Nucleus Vision je end-to-end ekosustav hardvera i softvera koji je u stanju prikupljati i distribuirati jedinstvene podatke iz izvanmrežnog svijeta. Osnovan 2014. na Sveučilištu Harvard, Nucleus Vision povezuje svoj softver podržan blockchainom s vlasničkim IoT senzorima kako bi stvorio ekonomiju izvanmrežnih korisničkih podataka.

ION hardver + Blockchain Orbit + neuronska mreža = nCash Univerzalni program vjernosti

Prva faza Nucleus Visiona odnosila se na to da se tvrtke povežu sa svojim kupcima putem e-trgovine poput prikupljanja podataka. Ipak, nakon prve faze, hardver i softver koji je Nucleus Vision razvio bit će usmjereni na sigurnost kuće i maloprodaje, zajedno s drugim rješenjima sličnim NFC-u.

Kako djeluje Nucleus Vision?

Tehnički radovi Nucleus Visions: Jedan dojavljivač | Lagani papir | Bijeli papir

Nucleus Vision se prvenstveno sastoji od tri komponente: Orbit Blockchain, ION senzora i Neuron Intelligence Platform. Ove tri komponente zajedno rade na prikupljanju i distribuciji izvanmrežnih podataka o potrošačima između ekonomije partnera i korisnika. Da bismo u potpunosti razumjeli kako Nucleus Vision djeluje, bitno je gledati ove tri komponente pojedinačno.

Što je Nucleus Vision - tijek procesa

Tok procesa Nucleus Vision

ION senzor

Vlasnički komad hardvera, ION senzor sposoban je prikupljati podatke poput temperature, tlaka, gibanja, ubrzanja i zvuka. Kada se instalira, senzor postaje čvor unutar ION mreže koji se može koristiti za pokrivanje podnog prostora maloprodajnog prostora.

Dizajniran više od tri godine, ION senzor bio je usredotočen na smanjenje zapreka pristupu. Ono što je najzanimljivije, ne zahtijeva Bluetooth, RFID, Wifi, NFC ili bilo koji drugi specifični hardver da bi se kupac prepoznao u ION mreži. Korisnik će se vidjeti na mreži pod uvjetom da ima mobitel i bilo koji mobitel će to učiniti.

Svaka jedinica ION senzora pokrivat će 200 metara površine, idealno za male tvrtke. Međutim, senzori se mogu koristiti za stvaranje ION mreže i pokrivanje više prostora dodavanjem dodatnih jedinica. ION senzori će obrađivati ​​32 ID-a po 612 mikrosekundi, ali opet se mogu umrežiti za područja s većim prometom stopala.

Ukratko, ION senzor se prvo koristi za identifikaciju kupca. Jednom kada je kupac identificiran unutar ION mreže, senzor prosljeđuje ID na druge komponente Nucleus Visiona. Dok Neural Network ili Orbit Blockchain igraju svoje uloge, ION senzor nastavit će prikupljati jedinstvene podatke o kupcu koji je još uvijek u ION mreži.

nCash i The Orbit Blockchain

Orbit je blockchain platforma Nucleus Visiona u kojoj se kreću identiteti kupaca, podaci kupaca i nCash tokeni. Orbit koristi značajke blockchaina za prijenos sredstava između mreže sigurno i transparentno.

Orbit blockchain sastoji se od pametnih ugovora ERC20 na Ethereum Blockchainu. Međutim, bijela knjiga priznaje da postoji zabrinutost zbog propusnosti Ethereuma rekavši da je Nucleus Vision u stanju prebaciti se na drugi pametni ugovor blockchain ako je potrebno.

Blok lanac u orbiti pokreću nCash Tokens koji je primarni mehanizam za poticanje unutar ekosustava Nucleus Vision. Na površini je nCash temelj univerzalnog programa vjernosti Nucleus Vision. Međutim, iza kulisa, nCash je prisutan i u komunikaciji između trgovaca.

Trgovce na malo, poput kupca, može se potaknuti da dijele vlastite podatke ili podatke prethodno prikupljene u vlastitoj ION mreži. nCash se koristi za prijenos podataka o kupcima između saglasnih prodavača, slično kao što se koristi između kupaca i prodavača.

Neuron Intelligence Platform

Treća komponenta Nucleus Visiona je Neuron Intelligence Platform, kombinacija prednjeg sučelja i mehanizma za analitiku. Ako je ION senzor ono što prikuplja podatke, a Orbit je način na koji se podaci kreću, Neuron Intelligence Platform je ono što misli o podacima.

Neuron platforma koristi zajedničke podatke u svojim algoritmima dubokog učenja kako bi pronašla bolje mogućnosti u obrascima kupaca. Nadalje, na temelju dostupnih agregiranih podataka, Neuron platforma implementira ocjenu kupaca za kvantificiranje korisničkih profila i njihovih mogućih ponašanja prilikom kupnje.

Povijest i tim Nucleus Vision

Nucleus Visions Socials: Cvrkut | Srednji | Reddit | Github | Youtube | Web stranica

Što je Nucleus Vision? Prikupljanje podataka i analiza podataka na razini e-trgovine za izvanmrežni svijet. Ali zašto, kada, odakle i tko?

