Bitcoin želi napumpati … Vi gore!

Dobra se vremena nastavljaju razvijati. Tržište je bilo prilično tiho ovaj tjedan. Pa, tiho do ponedjeljka kasno kada je preko noći narastao više od 10 posto. A ni ovu pumpu nije pratilo odlagalište. Ukupna tržišna kapitalizacija nastavila se penjati kroz ostatak tjedna, završivši preko 22 posto više nego prošlog petka.

Statistika tržišta kriptovaluta (5/19/19)

Statistika tržišta kriptovaluta (5/19/19)

Ako ste ovaj tjedan bili altcoin bez dvoznamenkastog rasta, radili ste nešto pogrešno. Od prvih 100 kovanica (bez stabilnih kovanica), samo su tri novčića bila u minusu tijekom posljednjih sedam dana. Kako bi bilo s našom trojicom vođa?

Bitcoin, najvjerojatnije katalizator ovog skupa, naglo je porastao za 22,56%. Sada je iznad 5000 dolara.

Ethereum bila je blizu iza sa 17,19% dobitka. Njegova je cijena sada ugodno iznad 160 dolara.

XRP ušla na treće mjesto, skočivši za 16,83%. Cijena se kreće oko 0,35 dolara.

Domaće vijesti o kriptovalutama

SEC daje neke smjernice: U srijedu je SEC objavio a Okvir za analizu digitalne imovine „investicijskog ugovora“, ali sadržaj je neke članove zajednice ostavio razočaranima. Umjesto da pruži bilo kakve pravno obvezujuće smjernice, okvir samo „predstavlja stavove osoblja i nije pravilo, uredba ili izjava Komisije“.

Uz to, dokument ne iznosi ništa što DIP već nije objasnio. Učinkovito prolazi kroz različite dijelove Howeyjeva testa i opisuje kako se oni mogu primijeniti na kriptovalute i početne ponude kovanica (ICO). Tekst okvira podrazumijeva da dobar dio digitalne imovine ne ide tako dobro s ovim testom.

Drugim riječima, vaš “uslužni” token još uvijek je vjerojatno vrijednosni papir u očima SEC-a.

SEC daje prednost: U drugoj vijesti SEC-a ovog tjedna, organizacija je izdala svoje prvo pismo o neaktivnosti, dopuštajući ICO-u prodaju žetona. Primatelj, TurnKey Jet, Inc. (TKJ), napisao je u utorak DIP-u pitajući hoće li komisija poduzeti mjere ako održe ICO. Pismo od 13 stranica iznosi nekoliko aspekata poslovanja, uključujući detalje prodaje tokena, potrebu za blockchainom i internu analizu Howeyjeva testa.

Kao odgovor na to, DIP je napisao da neće poduzimati mjere sve dok tvrtka ispunjava određene kriterije. Točnije, zahtijevaju da:

  • “TKJ neće koristiti sredstva od prodaje žetona za razvoj TKJ platforme, mreže ili aplikacije”
  • “TKJ će ograničiti prijenose tokena samo na TKJ novčanike”
  • I „… svaki žeton predstavljat će obvezu TKJ za pružanje usluga zračnog čartera u vrijednosti od jednog USD po žetonu“

Ako TKJ može slijediti ta pravila zajedno s nekoliko dodatnih, mogu održati ICO bez potrebe da se registriraju kod SEC-a.

Ljudi koji govore stvari

Bivši izvršni direktor Dogecoina Elon Musk: U sklopu prvoaprilske šale koju je vodio Dogecoin Twitter račun, Elon Musk privremeno je promijenio svoj opis na Twitteru u bivšeg izvršnog direktora Dogecoina. I na pravi način internetskog trola, nastavio je cvrkutati pozitivne izjave Dogea i memove. Otada je uklonio naslov, ali sigurni smo da će se troling nastaviti.

Izgleda da ste sada izvršni direktor @elonmusk, Označite nas gdje poslati pristupne kodove e-poštom &# 128512; pic.twitter.com/xaftsRZ8MA

– Dogecoin (@dogecoin) 2. travnja 2019

što je novo u coincentralu

8 najboljih alata za razvoj blockchaina za programere Ethereuma: Zanima vas razvoj nekih pametnih ugovora, ali ne znate odakle početi? Pokrili smo vas.

