Choo Choo!

Svi u vlak za mjesec! Ovaj je tjedan prenio zamah s impresivnog skupa s kraja tjedna prošlog petka. Ukupna tržišna kapitalizacija kriptovaluta neprestano je rasla sa 120,5 na 135 milijardi dolara tijekom sedam dana – oko 12 posto dobitka.

Statistika tržišta kriptovaluta (22.2.19.)

Statistika tržišta kriptovaluta (22.2.19.)

Gotovo svaki altcoin bio je ovog tjedna u zelenom, s nekoliko pogodaka dvoznamenkastog rasta. EOS (38,68%), Maker (24,36%) i Vechain (24,51%) bili su neki od najboljih izvođača. Gledajući naša tri najbolja:

Bitcoin pokazao se s rastom od 10,04% u tjednu, dotaknuvši granicu od 4.000 USD.

Ethereum vodio je paket, dobivajući 20,84% da bi se vratio oko 150 USD.

XRP, iako je imao najmanji rast, ipak je porastao respektabilnih 6,60%. Cijena trenutno iznosi oko 0,32 dolara.

Domaće vijesti o kriptovalutama

Bitconnnnnnect Drugi dio: FBI Boogaloo: Taman kad ste pomislili da su sve vijesti o Bitconnectu napokon mrtve i sahranjene, Ponzijeva shema ponovno dolazi na naslovnice. Ovaj je put barem na pozitivnijoj noti.

FBI je objavio izjavu u srijedu, “tražeći potencijalne žrtve u [njihovoj] istrazi Bitconnecta.” Biro je ostao nejasan o tome koje informacije traže, ali potiče sve investitore u Bitconnect da ispune upitnik o tom pitanju. Pitanja uključuju:

  • “Gdje ste prvi put čuli za Bitconnect?” Pazi, Trevon James.
  • “Koliko ste novca uložili u Bitconnect?”
  • “Tko vas je uputio na Bitconnect (ako je primjenjivo)?” Opet, pripazi, Trevon James.

Kao što znate, čini se da postoji tema u onome o čemu se FBI raspituje. Dakle, pripazite na Bitconnnnnnnnect Treći dio: Okupljanje bande Bitconnect.

Bitcoin u medijima

Musk’s Take: U nedavnom podcastu s Ark Investom, Elon Musk (Paypal, SpaceX, Tesla itd.) Izdvojio je neko vrijeme za razgovor o kriptovaluti s dva domaćina emitiranja. Sve u svemu, imao je za reći nešto pozitivno. Primjećuje: „Papirni novac odlazi. A kripto je daleko bolji način prijenosa vrijednosti od papira. ” Ovdje nema argumenta.

Googleov dodatak: Radujte se, svi korisnici iPhonea. Sada u svoje tekstove možete uključiti klasični Bitcoin ₿. Ovaj je tjedan Google objavio ažuriranje njihove iOS tipkovnice koje uključuje kripto simbol kao valutnu opciju.

bitcoin google ios tipkovnica

₿itcoin ₿aby (putem Reddit u / Crypto_edu)

Samsungovo izdanje: Na proizvodnom događaju ovog tjedna Samsung je predstavio nekoliko novih ponuda koji uključuju sklopivi pametni telefon / tablet, konkurenta za airpods i novu liniju pametnih telefona. Međutim, najprikladnija za nas bila je vijest da će Samsung Galaxy S10 i Fold imati izvornu podršku za blockchain novčanik u Knoxu, značajci privatnog ključa za pohranu telefona.

što je novo u coincentralu

Što je ICO? | Objašnjenje početnih ponuda kovanica: ICO-ovi su 2017. bili vruće vrući. Saznajte kako rade i kamo bi mogli dalje krenuti.

Je li Boss kripto zakonit? Pregled tečaja za trgovanje kriptovalutama: Isprobavamo Boss Crypto, ispitujući njegove prednosti i nedostatke, tako da prije kupnje možete znati je li to pravo za vas.

Uloga Blockchaina na tržištima kapitala: Blockchain ulazi na tržišta kapitala i ostaje bez obzira žele li to banke ili ne.

Blockchain za Europu objedinjuje glasove industrije: Razgovarali smo s timom koji radi na tome da blockchain tvrtke imaju jedinstveni glas među europskim regulatorima.

Svijet zakona o kriptovalutama: što trebate znati: ako ste smatrali da je redoviti zakon složen, pričekajte dok ne saznate više o zakonu o kriptovalutama.

Kako je kriptovaluta mogla osloboditi tvorce sadržaja: polako, ali sigurno, izgleda kao da platforme za sadržaj stvaraocima pružaju boot. Evo kako im kripto može pomoći u uzvratu.

Crypto AI: Kada se strojno učenje susreće s novim financijama: kriptovaluta i umjetna inteligencija. Ne možete dobiti puno više modne riječi od toga.

Misija Litecoina da postane savršeni oblik novca: Srebro u zlatu Bitcoina ima impresivan novi smjer od 2019. nadalje.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Od Argentine do Paragvaja – Bitcoin > BRZ: Proteklog tjedna izvoz fumigacije i kontrola štetočina stigao je iz Argentine preko carine u Paragvaju. Sam po sebi ovaj zadatak nije puno postignuće. Međutim, umjesto plaćanja tradicionalnim SWIFT plaćanjem, zemlje su se dogovorile s bitcoinima – što je prvo za obje nacije.

Dogovor je obrađen putem Bitexa, tvrtke za financijske usluge blockchain u Latinskoj Americi koja omogućuje plaćanje bitcoinima. Iako je veličina izvoza bila relativno mala (samo 7.100 USD), to pokazuje jasan pomak od naslijeđenih sustava prema blockchain budućnosti.

Ne, Vas Prvi: Prema The Korea Herald, južnokorejske institucije čekaju da Sjedinjene Države povuku regulatorne poteze za kriptovalute prije nego što poduzmu bilo kakvu vlastitu akciju. Korejska je publikacija razgovarala s anonimnim dužnosnikom Korea Exchangea (KRX), jedinog operatora razmjene vrijednosnih papira u zemlji, o tom pitanju.

Što se tiče bitcoin ETF-a, službenik kaže: “SAD su bile vodeće na tržištu kriptovaluta i srodnih derivata … zbog čega promatramo napredak i odgovor odluke američke Komisije za vrijednosne papire i burze o bitcoin ETF-ovima.” S početnom američkom odlukom iza ugla (5. travnja), odobrenje bitcoin ETF-a moglo bi biti prvi domino u nizu odluka širom svijeta.