Nucleus Vision Backstory

Prošle godine izvršni direktor i osnivač tvrtke Nucleus Vision, Abhishek Pitti, objavio svoju priču iza Nukleusa i puta koji ga vode do njegove vizije. Pitti je, kao dijete koje je radilo za očevu vodovodnu trgovinu u Indiji, prepoznao potrebu za informacijama o kupcima. Mladi je Pitti mogao vidjeti vrijednost informacija o tome tko dolazi u trgovinu.

Ova ideja o informacijama o kupcima odjeknula je kod Pittija dok je kultivirao zrakoplovnu karijeru i kasnije započeo studij na Harvard Business School. Dok je bio tamo, i sa preusmjeravanjem fokusa na prediktivni marketing, Pitti je napustio Harvard u svojoj drugoj godini kako bi se u potpunosti usredotočio na Nucleus.

Pitti od tada razvija paket proizvoda uključenih u Nucleus Vision i trenutno ima ION senzore instalirane na deset maloprodajnih mjesta. Usput, projekt je stekao neke značajne savjetnike i investitore, uključujući ranog blockchain investitora Tima Drapera. Uz to, jezgreni tim Nucleusa ima ugledni rodovnik s iskustvom Levi Straussa, MIT-a, TED-a, CISCO-a i niza drugih akreditacija na visokoj razini.

Nucleus Vision Team

Što je Nucleus Vision - izvršni tim

Izvršni tim Nucleus Visiona

Osnovao izvršni direktor Abhishek Pitti, Nucleus Vision tim je od 40 osoba koji uključuje 9 programera blockchaina, 5 znanstvenika podataka, 1 arhitekta IoT platforme, 5 marketinških stručnjaka, 9 inženjera i 11 operativnih profesionalaca.

Temeljni tim vodstva čine Abhishek Pitti kao izvršni direktor, Martin Dudley kao maloprodajni partner, zajedno sa Subratom Siddhantom kao izvršnim predsjednikom maloprodajnog poslovanja, Avinashom Pittijem kao tehničkim direktorom i Brooksom Atwoodom, vodećim kreativnim vodstvom.

Nucleus Vision ima broj savjetnika i ključnih investitora, uključujući rizičnog kapitalista Tima Drapera, profesora Harvard Business School Joséa Alvareza i telekomunikacijskog profesionalca Aruna Setha da nabrojimo nekoliko.

Što su nCash tokeni

Kratke činjenice o nCash žetonu

  1. nCash je neminovno ERC20 token
  2. Opskrba kapa od 10 milijardi nCash tokeni
  3. nCash se može pohraniti u bilo koji novčanik kompatibilan s ERC20
  4. Trenutno na Ethereum Blockchain

Unutar ekosustava Nucleus Vision, nCash je mehanizam za poticanje koji se koristi za poticanje protoka podataka na blok-lancu Orbit. Ukratko, nCash se koristi za premještanje podataka između trgovaca i potrošača.

Što je Nucleus Cash - ekosustav nCash

NCash ekosustav dionika

Potrošači mogu biti nagrađeni nCash za razne aktivnosti tijekom kupnje, poput pružanja pristupa vašim podacima. Osim toga, kupci će moći koristiti nCash u okviru univerzalnog programa vjernosti. Korisnici su nagrađeni za različite kupovne aktivnosti i mogu iskoristiti svoj nCash u nizu prodajnih mjesta, uključujući zamjenu za dolare na kripto burzi.

Trgovci na malo i drugi dionici također će koristiti nCash za premještanje podataka kroz ekosustav. Informacije i profili kupaca mogu se dijeliti kroz mrežu Nucleus Vision između bilo kojeg broja dionika. Tok podataka između trgovaca pomoći će u stvaranju preciznijih i funkcionalnijih profila kupaca.

Gdje možete kupiti i pohraniti nCash

Top 3 nCash razmjene: Binance | Huobi | Koinex

Gotovo 95% ukupne aktivnosti trgovanja nCash-om odvija se na Binanceu, a najpopularniji trgovinski par je NCASH / BTC. Preostalih 5% ukupne tržišne aktivnosti za nCash primarno je podijeljeno između Huobija i Koinexa. Sve tri glavne nCash burze imaju pohranu na burzi.

Najbolji nCash novčanici: MyEtherWallet | Metamaska

Budući da je ERC20 token, nCash ima prednost kompatibilnosti s Ether novčanicima koji također podržavaju ERC20 tokene. Najistaknutija su dva imena koja su najcjenjenija i funkcionalna poput ETH i ERC20 novčanih novčanika. MyEtherWallet je mrežni novčanik ETH i ERC20 s otvorenim kodom koji omogućava svima da stvore novčanik s opcijama za mrežne i izvanmrežne novčanike. Metamaska ​​je proširenje koje djeluje kao most između mreže Ethereum i vašeg preglednika koji pruža ETH i ERC20 novčanik s mogućnostima za stvaranje više novčanika.

Zaključak

Nucleus Vision miješa ekosustav softvera i hardvera usmjeren na prikupljanje podataka koji su prije bili nedostupni. Njihov putokaz želi svoj ION senzor razmjestiti sa sadašnjih 10 jedinica na stotine tisuća prije nego što se presele u druge industrije poput kućne i maloprodajne sigurnosti.

Ako uspije, Nucleus vizija moći će stvoriti ekonomiju potrošačkih podataka paralelno s internetskim prostorom e-trgovine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me