Kako Blockchain mijenja tržište najma nekretnina: Tri su stvari koje treba uzeti u obzir prilikom procjene vrijednosti nekretnine za iznajmljivanje – blockchain, blockchain, blockchain.

Što zapravo radi Blockchain konzultantska tvrtka ?: Puno je više od pukog punjenja rukama i nogama.

Predviđanja Ethereuma za 2019 .: Hoće li pobijediti bikovi ili medvjedi ?: Ethereum Bears vs. Ethereum Bulls. Tko će pobijediti? Samo će vrijeme pokazati.

Procjena Blockchain Buzza na jugu od jugozapada: Steven Buchko iz CoinCentrala krenuo je na ulice ovogodišnjeg South Bya kako bi provjerio je li ga blockchain još uvijek dobio na medvjeđem tržištu.

Što je holochain (HOT) | Vodič za Agent-Centric Non-Blockchain: Saznajte o projektu koji pokušava preoblikovati način na koji razmišljamo o distribuiranim aplikacijama.

MimbleWimble | Odgovor na prilagodljivost Blockchain privatnosti: Hocus. Pocus. Alakazam. MimbleWimble radi na tome da vaše transakcije učine što privatnijima.

Potencijal kriptovalute: kako bi to mogao biti najbolji oblik novca: Idealni oblik novca ima šest temeljnih karakteristika. Ispitujemo kako se Bitcoin slaže.

[SPONZORIRANO] Obsidian Bot o automatiziranom trgovanju kriptovalutama i stvaranju botova: Sjeli smo s timom Obsidian Bot da naučimo kako je voditi tvrtku za botove kripto valuta.

Airbnb zaslužuje bolje: zašto su IPO-ovi previše dati da bi se dijelila ekonomija Pravda: Ovaj gostujući post ICOBox-a proučava kako bi kripto mogao pomoći vlasnicima u ekonomiji dijeljenja.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Teroristi ne vole kriptovalute: Prema nedavnom istraživanju korporacije RAND, teroristi jednostavno ne koriste kriptovalute za financiranje svojih operacija. Preciznije, postoji „još uvijek samo mali broj javno dokumentiranih i potvrđenih slučajeva TF [financiranje terorizma] koji uključuju VC [virtualne valute]“.

Razlozi ne bi trebali biti šok. Mnoge kriptovalute, poput Bitcoina, nisu anonimne, lako se mogu pratiti. Uz to, kriptovalutu je još uvijek relativno teško koristiti kada je uspoređujete s tradicionalnim medijima. I trošenje kriptovaluta predstavlja još jedan izazov zbog trenutne niske stope usvajanja. Čak se i novčići za privatnost, poput Monera, teško koriste.

S tim u vezi, studija zaključuje da će nadolazeća poboljšanja virtualne imovine učiniti kriptovalutu puno vjerojatnijim izborom za teroriste u budućnosti.

No, očito banke rade: Izvještaj koji je u srijedu objavio Svjetski ekonomski forum ističe da najmanje 40 središnjih banaka širom svijeta istražuje digitalnu valutu središnje banke, CBDC. Osim toga, mnogi od njih vode i CBDC pilote.

Na popisu banaka, između ostalih, nalaze se Tajlandska banka, Središnja banka Brazila, Hong Kong Monetarna uprava, Banka Francuske. Na primjer, Francuska banka zamijenila je svoj postupak pružanja SEPA kreditnog identifikatora rješenjem temeljenim na blockchainu. I, nadogradnja je bila uspješna. Banka je vidjela veću vremensku učinkovitost, reviziju procesa i oporavak od katastrofe u okviru sustava.

Sponzorirani Spotlight – Obsidian Bot

logotip opsidijanskog bota

U današnje vrijeme trgovci kriptovalutama prihvaćaju sve moguće mogućnosti da ih dobiju. Jedan od tih rubova je automatizacija. Zašto se iskušavati iracionalnim trgovinama kad vam bot može smanjiti rizik od ljudske pogreške?

Obsidian Bot donosi vam prilagodljive botove za 24/7, hands-free trgovanje bez dugoročnih ugovora. Trgujte sa svojim botovima, prodajte ih ili kupite tuđe – izbor je na vama. Posjetiti Web stranica Obsidian Bot danas da započnete svoje besplatno 14-dnevno probno razdoblje.