Coinvest je američki startup koji razvija paket proizvodi i alati za kripto ulagače i trgovce. Njihov je cilj da automatizirati i pojednostaviti iskustvo ulaganja i trgovanja za korisnike na svim razinama.

U ovom ćemo vodiču pokriti sljedeće:

Kako djeluje Coinvest?

Trenutno postoji sedam različitih proizvoda koji su javno dostupni ili su u razvoju. Kratko ćemo pogledati svaku od njih.

CoinDNA

Ovo je sučelje koje korisnicima predstavlja vijesti, podatke o cijenama i analitiku. Trenutno je besplatan za upotrebu i dostupan je za mobilne uređaje. Glavna svrha usluge leži u obrazovanju korisnika za informiranija ulaganja i trgovine. Coinvest to očito vidi kao koristan dodatak njihovim trgovinskim i investicijskim proizvodima.

Coinvest

Ovo je Coinvestov potpisni proizvod, novčanik s ugrađenim trgovačkim tržištem. Novčanik sam po sebi koristan je što znači da korisnici mogu pohraniti različitu kripto imovinu na jednom mjestu. Međutim, ugrađeno tržište nudi istinsku vrijednost. Platforma korisnicima omogućuje ulaganje u više kriptovaluta na jednom mjestu. Upečatljivija je činjenica da korisnici mogu stvoriti vlastite personalizirane indeksne fondove dok drže samo žeton COIN. Trenutno postoje ograničene informacije o točnoj mehanici toga.

Coinvest Plus

Coinvest Plus je nadograđena verzija trgovinskog tržišta Coinvest. Nudi naprednu trgovačku platformu za sofisticiranije trgovce i investitore. Trenutno burza nudi 14 različitih trgovinskih parova i mogućnost postavljanja limita i tržišnih naloga. Umjesto procentualnih naknada kao što koriste većina drugih burzi, Coinvest Plus naplaćuje paušalnih 4,99 USD po trgovini. Iako ova funkcionalnost trenutno nudi malo više od ostalih burzi, postoje planovi za nekoliko dodatnih usluga, i to na kratke prodaje, trgovanje maržom, terminske ugovore i opcije. Još uvijek postoji vrlo malo burzi koje nude tu razinu funkcionalnosti u kripto industriji, tako da ovo zasigurno izdvaja Coinvest Plus.

coinvest plus

Korisničko sučelje Coinvest Plus

I Coinvest i Coinvest Plus koriste decentralizirano postavljanje. Umjesto da tvrtka ima pristup sredstvima i pohranjuje ih na centraliziranom mjestu, cjelokupna usluga obavlja se putem pametnih ugovora, a sredstva se pohranjuju u escrow. Na primjer, kad god zatvorite investiciju ili trgovačku poziciju, pametni ugovor se raspoređuje i raspoređuje sva odgovarajuća sredstva u vaš novčanik. To znači da bi u teoriji vaši fondovi trebali biti sigurniji od hakera, a troškovi bi trebali pasti jer ne zahtijeva ljudski nadzor.

Coinvest sigurno

Ovo je pojednostavljeni novčanik softvera prilagođen djeci. Nažalost, trenutno nije dostupan. S obzirom na često složeno korisničko sučelje mnogih novčanika, obitelji bi trebale cijeniti uslugu prilagođenu djeci jer svojim djecom nastoje potaknuti štednju kriptovaluta.

Trezor Coinvest

Coinvest Vault jednostavan je hardverski novčanik za korisnike koji žele jaču sigurnost svojih kripto sredstava. Predbilježbe su sada dostupne. Vrlo je mala, isto kao i standardna kreditna kartica i što je najvažnije u potpunosti je integrirana sa svim ostalim proizvodima i uslugama Coinvesta. To znači da korisnici mogu uživati ​​u vrhunskoj sigurnosti, istodobno iskorištavajući funkcionalnost proizvoda poput Coinvest Plus. U ovoj fazi nismo sigurni kako će se sigurnosno usporediti s drugim hardverskim novčanicima.

svod coinvest

Početni zaslon hardverskog novčanika Coinvest

Debit Coinvest

Iako trenutno nije dostupna, ovo je debitna kartica koja vam omogućuje da potrošite COIN i druge kriptovalute u bilo kojoj pratećoj trgovini. Nada s Coinvest Debit je dodavanje dodatne funkcionalnosti COIN tokenu kao sredstvu plaćanja.

