S rastom cijena Bitcoina (BTC) i ostalih altcoina (alternativnih kripto valuta) kako kriptote postaju sve veći, novi val oduševljenih investitora preplavljuje s tradicionalnih tržišta poput Wall Streeta.

Bez obzira želite li kupiti .01 bitcoin ili 10+ bitcoin, naš vodič će vam pokazati najbolje web stranice i razmjene bitcoina za kupnju bitcoina i altcoina. Za vas smo obavili posao i ocijenili smo ove web stranice na temelju njihove pouzdanosti, korisničke podrške, ljubaznosti za početnike, osjećaja zajednice, naknada itd.. Uključili smo i veze do detaljnih pregleda i vodiča za mnoge preporučene opcije.

Najbolja web mjesta i razmjene bitcoina

Coinbase Review

Uspješno opsluživši više od 9 milijuna kupaca u 32 zemlje, Coinbase je očiti izbor za bitcoin početnike.

Coinbase je osnovan 2012. godine kako bi korisnicima pružio jednostavan način kupnje, prodaje i upotrebe kriptovaluta. Za razliku od većine kriptovaluta, Coinbase svojim korisnicima izravno prodaje Bitcoin (BTC / XBT), Ethereum (ETH) i Litecoin (LTC). To znači da su prilikom narudžbe naknade i zajamčena cijena jasno navedeni u trenutku narudžbe.

kupujte bitcoin na coinbaseu

Kriptovalutu možete kupiti na Coinbaseu putem bankovnih transfera, kreditnih kartica ili a bankomat za razmjenu bitcoina, kao i prodaju kriptovalute u zamjenu za bankovni prijenos ili PayPal.

Coinbase također nudi novčanike za kriptovalute. Ovi novčanici mogu se koristiti za pohranu, slanje i primanje Bitcoina, Ethereuma i Litecoina. Korisnička sredstva su u potpunosti osigurana, iako su korisnici odgovorni za kršenja osobnih računa. Ako sredstva pohranjujete na Coinbase, omogućite dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA), poput Google Authenticator, da biste zaštitili svoj račun.

Kao posao s kriptovalutama sa sjedištem u San Franciscu, Coinbase se pridržava niza zakona i propisa:

Pridržavajući se ovih zakona i propisa, Coinbase prirodno privlači novake koji utjehu nalaze u svojoj sigurnosti.

Coinbase nudi korisničku podršku putem e-pošte i obično odgovara u roku od 24-48 sati.

Možete pročitati našu cjelovitu recenziju Coinbase da biste saznali više ili posjetite Coinbase sada početi kupovati kriptovalute.

Pročitajte cijelu recenziju

Posjetite Coinbase

Blizanci Pregled

Blizanci su još jedna najbolje ocijenjena opcija. Iako je to možda malo složenije od web stranica poput Coinbase, Blizanci su učinili dobar posao čineći njihovu razmjenu korisnom.

gemini najbolji pregled razmjene

Na Blizancima možete koristiti samo bankovne transfere i žice za trgovinu USD za Bitcoin i Ethereum.

Velika prednost Geminija je ta što možete početi trgovati odmah nakon polaganja. Za razliku od većine njihovih konkurenata na razmjeni, ne morate čekati dok se vaš depozit ne obradi. Međutim, ne možete povući kriptovalutu dok se depozit ne očisti.

Gemini su 2015. godine pokrenuli blizanci Winklevoss, a nalazi se u New Yorku. Iako je relativno nova pridošlica, Gemini je brzo stvorio veliku reputaciju zbog svojih niskih naknada i izvrsne korisničke usluge.

Pročitajte cijelu recenziju

Posjetite Blizance

CEX.IO pregled

Sa sjedištem u Londonu, CEX.IO je još jedna web lokacija koja već godinama pomaže korisnicima da lako kupe kriptovalute.

Kada je stranica pokrenuta 2013. godine, nudila je samo razmjenu bitcoina. Od tada je dodan Ethereum i stvoren je više metoda prilagođenih početnicima za kupnju BTC-a i ETH-a.

Kao i Coinbase, CEX.IO vam omogućuje upotrebu depozita putem bankovnih transfera i kreditnih kartica. Omogućuju i veća ograničenja depozita na kreditnim karticama od Coinbasea. Isplate možete dobiti i ovim metodama.

Kupite na CEX.IO

Loša strana CEX.IO-ovih metoda kupnje prilagođenih početnicima je njihova naknada. CEX.IO naplaćuje naknade od 7% (plus dodatne naknade za polog na kreditnoj kartici), u usporedbi s naknadama Coinbases od 1,5 do 4%.

