CEEK je tvrtka koja se prvenstveno fokusira na izgradnju AR / VR slušalica koja je nedavno na ICO-u 2018. podigla 22K ETH kako bi istražila tokeniziranu komponentu za glazbenike kako bi stvorili virtualni svijet oko svoje glazbe.

S više od 50 000 slušalica prodaje se na Amazonu, Targetu i Best Buyu, CEEK želi povezati sve svoje korisnike s “Entertainment Metaverseom” gdje korisnici mogu pristupiti širokom spektru iskustava i intimnih glazbenih izvedbi.

Ovaj metaverzum služi kao ulaz u sve vrste cool VR-a iskustva, s naglaskom na iskustvima koja imaju za cilj biti više od pukog gledanja.

Umjetnici će u osnovi moći tokenizirati ekskluzivna iskustva i kovati novčiće koji se mogu razmijeniti s obožavateljima za različite komponente VR iskustva. To može biti bilo što, od ekskluzivnog svijeta virtualne stvarnosti posvećenog i dizajniranog za streaming jednog albuma ili pjesme ili sjedala u prvom redu do izvedbe “uživo”.

CEEK slušalice

CEEK slušalice

Uz to, CEEK planira izgraditi VR / AR studije po cijeloj zemlji kako bi pomogao zabavljačima i partnerima u stvaranju robnih marki za svoju publiku. Nebrojene zabavne i medijske industrije istražuju načine kako ući u VR, a ovo bi u biti bio još jedan most koji bi mogao pomoći da se to dogodi.

Jedna od zanimljivijih komponenata projekta uključuje planove za izgradnju VR / AR studija po cijeloj zemlji kako bi pomogli CEEK-ovim partnerima i zabavljačima da stvore brendirani sadržaj za različitu publiku i korisnike CEEK-a..

CEEK tim

Mary Spio, izvršna direktorica CEEK-a, ima iskustvo kao bivša voditeljica satelitskih komunikacija u Boeing Digital Cinema, a prethodno je osnovala mobilnu / internetsku video platformu koja je opsluživala klijente poput Coca-Cole, Clear Chanela i Microsofta XBOX. Također sjedi u savjetodavnim odborima za Oculus VR for Good (Facebook) i Amazon Launchpad.

Mary Spoi

Mary Spio, izvršna direktorica CEEK-a

CEEK partnerstva

Katy Perry2018. CEEK je najavio partnerstvo s franšizama NBA 2k League (eSports) pod nazivom Kraljeva straža i Orlando Magic Gaming i za timske treninge i za druge promocije.

CEEK je također u potpunosti integriran s Bancorom, što će pomoći uobičajenoj upotrebi CEEK kovanica.

CEEK se planira integrirati s suosnivačem Ethereuma Anthony Di IorioJe Jaxx.

Tvrtka također surađuje s umjetnicima kao što su U2, Katy Perry i Lady Gaga kako bi pomogli u stvaranju imerzivnih virtualnih show emisija..

Platforma CEEK planira koristiti middleware zasnovan na blockchainu koji omogućava pametnim ugovorima na CEEK-u povezivanje s vanjskim sredstvima putem vanjskih feedova podataka. Korisnici CEEK-a u osnovi bi mogli kupiti stvari kao što su „lančana“ članstva koristeći pametne ugovore kroz učinkovit okvir plaćanja koji povezuje virtualna plaćanja sa stvarnim svijetom..

Zašto je CEEK vrijedan promatranja

Plan za CEEK Q3Koliko biste bili spremni platiti za mjesta na terenu tijekom NBA finala?

Tražene cijene za NBA finale 2018. kretale su se u rasponu 15.896 dolara na pozamašnih 76.956 dolara.

Čak i ako se ne bavite košarkom ili ne podnosite gledanje ponavljanja Cleveland Cavaliersa protiv Golden Statea (obećavam nema više sportskih referenci), ovdje biste trebali znati cijeniti priliku.

Platforma poput CEEK-a mogla bi pružiti virtualnu alternativu visoke vjernosti fizičkom prisustvu na a djelić troškova i na skali. Isto “sjedalo” moglo bi se prodati stotinama tisuća ljudi, koji će svi doživjeti relativno slično visokokvalitetno iskustvo.

Pretpostavimo da gornje iskustvo košta razumnih 20 dolara i 25 000 ljudi odluči ga kupiti, CEEK bi donio 500 000 američkih dolara prihoda, dok bi tradicionalna metoda donijela samo oko 77 000 američkih dolara na vrhu.

Ponovno, ovo je trenutno samo hipotetično, ali nismo daleko od budućnosti u kojoj VR / AR iskustva visoke vjernosti postaju standard za zabavu. Da bi CEEK došao do ove točke morali bi bolje usavršiti proizvod, isporuku i partnerstva, ali ako postoji nešto što potiče zanimanje za zabavni poslovni svijet, to je novac.

Završne misli

CEEK predstavlja zanimljivu i održivu primjenu blockchaina na privlačan način za glavnu publiku. Ovo je osvježavajuća promjena u odnosu na tradicionalno “nemamo proizvod, ali imamo bijelu knjigu!” pristup mnogih tvrtki u prostoru.

S aktivnom bazom kupaca i funkcionalnijom pozadinskom uslužnom funkcijom za blockchain i njegove tokene, CEEK bi mogao potencijalno ukrcati tisuće korisnika da koriste blockchain, a da to i ne znaju.

Što se tiče ispunjavanja njihovih ciljeva, CEEK mora još puno prijeći. Svježi uspješni ICO vrijedan 17 milijuna dolara dobar je početak, ali to je samo početak. Ako vas zanima što CEEK radi, pogledajte njihov web mjesto, web mjesto usmjereno na kripto, i bijeli papir.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me