12.18.)

Domaće vijesti o kriptovalutama

Kongresmen Darren Soto opet je na tome: Demokratski uragan i dalje forsira regulatornu jasnoću u vezi s kriptovalutom. Prošli smo tjedan izvijestili o Sotoovim zajedničkim naporima s republikanskim kongresmenom Tedom Buddom da zaustavi manipulaciju kripto cijenama. Pa, Soto još jednom poseže za stranačkim linijama.

Ovaj tjedan, Soto je, zajedno s kongresmenom Warrenom Davidsonom, predstavio Zakon o taksonomiji žetona. Novi će račun razjasniti zbrku oko klasifikacije kriptovaluta. Ono što je najvažnije, navodi da digitalno sredstvo više nije vrijednosni papir kada postane potpuno funkcionalna mreža.

Facebook potencijalno bacajući šešir u kripto prsten: Prema izvještaju Bloomberga od četvrtka, “ljudi upoznati s tim pitanjem” izjavili su da Facebook radi na stvaranju stabilnog valuta za novčane prijenose WhatsApp. Tvrtka očito planira započeti u Indiji gdje zemlja ima preko 200 milijuna korisnika WhatsAppa i 69 milijardi dolara godišnjih plaćanja doznaka.

Kao i uvijek, ovu biste vijest trebali uzeti s rezervom jer najava nije od samog Facebooka. Facebook stvara kriptovalutu – priča stara koliko i vrijeme.

Facebook je, međutim, pojačavao svoj blockchain tim, imajući oko 40 članova prema LinkedInu. Bivši predsjednik PayPala David Marcus pokrenuo je aplikaciju Facebook Messenger od 2014. godine i trenutno vodi blokchain odjel.

što je novo u coincentralu

Kako će socijalni novčanici promijeniti industriju kriptovaluta: Kripto novčanici korisni su za više od pukog držanja kovanica. Evo kako mogu zaštititi i vaš digitalni identitet.

Zaboravite HODLing, je li trošenje jedini način za oživljavanje bitcoina?: Mnogi ulagači savjetuju da odjeci odjekuju na ovom krvavom tržištu, ali taj isti savjet može biti i naša smrt.

Što je nonce? Bez gluposti zaronite u dokaz o radu: Morate se povremeno vratiti osnovama blockchaina (n).

Što je BlitzPredict (XBP)? | Vodič za početnike: „Hej, hajde, idemo! Oni se formiraju u ravnoj liniji. Prolaze kroz jak vjetar. Djeca gube razum. BlitzPredict! “

Građani Venezuele prisiljeni primati mirovinske fondove u kripto: vlasnici venecuelanskih mirovina posjedovat će kripto, sviđalo se to njima ili ne.

Glavna investicijska tvrtka upozorava na suzbijanje SEC-a protiv ilegalnih ICO-a: SEC vrši suzbijanje ICO-a, a radnje utječu na više od onih koje istražuju.

Kako kupiti Bitcoin s pretplatnom karticom: Trebate implementirati kontrolu impulsa? Ovdje su glavna mjesta koja podržavaju kupnju kripto plaćene kartice.

Glavna njemačka tvrtka treba pokrenuti hibridnu platformu za kripto bankarstvo: Recimo svi Dobar dan do robne marke, nove nove platforme za kripto trgovanje.

Kako kupiti Bitcoin kreditnom karticom: Zaboravite na unaprijed plaćene kartice. Evo kako kupiti svoj Bitcoin na kredit.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Kripto klasa u Ujedinjenom Kraljevstvu je u zasjedanju: Vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je u srijedu politički dokument “Kriptoaseti za pojedince” kako bi pomogla građanima da shvate porez. Članak pokriva sve, od različitih vrsta tokena (razmjena, uslužni programi, sigurnost) do primjera u kojima se navodi koji se porezi primjenjuju na određene događaje povezane s kripto..

Prihod i carine Njezinog visočanstva (HMRC), podružnica Ujedinjenog Kraljevstva za naplatu poreza, planira sljedeće objaviti dodatni materijal u vezi s poslovnim transakcijama. Čini se da više nećete moći priznati neznanje u izbjegavanju poreza u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Atari će napraviti blockchain verziju popularnih igara: U nedavnom priopćenju za tisak, proizvođač igara Atari najavio je partnerstvo s Animoca Brandsom, globalnim programerom aplikacija, kako bi objavio par blockchain igara. Dvije igre, RollerCoaster Tycoon Touch i Goon Squad su izdanja popularnih Atari igara, osim što ovaj put integriraju blockchain tehnologiju.

Igre implementiraju nezamjenjive tokene (NFT), a la CryptoKitties, iako nije točno navedeno kako. Dva naslova trebala bi biti dostupna negdje u drugoj polovici sljedeće godine.