Iako ima visoke naknade, CEX.IO je izvrsna opcija za one od vas na lokacijama koje Coinbase ne servisira. To je također jedna od rijetkih opcija koja korisnicima omogućuje korištenje kreditnih kartica za podizanje novca.

CEX.IO pregled

Posjetite CEX.IO

Pregled Coinmama

Coinmama je odavno glavni izbor investitora u kriptovalute koji žele brz i jednostavan način za kupnju bitcoina. Tvrtka, koja je osnovana 2013. godine, omogućava korisnicima kupnju Bitcoina i Ethereuma pomoću kreditnih i debitnih kartica.

Loša strana ove slovačke razmjene su njihove visoke naknade. Kupnja kreditnom karticom naplaćuje se otprilike 12% naknade.

Račun Coinmama registra

Pregled Coinmama

Posjetite Coinmamu

Bittrex pregled

Ako želite trgovati velikom raznolikošću altcoina, tada je Bittrex razmjena za vas. Oni nude preko 250+ trgovačkih parova.

Bittrex razmjena

Međutim, ako već ne posjedujete nijednu kriptovalutu, tada Bittrex vjerojatno nije vaša najbolja opcija. Bittrex prihvaća samo fiat (USD, itd.) Depozite u iznosu većem od 10.000 USD i ne nudi nikakva fiat povlačenja. Ako niste baler i ne želite uložiti nekoliko tisuća dolara, preporučujemo da započnete s druge stranice.

To je rečeno, američki Bittrex postao je jedna od najpopularnijih burzi od svog pokretanja 2014. godine.

Bittrex pregled

Posjetite Bittrex

Kraken Review

Kraken je još jedna solidna opcija razmjene za trgovanje kriptovalutama za fiat valutu.

kraken kupiti & amp; nalozi za prodaju

Iako više volimo Gemini zbog korisničke usluge, jednostavnog sučelja i brzih opcija kupnje, Kraken ima neke prednosti: Kraken prihvaća fiat depozite putem bankovnog transfera u USD, EUR, GBP, JPY i CAD. Također imaju širu mogućnost kriptovaluta dostupnih za trgovanje, uključujući: BTC / XBT, ETH, DASH, EOS, XMR, ETC, ZEC, XRP, XLM, XDG, USDT, REP, LTC, GNO, MLN, BCH i ICN.

Tvrtka je sa sjedištem u San Franciscu u Kaliforniji, a kripto zajednica joj vjeruje od 2011. Izvrsna je za one koji žele zamijeniti za razne kriptore.

Kraken Review

Posjetite Kraken

GDAX pregled

Ista tvrtka posjeduje i Coinbase i GDAX (Global Digital Asset Exchange). Iako im je Coinbase više prilagođena početnicima, GDAX je njihova puna razmjena.

U GDAX-u nema ništa posebno osim njihove pouzdane reputacije, koju imaju i druge burze.

GDAX prihvaća depozite putem bankovne banke u USD, EUR i GBP, a možete trgovati za BTC, ETH i LTC.

GDAX pregled

Posjetite GDAX

Pregled LocalBitcoins

LocalBitcoins je za razliku od većine web mjesta u ovom vodiču. Iako je većina ovih web lokacija centralizirana razmjena, LocalBitcoins je peer-to-peer platforma za trgovanje Bitcoinima. To znači da za bitcoin možete trgovati fizičkim gotovinom, PayPalom, poklon karticama ili drugim načinima plaćanja.

lokalnibitcoin

LocalBitcoins se također razlikuju po tome što se ne podudaraju automatski s narudžbama. Oni, međutim, nude usluge escrow-a i reputacije kako bi zaštitili i kupca i prodavatelja.

Primjer procesa LocalBitcoins:

  1. Korisnik A želi kupiti 1 bitcoin od korisnika B u zamjenu za 3000 dolara putem Moneygrama.
  2. Jednom kad se izvrši zahtjev za kupnju, LocalBitcoins drži 1 escoina korisnika B pod depozitom dok korisnik B ne potvrdi da je putem Moneygrama primio 3000 dolara kupca.
  3. Nakon što korisnik B potvrdi prijenos Moneygrama, korisnik A dobiva svoj 1 bitcoin.

Iako su LocalBitcoins korišteni za trgovinu velikih dolara, sustav nije savršen. Bilo je slučajeva da prevaranti koriste web stranicu, pa pripazite! S tim u vezi, LocalBitcoins ima sustav ocjenjivanja za sve svoje korisnike. Ako se budete držali trgovine s uglednim korisnicima, velika je vjerojatnost da ćete biti sigurni.

Pregled lokalnih bitcoina

Posjetite LocalBitcoins