Coinvest Commerce

Ovo je jednostavan API koji trgovcima pomaže da prihvate COIN kao plaćanje robe i usluga. Opet, ovo također još nije dostupno, ali baš kao i Coinvest Debit, trebalo bi povećati vrijednost i slučaj upotrebe COIN tokena.

Svrha žetona Coinvest

COIN token u osnovi je uslužni token s kojim korisnici mogu pristupiti uslugama Coinvest i koristiti ih kao plaćanje putem svojih trgovačkih usluga. Nadalje, budući da ga možete koristiti za pristup nizu kripto imovine putem indeksnih fondova, COIN pomaže Coinvestovu cilju pojednostavljenja.

Od ukupne ponude 107.142.857 žetona, trenutno je u optjecaju samo 11.900.835, što je s 11,1 posto vrlo mala količina u odnosu na većinu ostalih uslužnih tokena na tržištu.

Tim i putokaz Coinvest

Coinvestov tim je relativno malen, trenutno se sastoji od samo četiri člana. Međutim, oni imaju dva savjetnika, kao i osam partnera, uključujući Quantstamp i Gemini.

U 2019. godini tim želi steći bankarsku licencu i licencu za brokera / dilera, kao i pokretanje svih sedam proizvoda i dodavanje dodatnih funkcionalnosti, posebno za Coinvest i Coinvest Plus.

Povijest trgovanja tokenima Coinvest

COIN trguje na javnim tržištima tek od 31. srpnja 2018. Svoj najviši maksimum od 0,6381 USD dosegao je 9. studenoga 2018, a danas trguje na 0,1470 USD.

Osim svog najvišeg trenutka s kojeg se brzo povukao, COIN je općenito ograničen opsegom otkad trguje javno i začudo nije pokazao snažnu korelaciju trenda s ostatkom tržišta kriptovaluta. To bi moglo biti rezultat njegove vrlo male količine i izuzetno ograničene podrške za razmjenu.

Ulagače može ohrabriti relativna otpornost na cijene koju je COIN pokazao ove godine.

Gdje kupiti COIN

Nažalost, COIN je prilično teško dobiti. Trenutno trguje na IDEX-u samo s razumnim opsegom. Čak se i tada, prema podacima CoinMarketCap-a, njegov 24-satni obujam kreće između samo 150 do 250 američkih dolara.

Investitori bi trebali biti svjesni da nećete moći kupiti velike količine NOVCA bez promjene tržišne cijene. Bilo bi pametno podijeliti svoju narudžbu na manje narudžbe tijekom određenog vremenskog razdoblja kako ne biste platili više nego što trebate.

Kako čuvati COIN

COIN je ERC20 token i tako se može pohraniti u bilo koji novčanik koji podržava ovaj Ethereum standard. Naravno, možete ga jednostavno pohraniti u jedan od vlastitih novčanika Coinvesta, bilo da je to njihova hardverska ili softverska opcija.

Ako želite pohraniti izvan bilo kojeg Coinvestovog novčanika, tada bismo preporučili upotrebu MyEtherWallet-a, koji se može koristiti zajedno sa sigurnim hardverskim novčanikom poput Trezora ili Ledgera. Ova vam kombinacija nudi premium razinu sigurnosti i sučelje jednostavno za upotrebu.

Zaključak

Coinvest se pokušava postaviti tako da može ponuditi alate za obrazovanje i istraživanje, upravljanje investicijama, skladištenje imovine i izvršenje trgovine, sve pod jednim krovom.

Mogu li ponuditi proizvode koji mogu zadovoljiti cijeli spektar tih ambicija, tek će se vidjeti. Međutim, uspjeli su s vrlo malim timom već objaviti početne verzije svojih najinovativnijih proizvoda i imati uzbudljiv putokaz za 2019..

Sam token COIN standardni je uslužni token i ima smisla za pristup mreži. Ovu je funkcionalnost lako vidjeti kako djeluje. Međutim, može li se koristiti i kao token plaćanja kao što Coinvest namjerava, manje je sigurno.

Dodatni resursi žetona Coinvest

Srećom, Coinvest ima mnogo kanala na kojima možete biti u toku s njihovim najnovijim dostignućima:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me