Zbogom 2018, Hello 2019

Nova godina odzvanjala je tihim tjednom u kriptovalutama, kad se sve uzme u obzir. Nakon skoka od devet posto prošlog petka, tržište se pomaklo ustranu, krećući se između najviših 135,4 milijarde i najnižih oko 125 milijardi dolara. Tjedan je završio ukupnom tržišnom kapitalizacijom kriptovaluta od samo 129 milijardi dolara – nešto manje od šest posto tjednog dobitka.

Statistika tržišta kriptovaluta (4.1.2019.)

Statistika tržišta kriptovaluta (4.1.2019.)

Većina cijena kovanica ostala je relativno ravna, a samo je nekoliko njih dvoznamenkasto postiglo pozitivno ili negativno. Chainlink (41,30%), ICON (12,48%) i Augur (15,28%) bili su neki od vođa tjedna. Što se tiče naše top tri …

Bitcoin teško pomaknut, pokazujući samo 0,01% gubitka.

Ethereum preskočeni XRP, pokazujući impresivnih 17,97% dobitka tijekom tjedna.

XRP pokazao je i vodoravno kretanje, propustivši samo 1,99% svoje cijene.

Domaće vijesti o kriptovalutama

Prekomjerna zaliha + Ohio + porezi = kripto uspjeh: Jučer je Overstock najavio da će postati prva nacionalna tvrtka koja je iskoristila novu priliku za porez na kripto u Ohiju. Mrežni trgovac trebao bi platiti dio poreza u Ohiju u bitcoinu ove nadolazeće porezne sezone.

Budući da je tvrtka podnio prijavu, neće platiti nikakve dodatne naknade. Na kraju će država naplatiti naknadu od jedan posto na bitcoin plaćanja što je znatno manje od 2,5% naknade za plaćanje kreditnim karticama.

Još jednom, izvršni direktor Overstock-a Patrick Byrne stavlja svoj novac tamo gdje mu je riječ o usvajanju blockchaina. Zaljubljenik u digitalne valute bio je pionir u prihvaćanju kriptovaluta na svojoj maloprodajnoj web lokaciji, upravlja fondom usmjerenim na blockchain i nedavno je najavio da će ukinuti dio e-trgovine Overstock da bi se fokus usmjerio na blockchain tehnologiju.

Colorado igra dvostruku obrnutu karticu na Pro-Blockchain Bill: Još u svibnju 2018. zakonodavac u Coloradu donio je jedan povoljan blok-block zakon, samo da bi ga odbio nedugo nakon što je nekoliko zastupnika preokrenulo svoje glasove. Kuća Bill 1426, poznat kao Zakon o prijenosnicima novca za izuzeće od virtualne valute, bi izuzeo određene kripto žetone kako su definirani u računu iz zakona o vrijednosnim papirima.

Sedam mjeseci kasnije, senator Jack Tate ponovno pokušava s novim i poboljšanim računom. The Zakon o digitalnom žetonu u Coloradu predlaže skup smjernica koje zakonodavci mogu koristiti pri klasificiranju sigurnosnog statusa digitalnog tokena. Nacrt je bio zamisao Vijeća za unapređenje blokchain tehnologije, zajedničkog napora kripto-teškaša, poput Erika Voorheesa, i odgovarajućih regulatora.

Zakonodavci u Coloradu glasat će o novom zakonu 13. ožujka.

što je novo u coincentralu

Kako se Blockchain kriptografija bori protiv porasta kvantnih strojeva: Kvantni strojevi izravno prijete blockchainima. Evo što neki ljudi rade kako bi uzvratili udarac.

Proizvođač GPU-a Nvidia bori se za prevladavanje shenanigana na kripto tržištu: Nvidia je možda pala na ovom medvjeđem tržištu, ali zasigurno nije izašla.

Rasprodaja ICO Ethereuma pogodila je najviša vremena: Cijena Ethereuma pogođena je 2018. Udari jako. Za to su možda krivi nekoliko najboljih ERC20 projekata.

Razmjena kriptovaluta Altcoin, uklanjanje rampi i završavanje 2018.: Burze su brzo uklonile nekoliko značajnih altcoina u 2018. Ali trebate li biti zabrinuti?

Što je crveni puls (PHX)? | Vodič za početnike: Saznajte sve o NEO-ovoj zlatnoj, ili bismo trebali reći crvenoj, gusci.

Bitcoin protiv zlata: Usporedba relativne snage: Bitcoin protiv zlata – bitka između dvije najbolje svjetske zalihe vrijednosti.

Dokaz opeklina | Konsenzus kroz uništavanje kovanica: Opekotine od opeklina, kripto pakao!

S.Korea Crypto Hacking žrtva odbila naknadu nakon sudske presude: Dobra lekcija u ni ključevi, ni kripto.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Indijska vlada ponovo upozorava na kripto: Indijskim građanima nisu nepoznati pesimistični pogledi njihove vlade na kriptovalute. Ove srijede, policija Džamua i Kašmira dodala je ovaj osjećaj vlastitom izjavom. Agencija za provođenje zakona izdala je savjet, upozoravajući građane da ulaganja u kriptovalute imaju povećani rizik i trenutno nisu zaštićena regulatornim previdima u zemlji. Uz to, Indijska rezervna banka (RBI) još nije dodijelila bilo kakvo licenciranje ili odobrenje tvrtkama za bavljenje bilo kojom kriptovalutama.

Nasdaq tvrtke na novoj kripto burzi: Estonija DX.Exchange uskoro će se na europsko tržište pojaviti s tokeniziranim verzijama nekih od najvećih američkih tvrtki. Razmjena radi na Ethereum blockchainu s tokenima potkrijepljenim stvarnim dionicama koje drži i njima trguje partner MPS Marketplace Securities Ltd.

Tvrtka planira pokrenuti razmjenu s deset kompanija s popisa Nasdaq-a, uključujući Facebook, Teslu i Apple.